طرز تهیه گراتن مرغ و بادمجان و سیب زمینی خوشمزه و راحت

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر از طرفداران لازانیا هستید، مطمئن باشید که از طرفداران این غذا هم خواهید بود. گراتن یک غذای لایه ای خوشمزه است که با بادمجان و سیب زمینی و مرغ درست میشود. طعم لذیذی دارد و دستورالعمل بسیار ساده و راحتی دارد. برای آموزش طرز تهیه گراتن مرغ و بادمجان و سیب زمینی با مینویسم همراه شوید.

دستور پخت گراتن مرغ و بادمجان و سیب زمینی

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت گراتن ارائه شده است.

مواد مورد برای تهیه گراتن

سینه مرغ پخته شده ۱ عدد
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
بادمجان سرخ شده 4 عدد
قارچ ۷ تا ۸ عدد
فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد
جعفری خرد شده (به دلخواه) ۲ تا ۳ ق غ
پیاز ۱ عدد
شیر گرم ۱ لیوان
آرد سفید ۱ ق غ
کره ۲۵ گرم
پنیر پیتزا به میزان لازم
آویشن و پودر سیر به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مراحل طرز تهیه گراتن مرغ و بادمجان و سیب زمینی:

  • ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و پوست بگیرید. به صورت حلقه های 1 سانتی برش بزنید.
  • در یک قابلمه آب و نمک بریزید تا بجوش بیاید. سیب زمینی ها را به مدت 3 دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس آبکش کرده و روی آن ها آب سرد بریزید.
  • سینه مرغ را به همراه یک پیاز کوچک، نمک و کمی زردچوبه در آب بپزید و سپس ریش ریش کنید.
  • قارچ ها را اسلایس کرده و در روغن کم سرخ کنید.
  • یک عدد پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. سپس مرغ ریش ریش شده، قارچ و فلفل دلمه ای را به همراه جعفری و ادویه ها اضافه و مخلوط کنید و شعله را خاموش کنید.
  • بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید و سپس در روغن سرخ کنید.
  • در این مرحله باید سس بشامل را تهیه کنید.
  • برای آماده کردن سس بشامل کمی کرده در یک تابه بریزید و به همراه آرد کمی تفت بدهید. شیر را کم کم اضافه کرده و همزمان مرتب هم بزنید تا گوله نشود.
  • بعد از به غلظت رسیدن سس زیر آن را خاموش کنید.
  • یک ظرف مناسب انتخاب کنید. ته ظرف کمی سس بشامل بریزید. یک لایه سیب زمینی بچینید و کمی پنیر روی آن پخش کنید.
  • بادمجانها را روی آن برای لایه دوم بچینید و مجدد کمی پنیر بریزید.
  • مواد آماده شده روی بادمجانها بریزید. روی آن سس بشامل بریزید و پنیر را روی سطح آن پخش کنید.
  • مجددا یک لایه بادمجان بچینید و کمی پنیر بریزید.
  • در لایه آخر سیب زمینی بچینید و باقی سس بشامل را به صورت یکنواخت روی سیب زمینی ها را بریزید.
  • روی سطح مواد ریخته شده پنیر بریزید
  •  ظرف را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار بدهید.
  • در آخر گریل را کمی روشن کنید تا پنیر برشته شود و رنگش تغییر کند.
  • اگر فر ندارید در یک تابه رژیمی میتوانید این غذا را به همین روش درست کنید.
  • در هنگام پخت با تابه از شعله پخش کن استفاده کنید و حرارت را کم کنید.

گراتن مرغ و بادمجان و سیب زمینی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کشک بادمجان
نظرات