طرز تهیه شیرینی نارگیلی ترک دار

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

با نزدیک شدن به عید نوروز کم کم مقدمات لازم برای این عید باستانی را فراهم میکنیم. یکی از لذت بخش ترین این کارها پختن شیرینی های خونگی ای است که عطر و طعم بی نظریری دارد. یکی از شیرینی های کوچک برای عید و همچنین یکی از ساده ترین و در عین حال خوشمزه ترین شیرینی ها، شیرینی نارگیلی است که در کمترین زمان به راحتی درست میشود. در ادامه این پست طرز تهیه شیرینی نارگیلی ترک دار به صورت مرحله به مرحله ارائه شده است. با مینویسم همراه شوید.

دستور تهیه شیرینی نارگیلی خانگی با پیمانه

مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی نارگیلی:

پودر قند یا پودر شکر1 پیمانه
روغن مایع2/3 پیمانه
سفیده تخم مرغ درشت2 عدد
آبلیمو1 قاشق چای خوری
وانیلخیلی کم
پودر نارگیل چرب1 پیمانه

برای خواندن کالری انواع شیرینی کلیک کنید

مراحل تهیه شیرینی نارگیلی ترک دار خانگی

  1. مرحله اول

    برای شروع ابتدا شکر، پودر نارگیل، نصف سفیده ها و نصف روغن را درون غذاساز ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید. میتوانید از چرخ گوشت هم استفاده کنید. بدین صورت که مواد را باهم مخلوط کرده و مخلوط بدست آمده را دوبار چرخ کنید.

  2. مرحله دوم

    مواد میکس شده را درون یک کاسه شیشه ای بریزید. یک قابلمه آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.
    سپس کاسه محتوی مواد شیرینی را روی آن قرار بدهید. حرارت را کم کنید. مواد را مرتب هم بزنید تا جایی که وقتی از مواد بین دو انگشتتان قرار دادید دانه های شکر مشخص نباشد. به این روش داغ کردن میگویند.

  3. مرحله سوم

    باقی مواد ازجمله باقی روغن و سفیده، وانیل و آبلیمو را به مخلوط اضافه کرده و مجددا هم بزنید. توجه کنید باید مدام هم بزنید تا سفیده سفت نشود. این کار برای آب شدن شکر انجام میشود. مواد داغ میشود اما دست را نمیسوزاند.

  4. مرحله چهارم

    داغ کردن در دو مرحله انجام میشود. بعد از اضافه کردن مواد باقیمانده باید مواد را به مدت 7 الی 10 دقیقه دیگر به طور مداوم هم بزنید. مواد به هیچ عنوان نباید بجوشد یا به اصطلاح قل بزند.

  5. مرحله پنجم

    مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید تا خنک شود. بعد از خنک شدم مواد را درون یک قیف بریزید.
    روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را در فواصل مشخص روی آن پایپ کنید.

  6. مرحله ششم

    نوک انگشتتان را چرب کرده و تیزی شیرینی ها را به آرامی با انگشت بگیرید. در صورت تمایل از پودر پسته یا پودر گل محمدی برای روی شیرینی ها به عنوان تزئین استفاده کنید.

  7. مرحله هفتم

    سینی را درون فر با دمای 175 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار بدهید. هنگامی که شیرینی ها به رنگ طلایی دربیاید و ترک بخورد آماده است.

نکات مهم در تهیه شیرینی نارگیلی:

  • تعداد تخم مرغ در مواد بسته به اندازه و بزرگی و کوچکی آن دارد.
  • برای ترک دار شدن شیرینی نارگیلی میتوانید 2 دقیقه اخر گریل را روشن کنید.
  • اگر غلظت مواد زیاد بود کم کم سفید اضافه کنید.
  • اگر مواد را بیش از حد داغ کنید باعث میشود شیرینی درون فر به اندازه کافی پف نکند و روی شیرینی ترکهای عمیق و گود ایجاد شود.
  • همچنین اگر کمتر داغ کنید باعث به انسجام نرسیدن مایع شیرینی میشود و در فر روی کاغذ پخش شده و بعد از پخت جدا نمیشود.
  • برای داغ کردن میتوانید به روش بنماری عمل نکنید. میتوانید مواد را داخل یک تابه یا قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت خیلی کم قرار بدهید.
  • حتما در مرحله داغ کردن از ابتدا مدام هم بزنید. مواد نباید بپزد و جوش بخورد.
  • بعد از پخت اجازه بدهید شیرینی ها خنک شوند و سپس به یک ظرف دردار منتقل کنید تا نرم بمانند.
نظرات