ترفند های آشپزی
طرز تهیه شوید پلو با شوید تازه و ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن آن
اگر از طرفداران شوید پلو باشید حتما می دانید که شوید پلو با شوید تازه طعم فوق العاده ای پیدا…
موارد کاربرد خمیر بنیه چیست + طرز تهیه خمیر بنیه
خمیر بنیه نوعی از خمیر است که آن را به راحتی می توانید با موادی که در منزل دارید درست…
ادویه کتلت گوشت چرخ کرده چیست؟ (راز خوشمزه شدن کتلت گوشت چرخ کرده)
یکی از پر طرفدارترین غذاها برای وعده شام کتلت است. کتلت را می توان با مواد غذایی مختلفی آماده کرد….
طرز تهیه ماست خانگی کشدار (با چند نکته طلایی برای کش دار شدن ماست)
ماست از جمله مواد غذایی مفید و سالم است که مصرف آن برای بدن لازم است. تهیه ماست خانگی کار…
چرا فسنجان روغن نمی اندازد + راهکارهای تست شده برای روغن انداختن فسنجان
یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی خورشت فسنجان است که طرفداران زیادی دارد. برای آماده کردن یک خورشت فسنجان با…
همه چیز درباره پختن شلغم در نایلون و فواید این روش
شلغم سرشار از ویتامین های ضروری بدن است و بخصوص هنگام سرماخوردگی مانند دارو عمل می کند. در مطالب قبلی…
چکار کنیم قارچ موقع پخت سیاه نشود؟
حتما متوجه سیاه شدن قارچ بعد از پخت شده اید. پختن قارچ کار خیلی راحتی است و در زمان کوتاهی…
طرز تهیه غذای رژیمی با قارچ (3 دستورپخت غذای کم کالری با قارچ)
قارچ یک ماده غذایی سالم می باشد که باعث میشود شما با خوردن آن احساس سیری کنید. طبق تحقیقات انجام…
ادویه مخصوص عدس پلو چیست؟
ادویه ها نقش مهمی در خوشمزه شدن غذا دارند و استفاده درست از آنها می تواند مزه غذا را زیر…
چگونه شلغم را بپزیم که تلخ نشود
با وجود اینکه شلغم خواص خیلی زیادی دارد اما به دلیل طعم تلخی که بعد از پختن پیدا می کند،…
چگونه شلغم را بپزیم که سفید باشد (چند راهکار ساده)
از جمله چیزهایی که موقع سرماخوردگی به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک می کنه، مواد غذایی بخار پز هستند. شلغم…
اگر آش رشته شور شد چکار کنیم؟
آش رشته یکی از آش ها و خوراکی هایی است که میتوان گفت همه آن را دوست دارند و خوشمزه…