مرغ

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 17 مارس 2022
نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 17 مارس 2022
نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 10 مارس 2022

طرز تهیه سبزی پلو کته با مرغ

سبزی پلو کته با مرغ

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 9 مارس 2022

طرز تهیه مرغ خامه ای در فر با جعفری و کره

مرغ خامه یکی از غذا های ساده و راحتی است که در 30 دقیقه با مواد لازم کمی آماده می…

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 1 فوریه 2022

طرز تهیه ترش کباب گیلانی با مرغ و آبغوره

در این پست طرز تهیه ترش کباب گیلانی با مرغ ارائه شده است. به شما پیشنهاد میکنیم این دستور پخت را حتما امتحان کنید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 31 ژانویه 2022

طرز تهیه مرغ ترش شمالی بدون سبزی محلی

غذاهای شمالی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران است. در این پست طرز تهیه مرغ ترش بدون سبزی محلی ارائه شده است.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 29 ژانویه 2022

طرز تهیه مرغ با سس زرشک

اگر به دنبال یک دستور غذایی ساده و فوری با مرغ هستید به شما پیشنهاد میکنیم در ادامه این پست تهیه مرغ با سس زرشک را بیاموزید.

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 19 ژانویه 2022

ادویه برای از بین بردن بوی مرغ | ادویه مخصوص مرغ

همانطور که می دانید، مرغ بوی زهم و بدی دارد و این بو در هنگام پخته شدن مرغ بسیار شدیدتر و آزاردهنده تر می شود، در این مقاله یک ادویه برای از بین بردن بوی مرغ آورده شده است.

نویسنده: انسیه افشار تاریخ: 16 ژانویه 2022

مصلح مرغ چیست؟

طبع مرغ ماشینی سرد است، از این رو باید برای از بین بردن طبع سرد و هضم بهتر آن، با مصلح مرغ طبخ شود. در ادامه این مطلب خواهیم گفت که مصلح مرغ چیست؟

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 1 ژانویه 2022

طرز تهیه جوجه ماستی کبابی خوشمزه با آموزش مرحله به مرحله و ساده

یکی از انواع مختلف جوجه کباب معروف به جوجه کباب لاری یا ماستی استه که بسیار خوشمزه است. در این پست طرز تهیه جوجه ماستی کبابی ارائه شده است.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 28 دسامبر 2021

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی در منزل

مرغ سوخاری یکی از فست فود های خوشمزه و محبوب است که میتوانید به راحتی در منزل نیز آن را تهیه کنید. در این پست طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی در منزل ارائه شده است.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 28 دسامبر 2021

طرز تهیه مرغ عسلی کره ای

در این پست طرز تهیه مرغ عسلی کره ای به صورت کامل ارائه شده است.