ترفند های آشپزی

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 5 نوامبر 2022

طرز نگهداری لیمو ترش برای مدت طولانی، بدون تلخی

اکنون که در فصل برداشت میوه لیمو ترش هستیم، لیمو ترش را تهیه کرده و با طرز نگهداری لیمو ترش برای مدت طولانی که در این پست با شما به اشتراک می گذاریم، لیمو ترش را برای همه روزهای سال در خانه داشته باشید.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 4 نوامبر 2022

طرز نگهداری بامیه در فریزر چگونه است (بهترین روش)

حیف است که بامیه را در فصول دیگر سال نداشته باشیم بنابراین لازم است بیاموزیم که طرز نگهداری بامیه در فریزرطرز نگهداری بامیه خورشتی در فریزر چگونه است. در این پست نحوه نگهداری بامیه در فریزر را می آموزید.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 1 نوامبر 2022

طرز نگهداری انار برای مدت طولانی به چند روش ساده و کاربردی

یکی از هنر هایی که بهتر است هر کسی یاد بگیرد، چگونگی نگهداری انار برای مدت طولانی می باشد تا بتوانید در طول سال انار نوش جان کنید. در این مقاله طرز نگهداری انار برای مدت طولانی به چند روش عالی را می آموزید.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 30 اکتبر 2022

رفع تندی غذا با چند راهکار ساده و در دسترس (برای انواع غذا)

رفع تندی غذای پخته شده با چند راهکار امکانپذیر است. در این پست که کارآمدترین پست ترفندهای آشپزی می باشد، روش هایی برای رفع تندی غذا در سه سوت ارائه می دهیم و به شما می گوییم که چطور تندی غذا رو بگیریم.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 25 اکتبر 2022

طرز تهیه خمیر پیراشکی نرم و لطیف؛ مرحله به مرحله

سلام به شما خانم های با سلیقه مینویسم؛ امروز قرار است طرز تهیه خمیر پیراشکی را در کنار هم بیاموزیم و مراحل تهیه آن را پیش ببریم.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 17 اکتبر 2022

طرز تهیه سیرابی خوشمزه و بدون بو با نخود؛ لعاب دار و حرفه ای

یکی از هنر های آشپزی که لازم است هر خانم خانه داری بلد باشد، طرز تهیه سیرابی است. در این پست مطالبی را می خوانید که با عمل به آن ها یک سیرابی خوشمزه خواهید داشت.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 9 اکتبر 2022

تزیین خرما مجلسی جدید و شیک (آموزش تزیین خرما با پودر نارگیل، گل محمدی، گردو و …)

تزیین خرما مجلسی یکی از بهترین کارها برای بهتر پیش بردن مجالس شماست. در این پست آموزشی قرار است تزیینات خرما مجلسی را به شما سروران بیاموزیم.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 8 اکتبر 2022

نحوه نگهداری شیره انگور برای مدت طولانی با حفظ رنگ و طعم

برای اینکه طرز نگهداری شیره انگور را بیاموزید و نگهداری شیره انگور را به بهترین نحو انجام دهید، لازم است این پست آموزشی از مینویسم را مطالعه کنید.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 3 اکتبر 2022

پوست کندن گردو با آب جوش و چند روش کاربردی دیگر

پوست کندن گردو با آب جوش یکی از روش های متداول پوست کندن گردو تازه می باشد. در این متن پوست کندن گردو با آب جوش را به همراه روش های دیگر پوست کندن گردو سبز به شما عزیزان آموزش می دهیم.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 3 اکتبر 2022

چگونه برنج دمی درست کنیم (فوت و فن قد کشیدن برنج کته)

برنج کته را چگونه درست کنیم؛ برای اینکه طرز تهیه برنج دمی یا برنج کته را بیاموزید، لازم است این پست را تا انتها مطالعه کنید تا بهترین برنج دمی را تهیه کنید.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 28 سپتامبر 2022

طرز تهیه کشمش خانگی با طعم و رنگ عالی؛ مرحله به مرحله

طرز تهیه کشمش دارای مراحلی کوتاه است و سریع تهیه می شود برای یادگیری روش آسان تهیه کشمش، تا انتهای این پست آموزش آشپزی مینویسم همراه ما باشید.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 14 سپتامبر 2022

روش تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین؛ بهترین و سالم ترین روش کدام است

اینکه بتوانید سیرابی را به خوبی تمیز کنید و بوی بد آن را کاملا از بین ببرید، خیلی خوب است. به همین دلیل در این پست تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین را به همراه نحوه تمیز کردن سیرابی با مواد دیگر به شما عزیزان آموزش می دهیم.