ترفند های آشپزی
نگهداری سفیده تخم مرغ در یخچال (روش – مدت)
مدت و روش نگهداری سفیده تخم مرغ در یخچال
طرز تهیه روغن دنبه بدون بو و مزه با شیر، سیب، دارچین، پیاز و …
اگر به دنبال یک دستور العمل خوب برای تهیه یک روغن دنبه بدون بو و مزه با شیر هستید به شما پیشنهاد میکنیم حتما این دستور را یکبار امتحان کنید.
ادویه برای از بین بردن بوی مرغ | ادویه مخصوص مرغ
همانطور که می دانید، مرغ بوی زهم و بدی دارد و این بو در هنگام پخته شدن مرغ بسیار شدیدتر و آزاردهنده تر می شود، در این مقاله یک ادویه برای از بین بردن بوی مرغ آورده شده است.
ادویه مخصوص سیرابی چیست؟
در این مطلب ادویه مخصوص برای پخت سیرابی آموزش داده شده است.
ادویه قورمه سبزی شامل چیست + بهترین ترکیب سبزی قورمه سبزی
قورمه سبزی از غذاهایی است که در شهرهای مختلف ایران با طعم های مختلف تهیه می شود. در این پست از مینویسم ادویه قورمه سبزی و نکات مهم پخت قورمه سبزی را آورده ایم.
چگونه از سیاه شدن آب سیب جلوگیری کنیم؟
چه کنیم آب سیب تازه سیاه نشود؟
طرز تهیه پودر لبو خانگی
اگر به دنبال یک رنگ خوراکی طبیعی و سالم هستید پودر لبو یکی از این رنگ دهنده های خوراکی است. در این پست طرز تهیه پودر لبو خانگی ارائه شده است.
طرز تهیه 4 سس برای میگو که طعم میگو را عالی می کند!
اگر برای تهیه و سرو میگو به دنبال سس های خوش طعم هستید در این پست طرز تهیه 4 سس مخصوص برای میگو ارائه شده است.
طرز تهیه خلال بادام خانگی برای تزیین غذا و دسر
از خلال و پرک بادام در تهیه انواع غذا ها و کیک و شیرینی ها استفاده میشود. اگر نمی دانید بادام را چگونه خلال کنیم در این پست طرز تهیه خلال بادام خانگی ساده و راحت ارائه شده است.
طرز تهیه خلال پسته خانگی برای تزیین برنج و انواع دسر و شیرینی
اگر برای آشپزی خود به دنبال خلال پسته مرغوب و باکیفیت هستید به شما پیشنهاد میکنیم تا نحوه درست کردن خلال پسته خانگی را در این پست بیاموزید.
طرز تهیه کنسرو پوره گوجه فرنگی خانگی
کنسرو کردن گوجه فرنگی در منزل بسیار ساده و راحت است. شما میتوانید طرز تهیه کنسرو پوره گوجه فرنگی خانگی را در این پست بخوانید.
روش های پخت شلغم
حتما میدانید که شلغم خواص زیادی دارد و برای درمان سرماخوردگی مانند دارو عمل می کند. برای پخت شلغم روش های مختلفی وجود دارد که در این مطلب با تعدادی از آنها آشنا خواهید شد.