طرز تهیه 3 غذای چینی با مرغ و سبزیجات
اگر تمایل دارید غذاهای چینی را امتحان کنید و تجربه خوبی از خوردن غذاهای چینی داشته باشید بهتر است غذاهایی را امتحان کنید که مواد اولیه آن نزدیک به ذائقه شما باشد. میتوانید غذاهای چینی را در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه 3 غذای چینی با مرغ و سبزیجات ارائه شده است.
غذای چینی خوشمزه با مرغ و سبزیجات
خوراک مرغ و سبزیجات
غذاهای چینی معمولا کم کالری و مخلوطی از سبزیجات مختلف هستند. دستور زیر یک غذای رژیمی با مرغ است که همراه شدن آن با کلم بروکلی و قارچ باعث شده طعم فوق العاده ای پیدا کند.
مواد لازم برای 6 نفر
سینه مرغ مکعبی خرد شده | 450 گرم |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
کلم بروکلی | 450 گرم |
قارچ ورقه شده | 230 گرم |
روغن | 1/5 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای تهیه سس
سیر خرد شده | 3 حبه |
زنجبیل خرد شده | 1 قاشق غذا خوری |
سس سویا | 1/3 فنجان |
روغن کنجد | 2 قاشق غذا خوری |
شکر قهوه ای | 1 قاشق غذا خوری |
آب مرغ | 1 فنجان |
آرد | 1/4 فنجان |
همچنین ببینید: طرز تهیه غذا با نودل
طرز تهیه:
زمان مورد نیاز: 32 دقیقه
- مرحله اول
در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا، 1 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید.
- مرحله دوم
بعد از داغ شدن روغن مرغ را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا کاملا پخته و قهوه ای شود.
- مرحله سوم
مرغ پخته شده را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. در همان ماهیتابه ۱ قاشق غذاخوری روغن را داغ کرده و قارچ ها را اضافه کنید.
- مرحله چهارم
وقتی قارچ ها شروع به نرم شدن کردند، کلم بروکلی را اضافه کنید و تفت دهید تا کلم بروکلی نرم شود. قارچ و کلم بروکلی پخته شده را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
- مرحله پنجم
۱ قاشق غذاخوری روغن به تابه اضافه کنید و سیر و زنجبیل را تفت دهید تا معطر شود. بقیه مواد سس ( سس سویا، آب مرغ، شکر قهوه ای، آردو روغن کنجد) را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
- مرحله ششم
مرغ و سبزیجات را به تابه برگردانده، هم بزنید تا داغ شود. با برنج داغ یا رشته فرنگی سرو کنید.
مرغ و بروکلی سوخاری
این غذای چینی هم با مرغ و سبزیجات تهیه می شود اما تفاوت آن با غذای قبلی این است که سس ها نقش مهمی در طعم آن دارند. همچنین زنجبیل موجود در این غذا طعم متفاوتی به آن می دهد.
مواد مورد نیاز
سینه مرغ به صورت مکعبی خرد شده | 450 گرم |
روغن زیتون | 1.5 قاشق غذاخوری |
کلم بروکلی تازه | 8 فنجان |
هویج رنده شده | 1/2 فنجان |
مواد مورد نیاز سس
عسل | 1/4 فنجان |
سس سویا (یا تاماری) | 1/4 فنجان |
سیر خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه رنده شده | 1 قاشق غذاخوری |
سریراچا | 1 قاشق چایخوری |
سس هویزین | 1 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 2 قاشق چای خوری |
آب | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
- برای تهیه سس ابتدا همه مواد به جز آب و نشاسته (سس هویزین، سس سریراچا، سیر، زنجبیل، سس سویا و عسل) را با هم خوب هم بزنید.
- سپس، روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. وقتی روغن زیتون داغ شد، سینه مرغ را اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
- سپس کلم بروکلی را اضافه کنید و قبل از افزودن سس، 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. سس را اضافه کنید و اجازه بدهید تا سس به جوش بیاید و سپس حرارت را کم کنید.
- هویج را اضافه کنید و اجازه بدهید 6 تا 8 دقیقه به همراه سس بپزند.
- نشاسته ذرت را در 2 قاشق غذاخوری آب هم بزنید تا حل شود. سپس آن را به تابه اضافه کنید و با حرارت متوسط به پخت ادامه دهید تا غلیط شود. 1-2 دقیقه طول می کشد تا نشاسته ذرت شروع به غلیظ شدن کند.
- میتوانید این غذا را روی برنج سفید، برنج قهوه ای یا برنج سرخ شده سرو کنید!
نکات:
سریراچا: نوعی سس تایلندی تند است که از رب فلفل تند (چیلی)، سرکه، سیر، شکر، و نمک تهیه میشود.
سس هویزین: نوعی سس چینی می باشد که تیره مایل به قهوه ای، غلیظ و چسبناک می باشد. به همراه دنده کباب چینی استفاده می شود. مواد این سس عبارت است از: شکر لوبیا سویای تخمیر شده، سرکه، سیر، نمک و نشاسته.
طرز تهیه مرغ با سس سویا و سبزیجات
در زیر یکی دیگر از غذاهای چینی با مرغ و سبزیجات آموزش داده می شود. وجود بادام هندی در این غذا آن را به یک غذای چینی متفاوت تبدیل کرده است. تدر ترکیبات اصلی این غذا هم مرغ و سبزیجات هستند و تنوع بالای سبزیجات مختلف، آن را به یک غذای پرخاصیت و در عین حال خوشمزه تبدیل کرده است.
ران مرغ مکعبی شده | 450 گرم |
کدو سبز ورقه ای یا مکعبی شده | 1/2 کدو |
روغن | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 1 قاشق |
بروکلی خرد شده | 1 فنجان |
هویج کوچک معبی شده | 1 عدد |
قارچ ورقه شده | 230 گرم |
فلفل قرمز معکبی شده | 1/2 فلفل |
سیر | 4 حبه |
زنجبیل تازه ریز شده | 1 قاشق چای خوری |
پیاز کوچ خلالی | 1 عدد |
بادام هندی | 1/2 فنجان |
مواد تشکیل دهنده سس:
آب مرغ | 1/2 فنجان |
آب | 1/4 فنجان |
سس سویا | 1/4 فنجان |
عسل | 2 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
زمان آماده سازی: 30 دقیقه
طرز تهیه:
- چربیهای اضافی ران های مرغ را جدا کرده و به قطعات لقمه ای برش دهید.
- سبزی ها را به اندازه های یکسان (تقریبا به اندازه تکه های مرغ) خرد کنید.
- همه مواد سس را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.
- در یک تابه بزرگ، روی حرارت متوسط رو به بالا، 1 قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید.
- وقتی روغن داغ شد، مرغ را اضافه کنید. مرغ را تفت بدهید تا قهوه ای شود. پس از سرخ شدن مرغ، آنرا از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
- روغن باقیمانده و کره را با کلم بروکلی، کدو سبز، قارچ، فلفل قرمز، پیاز و هویج به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا سبزیجات ترد شوند.
- مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید. سیر و زنجبیل را اضافه کرده و 1 دقیقه تفت دهید.
- بادام هندی را اضافه کنید. سپس سس را در تابه بریزید و اجازه بدهید تا بجوشد.
- حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا سس غلیظ شود و به خوبی با بقیه مواد مخلوط شود.
- در ظرف مورد نظر سرو کرده و با کنجد تزئین کنید.