ترفند های آشپزی

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 9 اکتبر 2021

تفاوت شیر یا آب در کیک (کیک با اب بهتره یا شیر)

در این پست میتوانید تفاوت شیر یا آب در کیک را بخوانید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 4 اکتبر 2021

تفاوت آرد قنادی با آرد کیک و شیرینی در چه چیزی است؟

در این پست تفاوت آرد قنادی با آرد کیک و شیرینی ارائه شده است.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 28 سپتامبر 2021

خمیر پیتزا بدون خمیر مایه و استراحت | خمیر پیتزا فوری بدون استراحت

خمیر مایه یکی از مهمترین ترکیبات انواع خمیر به خصوص خمیر پیتزا است. اما در مواقعی که نیاز به تهیه خمیر پیتزا فوری بدون خمیر مایه دارید می توانید از جایگزین های خمیر مایه استفاده کنید. در این پست طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه و استراحت ارائه شده است.

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 26 سپتامبر 2021

نحوه خشک کردن لیمو عمانی به روش خانگی + نکات مهم

لیمو عمانی، لیمو ترش خشک شده می باشد که یک طعم دهنده فوق العاده برای غذاهای ایرانی است. در این مقاله نحوه خشک کردن لیمو عمانی را به شما توضیح می دهیم.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 18 سپتامبر 2021

با شیره شکرک زده چه کنیم؟

در این پست میتوانید درباره شیره شکرک زده و رفع آن، همچنین طرز تهیه شیره انگور و خواص آن بخوانید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 16 سپتامبر 2021

طرز تهیه کنسرو ذرت مکزیکی برای نگهداری طولانی بدون عوض شدن طعم

در این پست طرز تهیه و نگهداری کنسرو ذرت مکزیکی به دو روش دان شده و دان نشده ارائه شده است.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 13 سپتامبر 2021

با برنج کرم افتاده چه کنیم؟ راه های جلوگیری از کرم زدن برنج

نگهداری درست برنج در خانه مستلزم رعایت نکاتی است که اگر این نکات را رعایت کنید خواهید دید که دچار این مشکل نخواهید شد. محل نگداری برنج بسیار مهم است. در این پست مطالبی برای نگهداری صحیح برنج و درمان برنج کرم افتاده ارائه شده است تا بدانید با برنج کرم افتاده چه کنیم؟

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 13 سپتامبر 2021

کرم تارتار چیست و چه کاربردهایی دارد

در ادامه می گوییم کرم تارتار چیست و موارد استفاده از کرم تارتار را نام خواهیم برد.

نویسنده: مهدیه حسینی ها تاریخ: 28 آگوست 2021

آماده کردن کیک با ماست بهتره یا شیر

قطعا برایتان پیش آمده که مثلا می خواهید در خانه کیک درست کنید و مواد اولیه آن را چک می…

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 12 آگوست 2021

طریقه برش زدن کیک اسفنجی برای خامه کشی (4 روش ساده)

در این پست یاد می گیرید که چگونه یک کیک را به صورت لایه های یکنواخت برش دهید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 10 آگوست 2021

چه عواملی باعث پف کیک می شود (راز پف دارشدن کیک)

در اینجا خواهید آموخت که چه چیزی باعث بالا آمدن و پف دار شدن یک کیک می شود.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 20 جولای 2021

چگونه پاپریکا درست کنیم | طريقه درست كردن پودر فلفل پاپريكا در خانه

پاپریکا یک چاشنی محبوب است که در انواع مختلف غذاها مورد استقبال جهانی قرار گرفته است. طرز تهیه آن بسیار ساده است و شما میتوانید به آسانی در منزل تهیه کنید.