طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خانگی خوشمزه با فر و بدون فر

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

پیتزا یکی از محبوب ترین فست فود هاست. پیتزا تشکیل شده از مواد مختلف روی یک نان گرد است که با پنیر فراوان پوشانده میشود. تنوع بسیاری در تهیه پیتزا وجود دارد. از پیتزای سوسیس و کالباس گرفته تا پیتزای گوشت و مرغ و سبزیجات. در ادامه این مطلب پیتزا مرغ و قارچ خانگی توضیح داده شده است. برای آموزش این پیتزای خوشمزه با مینویسم همراه باشید.

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ در خانه

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل تهیه پیتزا مرغ و قارچ ارائه شده است:

مواد لازم پیتزا مرغ و قارچ خونگی

خمیر پیتزا 1 عدد
پیاز 1عدد
سینه مرغ 200 گرم
پنیر پیتزا 300 گرم
قارچ 3 عدد
فلفل دلمه ای رنگی به میزان لازم
ادویه پیتزا به میزان لازم

مراحل پخت پیتزا مرغ و قارچ

  • ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز و نمک در یک قابلمه بگذارید و روی آن یک لیوان آب بریزید.
  • روی حرارت قرار دهید تا سینه مرغ کامل بپزد.
  • بعد از پخته شدن سینه مرغ اجازه بدهید تا سرد شود و سپس آن را ریش ریش کنید.
  • خمیر پیتزا را در ظرف مخصوص قرار بدهید. روی آن سس کچاپ بزنید.
  • یک لایه پنیر پیتزا بریزید و کمی از ادویه پیتزا روی سطح سس بپاشید.
  • مرغ ریش ریش شده را روی سس بریزید و یکنواخت پخش کنید. مجددا کمی پنیر رنده شده به صورت پراکنده بریزید.
  • قارچ و فلفل دلمه ای های رنگی را روی پیتزا قرار دهید و روی همه مواد پنیر پیتزا بریزید.
  • پیتزا را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.
  • اگر فر ندارید دریک قابلمه بزرگ به حدی که ظرف پیتزا در آن جا شود، چند قالب کوچک قرار دهید. ظرف پیتزا را روی آن بگذارید.
  • درب قابلمه دمکنی بکشید و حتما از شعله پخش کن استفاده کنید. تا زمانی که پنیر ها آب شوند.
  • در صورت تمایل میتوانید به جای سس کچاپ از سس سیر، سس پستو یا سس رنچ استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزا مکزیکی
نظرات