ترفند های آشپزی

کدام نوع انگور برای شیره مناسب است؟
نویسنده: ساناز محمدی تاریخ: 13 جولای 2021

کدام نوع انگور برای شیره مناسب است؟

شیره انگور به دلیل خاصیتی که دارد طرفداران زیادی دارد و خیلی افراد ترجیح می دهند بصورت خانگی آنرا تهیه کنند، اما ممکن است در مورد اینکه چه نوع انگوری برای شیره مناسب است اطلاعات چندانی نداشته باشند. با مطالعه این مطلب بخوبی متوجه خواهید شد که کدام انگور برای تهیه شیره مناسب است.

انجیر را چگونه خشک کنیم؟ (با ذکر چند نکته مهم در خشک کردن انجیر)
نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 30 ژوئن 2021

انجیر را چگونه خشک کنیم؟ (با ذکر چند نکته مهم در خشک کردن انجیر)

برای حفظ مواد مغذی انجیر باید روش صحیح خشک کردن انجیر را بدانید تا بتوانید در تمام فصول از مزایای درمانی انجیر بهره مند شوید. مصرف انجیر کمک بسیاری به سلامت شما خواهد کرد. در اینجا روشهای مختلف خشک کردن انجیر را بخوانید.

4 ترفند برای درآوردن هسته آلبالو با و بدون هسته گیر (بدون زحمت، ساده و سریع)
نویسنده: آنت بت خودو تاریخ: 28 ژوئن 2021

4 ترفند برای درآوردن هسته آلبالو با و بدون هسته گیر (بدون زحمت، ساده و سریع)

برای تهیه شربت و یا مربای آلبالو و یا آلبالوپلو نیاز است که هسته آلبالو را جدا کنید البته می توانید بعد از پخته شدن آلبالوها هسته آن ها را به راحتی درآورید اما برای حفظ شکل آلبالو بهتر است هسته آن را قبل از پختن خارج سازید. در این نوشته چند ترفند ساده برای درآوردن هسته آلبالو به شما آموزش داده می شود که حتما به دردتان می خورد.

چگونه پیاز را خشک کنیم؟
نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 20 می 2021

چگونه پیاز را خشک کنیم؟

چگونه پیاز را خشک کنیم؟ پیاز از نظر ارزش غذایی به دلیل دارا بودن قندها، ویتامین ها به ویژه و ویتامین…