طرز تهیه پودر گوجه فرنگی در خانه به 3 روش ساده + موارد مصرف
در این مقاله طرز تهیه پودر گوجه فرنگی و موارد استفاده و نگهداری از آن را توضیح داده ایم.
در این مقاله طرز تهیه پودر گوجه فرنگی و موارد استفاده و نگهداری از آن را توضیح داده ایم.
شیره انگور به دلیل خاصیتی که دارد طرفداران زیادی دارد و خیلی افراد ترجیح می دهند بصورت خانگی آنرا تهیه کنند، اما ممکن است در مورد اینکه چه نوع انگوری برای شیره مناسب است اطلاعات چندانی نداشته باشند. با مطالعه این مطلب بخوبی متوجه خواهید شد که کدام انگور برای تهیه شیره مناسب است.
برای حفظ مواد مغذی انجیر باید روش صحیح خشک کردن انجیر را بدانید تا بتوانید در تمام فصول از مزایای درمانی انجیر بهره مند شوید. مصرف انجیر کمک بسیاری به سلامت شما خواهد کرد. در اینجا روشهای مختلف خشک کردن انجیر را بخوانید.
برای تهیه شربت و یا مربای آلبالو و یا آلبالوپلو نیاز است که هسته آلبالو را جدا کنید البته می توانید بعد از پخته شدن آلبالوها هسته آن ها را به راحتی درآورید اما برای حفظ شکل آلبالو بهتر است هسته آن را قبل از پختن خارج سازید. در این نوشته چند ترفند ساده برای درآوردن هسته آلبالو به شما آموزش داده می شود که حتما به دردتان می خورد.
توت سیاه میوه ای خوشمزه است که دارای طعمی ترش و ملس است. توت سیاه دارای خواص بسیاری از جمله…
چگونه پیاز را خشک کنیم؟ پیاز از نظر ارزش غذایی به دلیل دارا بودن قندها، ویتامین ها به ویژه و ویتامین…
طرز تهیه خمیر نودل خانگی چینی فوق العاده راحت در این مطلب همراه با عکس به صورت مرحله به مرحله…
در این مطلب می توانید به راحتی طرز تهیه خمیر پاستا خانگی بسیار راحت و خوشمزه مرحله به مرحله را…
دامپلینگ دسته وسیعی از کوفته هاست که از تکه های خمیر (ساخته شده از انواع منابع نشاسته ای) پر شده…
یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که میتوان به جرات گفت همه آن را دوست دارند ماهی است، ماهی علاوه بر…
دسر های ترکیه ای از بهترین شیرینی های خوشمزه در دنیا هستند. باقلوای خوشمزه ترکیه ای بسیار معروف است و…
طرز تهیه مرغ با سس پستو بسیار خوشمزه و کم کالری را می توانید در این مطلب بخوانید. این غذای…
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت محفوظ است. هرگونه کپیبرداری تنها با ذکر منبع مجاز میباشد.