ترفند های آشپزی

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 13 جولای 2021

طرز تهیه پودر گوجه فرنگی در خانه به 3 روش ساده + موارد مصرف

در این مقاله طرز تهیه پودر گوجه فرنگی و موارد استفاده و نگهداری از آن را توضیح داده ایم.

نویسنده: ساناز محمدی تاریخ: 13 جولای 2021

کدام نوع انگور برای شیره مناسب است؟

شیره انگور به دلیل خاصیتی که دارد طرفداران زیادی دارد و خیلی افراد ترجیح می دهند بصورت خانگی آنرا تهیه کنند، اما ممکن است در مورد اینکه چه نوع انگوری برای شیره مناسب است اطلاعات چندانی نداشته باشند. با مطالعه این مطلب بخوبی متوجه خواهید شد که کدام انگور برای تهیه شیره مناسب است.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 30 ژوئن 2021

انجیر را چگونه خشک کنیم؟ (با ذکر چند نکته مهم در خشک کردن انجیر)

برای حفظ مواد مغذی انجیر باید روش صحیح خشک کردن انجیر را بدانید تا بتوانید در تمام فصول از مزایای درمانی انجیر بهره مند شوید. مصرف انجیر کمک بسیاری به سلامت شما خواهد کرد. در اینجا روشهای مختلف خشک کردن انجیر را بخوانید.

نویسنده: آنت بت خودو تاریخ: 28 ژوئن 2021

4 ترفند برای درآوردن هسته آلبالو با و بدون هسته گیر (بدون زحمت، ساده و سریع)

برای تهیه شربت و یا مربای آلبالو و یا آلبالوپلو نیاز است که هسته آلبالو را جدا کنید البته می توانید بعد از پخته شدن آلبالوها هسته آن ها را به راحتی درآورید اما برای حفظ شکل آلبالو بهتر است هسته آن را قبل از پختن خارج سازید. در این نوشته چند ترفند ساده برای درآوردن هسته آلبالو به شما آموزش داده می شود که حتما به دردتان می خورد.

نویسنده: مهدیه حسینی ها تاریخ: 12 ژوئن 2021

با توت سیاه چه چیزهایی میشه درست کرد؟

توت سیاه میوه ای خوشمزه است که دارای طعمی ترش و ملس است. توت سیاه دارای خواص بسیاری از جمله…

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 20 می 2021

چگونه پیاز را خشک کنیم؟

چگونه پیاز را خشک کنیم؟ پیاز از نظر ارزش غذایی به دلیل دارا بودن قندها، ویتامین ها به ویژه و ویتامین…

نویسنده: مهدیه حسینی ها تاریخ: 10 می 2021

طرز تهیه خمیر نودل خانگی چینی فوق العاده راحت

طرز تهیه خمیر نودل خانگی چینی فوق العاده راحت در این مطلب همراه با عکس به صورت مرحله به مرحله…

نویسنده: مهدیه حسینی ها تاریخ: 10 می 2021

طرز تهیه خمیر پاستا خانگی بسیار راحت و خوشمزه مرحله به مرحله

در این مطلب می توانید به راحتی طرز تهیه خمیر پاستا خانگی بسیار راحت و خوشمزه مرحله به مرحله را…

نویسنده: مهدیه حسینی ها تاریخ: 28 آوریل 2021

طرز تهیه خمیر دامپلینگ کره ای و چینی مرحله به مرحله با تصاویر

دامپلینگ دسته وسیعی از کوفته هاست که از تکه های خمیر (ساخته شده از انواع منابع نشاسته ای)  پر شده…

نویسنده: مرجان نظری تاریخ: 10 مارس 2021

چگونه پوست ماهی یخ زده را جدا کنیم؟

یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که میتوان به جرات گفت همه آن را دوست دارند ماهی است، ماهی علاوه بر…

نویسنده: مهدیه حسینی ها تاریخ: 20 فوریه 2021

طرز تهیه دسر ترکیه ای گل سرخ درخانه مرحله به مرحله با تصاویر

دسر های ترکیه ای از بهترین شیرینی های خوشمزه در دنیا هستند. باقلوای خوشمزه ترکیه ای بسیار معروف است و…

نویسنده: مهدیه حسینی ها تاریخ: 7 فوریه 2021

طرز تهیه مرغ با سس پستو بسیار خوشمزه و کم کالری

طرز تهیه مرغ با سس پستو بسیار خوشمزه و کم کالری را می توانید در این مطلب بخوانید. این غذای…