خورش
در لغت نامه دهخدا آمده که خورش یا (خورشت) به آنچه از گوشت و روغن و سبزیها یا حبوبات و میوه پزند نیم مایع و با برنج پخته خورند. آنچه با چلو خورند از پختنی ها. غذاهایی که پزند چاشنی چلو یا پلو می شود.
غذاهایی چون : خورش نعناع جعفری ، قیمه ، قورمه سبزی ، خورش چغاله ، خورش آلو، مطنجن ، کرفس ، کنگر، اسفناج ، ریواس ، میرزاقاسمی ، باقلاخورش ، شش انداز، مسمن بادنجان کدو، بامیا، سیب ، به ، خورش کلم، خورشت فسنجان و خیلی غذاهای دیگر
در این بخش می توانید طرز تهیه انواع خورش های بالا را آموزش ببینید که هر هفته این مطالب بروز می شوند.
شاید این غذاها در ایران بیشترین محبوبیت را داشته باشند زیرا در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوان دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است به صورت پلو یا کته تهیه شده باشد، خورده میشوند.
خورشهای ایرانی ترکیبی از گوشت،سبزیجات خشک یا تازه و حبوباتی چون عدس و لوبیا هستند. ایرانیان چلوخورش که به آن برنج و خورش هم گفته میشود را در غذاهای روزانه، میهمانیها و مراسم رسمی استفاده میکنند.