نگهداری سفیده تخم مرغ در یخچال (روش – مدت)
مدت و روش نگهداری سفیده تخم مرغ در یخچال
مدت و روش نگهداری سفیده تخم مرغ در یخچال
اگر به دنبال یک دستور العمل خوب برای تهیه یک روغن دنبه بدون بو و مزه با شیر هستید به شما پیشنهاد میکنیم حتما این دستور را یکبار امتحان کنید.
همانطور که می دانید، مرغ بوی زهم و بدی دارد و این بو در هنگام پخته شدن مرغ بسیار شدیدتر و آزاردهنده تر می شود، در این مقاله یک ادویه برای از بین بردن بوی مرغ آورده شده است.
در این مطلب ادویه مخصوص برای پخت سیرابی آموزش داده شده است.
قورمه سبزی از غذاهایی است که در شهرهای مختلف ایران با طعم های مختلف تهیه می شود. در این پست از مینویسم ادویه قورمه سبزی و نکات مهم پخت قورمه سبزی را آورده ایم.
چه کنیم آب سیب تازه سیاه نشود؟
اگر به دنبال یک رنگ خوراکی طبیعی و سالم هستید پودر لبو یکی از این رنگ دهنده های خوراکی است. در این پست طرز تهیه پودر لبو خانگی ارائه شده است.
اگر برای تهیه و سرو میگو به دنبال سس های خوش طعم هستید در این پست طرز تهیه 4 سس مخصوص برای میگو ارائه شده است.
از خلال و پرک بادام در تهیه انواع غذا ها و کیک و شیرینی ها استفاده میشود. اگر نمی دانید بادام را چگونه خلال کنیم در این پست طرز تهیه خلال بادام خانگی ساده و راحت ارائه شده است.
اگر برای آشپزی خود به دنبال خلال پسته مرغوب و باکیفیت هستید به شما پیشنهاد میکنیم تا نحوه درست کردن خلال پسته خانگی را در این پست بیاموزید.
کنسرو کردن گوجه فرنگی در منزل بسیار ساده و راحت است. شما میتوانید طرز تهیه کنسرو پوره گوجه فرنگی خانگی را در این پست بخوانید.
حتما میدانید که شلغم خواص زیادی دارد و برای درمان سرماخوردگی مانند دارو عمل می کند. برای پخت شلغم روش های مختلفی وجود دارد که در این مطلب با تعدادی از آنها آشنا خواهید شد.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت محفوظ است. هرگونه کپیبرداری تنها با ذکر منبع مجاز میباشد.