طرز تهیه گراتن مرغ و بادمجان و سیب زمینی خوشمزه و راحت
اگر از طرفداران لازانیا هستید، مطمئن باشید که از طرفداران این غذا هم خواهید بود. گراتن یک غذای لایه ای خوشمزه است که با بادمجان و سیب زمینی و مرغ درست میشود. طعم لذیذی دارد و دستورالعمل بسیار ساده و راحتی دارد. برای آموزش طرز تهیه گراتن مرغ و بادمجان و سیب زمینی با مینویسم همراه شوید.
دستور پخت گراتن مرغ و بادمجان و سیب زمینی
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت گراتن ارائه شده است.
مواد مورد برای تهیه گراتن |
|
سینه مرغ پخته شده | ۱ عدد |
سیب زمینی متوسط | ۳ عدد |
بادمجان سرخ شده | 4 عدد |
قارچ | ۷ تا ۸ عدد |
فلفل دلمه خرد شده | ۱ عدد |
جعفری خرد شده (به دلخواه) | ۲ تا ۳ ق غ |
پیاز | ۱ عدد |
شیر گرم | ۱ لیوان |
آرد سفید | ۱ ق غ |
کره | ۲۵ گرم |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
آویشن و پودر سیر | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه موساکا بادمجان
مراحل طرز تهیه گراتن مرغ و بادمجان و سیب زمینی:
- ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و پوست بگیرید. به صورت حلقه های 1 سانتی برش بزنید.
- در یک قابلمه آب و نمک بریزید تا بجوش بیاید. سیب زمینی ها را به مدت 3 دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس آبکش کرده و روی آن ها آب سرد بریزید.
- سینه مرغ را به همراه یک پیاز کوچک، نمک و کمی زردچوبه در آب بپزید و سپس ریش ریش کنید.
- قارچ ها را اسلایس کرده و در روغن کم سرخ کنید.
- یک عدد پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. سپس مرغ ریش ریش شده، قارچ و فلفل دلمه ای را به همراه جعفری و ادویه ها اضافه و مخلوط کنید و شعله را خاموش کنید.
- بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید و سپس در روغن سرخ کنید.
- در این مرحله باید سس بشامل را تهیه کنید.
- برای آماده کردن سس بشامل کمی کرده در یک تابه بریزید و به همراه آرد کمی تفت بدهید. شیر را کم کم اضافه کرده و همزمان مرتب هم بزنید تا گوله نشود.
- بعد از به غلظت رسیدن سس زیر آن را خاموش کنید.
- یک ظرف مناسب انتخاب کنید. ته ظرف کمی سس بشامل بریزید. یک لایه سیب زمینی بچینید و کمی پنیر روی آن پخش کنید.
- بادمجانها را روی آن برای لایه دوم بچینید و مجدد کمی پنیر بریزید.
- مواد آماده شده روی بادمجانها بریزید. روی آن سس بشامل بریزید و پنیر را روی سطح آن پخش کنید.
- مجددا یک لایه بادمجان بچینید و کمی پنیر بریزید.
- در لایه آخر سیب زمینی بچینید و باقی سس بشامل را به صورت یکنواخت روی سیب زمینی ها را بریزید.
- روی سطح مواد ریخته شده پنیر بریزید
- ظرف را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار بدهید.
- در آخر گریل را کمی روشن کنید تا پنیر برشته شود و رنگش تغییر کند.
- اگر فر ندارید در یک تابه رژیمی میتوانید این غذا را به همین روش درست کنید.
- در هنگام پخت با تابه از شعله پخش کن استفاده کنید و حرارت را کم کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کشک بادمجان