ترفند های آشپزی

نویسنده: ساناز محمدی تاریخ: 2 فوریه 2021

طرز تهیه شوید پلو با شوید تازه و ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن آن

اگر از طرفداران شوید پلو باشید حتما می دانید که شوید پلو با شوید تازه طعم فوق العاده ای پیدا…

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 2 فوریه 2021

موارد کاربرد خمیر بنیه چیست + طرز تهیه خمیر بنیه

خمیر بنیه نوعی از خمیر است که آن را به راحتی می توانید با موادی که در منزل دارید درست…

نویسنده: ساناز محمدی تاریخ: 26 ژانویه 2021

ادویه کتلت گوشت چرخ کرده چیست؟ (راز خوشمزه شدن کتلت گوشت چرخ کرده)

یکی از پر طرفدارترین غذاها برای وعده شام کتلت است. کتلت را می توان با مواد غذایی مختلفی آماده کرد….

نویسنده: ساناز محمدی تاریخ: 24 ژانویه 2021

طرز تهیه ماست خانگی کشدار (با چند نکته طلایی برای کش دار شدن ماست)

ماست از جمله مواد غذایی مفید و سالم است که مصرف آن برای بدن لازم است. تهیه ماست خانگی کار…

نویسنده: ساناز محمدی تاریخ: 18 ژانویه 2021

چرا فسنجان روغن نمی اندازد + راهکارهای تست شده برای روغن انداختن فسنجان

یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی خورشت فسنجان است که طرفداران زیادی دارد. برای آماده کردن یک خورشت فسنجان با…

نویسنده: ساناز محمدی تاریخ: 4 ژانویه 2021

همه چیز درباره پختن شلغم در نایلون و فواید این روش

شلغم سرشار از ویتامین های ضروری بدن است و بخصوص هنگام سرماخوردگی مانند دارو عمل می کند. در مطالب قبلی…

نویسنده: ساناز محمدی تاریخ: 4 ژانویه 2021

چکار کنیم قارچ موقع پخت سیاه نشود؟

حتما متوجه سیاه شدن قارچ بعد از پخت شده اید. پختن قارچ کار خیلی راحتی است و در زمان کوتاهی…

نویسنده: مهدیه حسینی ها تاریخ: 2 ژانویه 2021

طرز تهیه غذای رژیمی با قارچ (3 دستورپخت غذای کم کالری با قارچ)

قارچ یک ماده غذایی سالم می باشد که باعث می‌شود شما با خوردن آن احساس سیری کنید. طبق تحقیقات انجام…

نویسنده: ساناز محمدی تاریخ: 31 دسامبر 2020

ادویه مخصوص عدس پلو چیست؟

ادویه ها نقش مهمی در خوشمزه شدن غذا دارند و استفاده درست از آنها می تواند مزه غذا را زیر…

نویسنده: ساناز محمدی تاریخ: 29 دسامبر 2020

چگونه شلغم را بپزیم که تلخ نشود

با وجود اینکه شلغم خواص خیلی زیادی دارد اما به دلیل طعم تلخی که بعد از پختن پیدا می کند،…

نویسنده: ساناز محمدی تاریخ: 28 دسامبر 2020

چگونه شلغم را بپزیم که سفید باشد (چند راهکار ساده)

از جمله چیزهایی که موقع سرماخوردگی به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک می کنه، مواد غذایی بخار پز هستند. شلغم…

نویسنده: مرجان نظری تاریخ: 9 دسامبر 2020

اگر آش رشته شور شد چکار کنیم؟

آش رشته یکی از آش ها و خوراکی هایی است که میتوان گفت همه آن را دوست دارند و خوشمزه…