آموزش پخت ماکارونی آشیانه ای فوق العاده لذیذ با گوشت چرخ کرده
هدف ما از این مقاله آموزش پخت ماکارونی آشیانه ای فوق العاده لذیذ می باشد. ماکارونی ، پاستا و اسپاگتی ، میتوانند گزینه های مناسبی هم برای خانواده هایی باشند که کودک یا فرد بد غذایی دارند. البته اگر بتوانید انواع ماکارونی را با شکل و شمایل متفاوتی آماده کنید ، میتوانید سلیقه غذایی بد غذا ترین فرد خانواده تان را هم تامین کنید.
یکی از جذابترین انواع ماکارونی ، ماکارونی آشیانهای رنگی هستند که خیلی ها به دلیل اینکه نمی توانند آنها را دقیقا شبیه به آشیانه دربیاورند ، از خیر آماده کردن این نوعِ جذاب از ماکارونی می گذرند.نگران نباشید ما در ادامه طرز تهیه طبخ ماکارونی آشیانه ای با گوشت را به شما می آموزیم.
مواد لازم برای تهیه ماکارونی آشیانه ای در خانه
ماکارونی جز آن دسته از غذا هایی است که با کمی تزیین و خلاقیت در پخت می توان هر سلیقه غذایی را به سمت خود بکشاند. جهت تهیه ماکارونی آشیانه ای با گوشت به مواد زیر نیاز داریم:
- ماکارونی آشیانه ای: یک بسته
- پنیر پیتزا ( گودا یا پارمزان): به مقدار لازم
- سویا یا گوشت چرخ کرده: 150 گرم گوشت چرخ شده و یا نصف بسته متوسط سویا
- پیاز: یک عدد
- فلفل دلمه ای: یک عدد کوچک
- قارچ (اختیاری): 100 گرم
- رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذا خوری
- فلفل، زردچوبه، نمک: به میزان کافی
- آویشن: یک قاشق چایخوری
بیشتر بخوانیم: طرز تهیه املت سیب زمینی لذیذ
طرز تهیه سس ماکارونی آشیانه ای با گوشت
طعم و بوی خوش ماکارونی آشیانه ای وابسته به طرز تهیه مواد آن می باشد زیرا این سس است که طعم و عطر ماکارونی را تعیین می کند در نهایت به طرز تهیه آن دقت نمایید. جهت تهیه مواد ماکارونی آشیانه ای مراحل زیر را دنبال نمایید.
در ابتدا پیاز ، فلفل دلمه و قارچ را به اندازه دلخواه خورد نمایید البته بهتر است که پیاز را بصورت نگینی خورد کنید. سپس تابه حاوی روغن مایع را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید. پس از گرم شدن روغ مایع قارچ ها را به داخل آن بریزید، کمی تفت دهید پس از سرخ شدن از تابه خارج نمایید.
در این مرحله از تهیه سس ماکارونی آشیانه ای با گوشت باید فلفل دلمه را همانند قارچ ها به داخل تابه بریزید و تف دهید پس از سرخ شدن از تابه خارج نمایید. و حالا به سراغ پیاز های خورد شده بروید و آن را نیز با روغتن سرخ نمایید تا رنگ آن طلای شود.
پس از سرخ شدن پیاز ها، گوشت را به آن اضافه نماید و تفت دهید پس از چند دقیقه می توانید قارچ و فلفل دلمه را به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. سپس رب گوجه فرنگی را با همراه ادویه هایی همچون فلفل سیاه ، نمک ، آویشن و زرد چوبه را به مواد اضافه نمایید و هم بزنید تا ادویه ها به یک حد مساوی در مواد پخش شوند.
نکته: برخی به طعم و مزه آبلیمو در ماکارونی آشیانه ای علاقه دارند می توانید در مرحله اخر از تهیه سس ماکارونی آشیانه ای خوشمزه ، 2 قاشق آبلیمو اضافه نمایید.
طرز تهیه ماکارونی آشیانه ای با گوشت
دستور پخت ماکارونی آشیانه ای با گوشت چرخ کرده به صورت زیر می باشد.
- برای تهیه ماکارونی آشیانهای ، کافی است که یک تابه با کف صاف و نچسب را انتخاب کنید.
- آشیانه ها را کنار به کنار هم ، کف تابه بچینید ؛ به طوری که هیچ فاصلهای بین آنها نباشد و جای تکان خوردن نداشته باشند .
- تابه را کنار بگذارید و داخل قابلمهای ، حدود ۳ تا ۴ لیوان آب به همراه نمک و روغن بجوشانید.
- بعد از جوش آمدن آب ، با ملاقه آب جوشِ نمکی و روغنی را روی آشیانهها بریزید تا حدی که آب تا نصف ارتفاع آشیانهها را بپوشاند.
- تابه را روی حرارت بگذارید و در آن را ببندید تا آب داخل تابه بجوشد و بخار آن ، باعث نرم شدن زیر و روی آشیانهها بشود.
- بعد از جوش رفتن آب و باقی ماندن حدود یک ملاقه آب در تابه ، روی هر کدام از آشیانه ها را ابتدا با سس ماکارونی آشیانه ای که در مرحله قبل تهیه نمودیم و ۲ قاشق غذاخوری آب سس (متشکل از آب جوش ، سس کچاپ و روغن زیتون) و مقداری پنیر پیتزا بپوشانید.
- بعد از پر کردن تمام آشیانه ها ، دوباره درِ تابه را بگذارید و اجازه دهید تا هم پنیر آب شود و هم آب کف تابه کاملا کشیده شود .
- شما میتوانید از فر هم برای مرحله آخر طبخ این نوع ماکارونی کمک بگیرید.
**به همین سادگی ماکارونی آشیانه ای خانگی شما آماده سرو می باشد از این غذای لذیذ خانگی لذت ببرید**