دسر شیرین

در این قسمت از سایت ما سعی کردیم طرز تهیه انواع دسر های شیرین ایرانی و خارجی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. از آنجایی که از اسم آن مشخص است دسر شی...

بیشتر
نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 7 سپتامبر 2021

روش پخت کدو حلوایی با دارچین (خوشمزه و کم کالری)

کدو حلوایی یک نوع میوه زمستانی می باشد که سرشار از خاصیت و فواید است. کدو حلوایی را به صورت پخته می توانید میل کنید. در این مقاله روش پخت کدو حلوایی با دارچین را به شما آموزش می دهیم.

نویسنده: آنت بت خودو تاریخ: 5 سپتامبر 2021

طرز تهیه مرنگ عسلی | نحوه پخت شیرینی مرنگ خانگی با عسل

شیرینی مرنگ یک شیرینی سبک، خوشمزه و ساده است که برای شیرین شدن آن از پودر قند و یا شکر استفاده می شود. در این نوشته طرز تهیه شیرینی مرنگ با عسل آورده شده که بسیار خوشمزه و سالمتر است.

نویسنده: آنت بت خودو تاریخ: 1 سپتامبر 2021

طرز تهیه اشترودل سیب رژیمی کم شیرین، خوشمزه و سالم در خانه

این اشترودل سیب که با جودوسر و فیلینگ بادام تهیه می‌شود، بدون شکر و گلوتن است و برای افراد وگان گزینه‌ی بسیار خوبی است. این اشترودل یک جایگزین سالم برای دستور پخت کلاسیک است که چربی و شکر آن به ترتیب نصف و سه برابر کمتر شده است.

نویسنده: ایوت بت خودو تاریخ: 26 آگوست 2021

طرز تهیه مربای انبه بدون شکر با سیب خوش طعم و سالم

اگر به دنبال طرز تهیه مربای انبه هستید، این پست به شما کمک می‌کند. این مربای خوشمزه، انبه شیرین را با سیب‌های آبدار ترکیب کرده و نتیجه‌ی نهایی فوق‌العاده است. نکته جالب این است که نیازی نیست به آن شکر اضافه کنید، یعنی یک مربای سالم و خوشمزه!

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 11 آگوست 2021

طرز تهیه حلوا مجلسی با شیره انگور خوشمزه و خوش طعم

در این پست طرز تهیه حلوای مجلسی با شیره انگور را بیاموزید.

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 28 جولای 2021

3 طرز تهیه دسر با انجیر تازه خوشمزه و لذیذ

انجیر یکی از میوه های خوشمزه و لذیذ می باشد که در فصل تابستان می توانید آن را تهیه کنید. با انجیر دسر های مختلفی می توان تهیه کرد. در این مقاله 3 طرز تهیه دسر با انجیر تازه به شما آموزش داده می شود.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 11 جولای 2021

طرز تهیه پودینگ انبه خانگی خوشمزه و آسان مرحله به مرحله

انبه یک میوه سنگی خوراکی است که توسط درخت گرمسیری Mangifera indica تولید می شود و گمان می رود از منطقه ای بین شمال غربی میانمار، بنگلادش و شمال شرقی هند منشا گرفته باشد. در سراسر جهان، چند صد رقم انبه وجود دارد. بسته به نوع آن، میوه انبه از نظر اندازه، شکل، شیرینی، رنگ پوست و رنگ گوشت متفاوت است که ممکن است زرد کمرنگ، طلایی، سبز یا نارنجی باشد. انبه میوه ملی هند، پاکستان و فیلیپین است. در این پست دستور تهیه پودینگ انبه را آموزش میدهیم.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 4 جولای 2021

طرز تهیه مارمالاد انجیر بدون ژلاتین

انجیر میوه درخت فیکوس, از خانواده توت است. انجیر دارای طعم منحصر به فرد، شیرین، بافتی نرم و جویدنی است و با دانه های کمی ترد و خوراکی پر شده است. انجیر تازه لطیف و فساد پذیر است، بنابراین اغلب برای حفظ آنها خشک می شود. انجیر استفاده های فراوانی دارد. در اینجا طرز تهیه مارمالاد انجیر را برای شما آماده کرده ایم.

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 4 جولای 2021

طرز تهیه 5 دسر با انبه | دسر های خنک و خوشمزه با انبه تازه

شما می توانید با استفاده از انبه دسر های بسیار خوشمزه در فصل تابستان تهیه کرده و نوش جان کنید. در این مقاله طرز تهیه 5 دسر با انبه به شما آموزش داده می شود.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 4 جولای 2021

طرز تهیه برگه قیسی زردآلو به 3 روش ساده در خانه

زردآلو تازه یکی از بهترین منابع عالی فیبر، پتاسیم و سایر آنتی اکسیدان ها است. زردآلو برای پوست مفید است و به عملکرد عضلات کمک می کند. همچنین برای تنظیم ضربان قلب و حفظ سلامت سطح گلوکز خون مفید است. برگه قیسی زردآلو با خشک کردن میوه زردآلو تهیه میشود.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 3 جولای 2021

طرز تهیه تارت آلبالو خانگی خوشمزه + نکات مهم در تهیه تارت

در این مقاله میتوانید طرز تهیه یک تارت آلبالویی خوشمزه و راحت را بیاموزید.

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 1 جولای 2021

طرز تهیه کیک با انجیر تازه (کیک ساده و خوشمزه خانگی)

اگر به انجیر تازه علاقه دارید، می توانید با آن یک کیک خوشمزه درست کنید و به عنوان میان وعده آن را میل کنید. در این مقاله طرز تهیه کیک با انجیر تازه را به شما آموزش می دهیم.