نان چاودار از شمال اروپا سرچشمه گرفته است. امروزه، بیشتر نان چاودار جهان از روسیه، لهستان، چین، کانادا و دانمارک میآید. چاودار سنگینتر و تیرهتر از سایر آردهای خانواده گندم است. به همین دلیل است که نان چاودار متراکمتر و تیرهتر از سایر…
اگر به فکر تهیه کروسان شکلاتی هستید با ساده ترین دستور پخت کروسان شکلاتی همراه مینویسم باشید. پختن نان برای صبجانه کار هیجان انگیزی است بویژه اگر یک نان با ظاهری متفاوت باشد و برای تهیه آن از شکلات استفاده شده باشد.
نان کروسان شکلاتی یکی…
چگونه نان را تازه نگه داریم؟ سوال رایج بیشتر دانشجو ها و افرادی که فرصت ندارند روزانه نان تازه تهیه نمایند، در این مطلب می خواهیم به بیان انواع روش های نگهداری نان را در اختیار شما قرار می دهیم.
به نظرم نان تازه ای که از تنور در می آید…
نان یکی از اصلی ترین مواد غذایی در وعده های روزانه ماست، بنابراین نحوه آماده سازی و سلامت آن از اهمیت زیادی برخوردار است. طرز تهیه نان لواش در خانه بدون فر را در این مطلب خواهید دید.
تهیه نان لواش در خانه علاوه بر اینکه سالم و مطمن است…
اگر دستی در شیرینی پزی و نان پزی دارید و به پخت انواع نان علاقه دارید پیشنهاد می کنیم این نوشته را مطالعه کنید تا با آموزش پخت نان خرمایی در منزل به روشی ساده آشنا شوید.
نان خرمایی یکی از نان های پرطرفدار و خوشمزه است که حتما آن را…