مقایسه گوشی پوکو x3 با a51

بهترین نتایج، حاصل از مقایسه پوکو x3 با a51
امروزه انتخاب گوشی هوشمندی که نیازهای شما را برطرف کند بسیار سخت شده است. زیرا مقایسه پوکو x3 با a51 با توجه به امکانات مشابهی که این دو گوشی اندرویدی ارائه می دهند، بر تصمیم گیری برای خرید هر یک از آنها تاثیر گذاشته است. در حال حاضر هر کمپانی که طراحی تلفن های هوشمند را بر عهده دارد، سعی می کند تا بهترین ها را به بازار عرضه کند. از این رو خریدن یک گوشی هوشمند در این بازار رقابتی تصمیمی سخت و دشوار است. چگونه متوجه می شوید که در هنگام خرید گوشی اندرویدی باید به چه مشخصاتی توجه کنید؟ نگران نباشید!
مقاله مقایسه پوکو x3 با a51 را دنبال کنید تا بتوانید با توجه به نیازهای خودتان بهترین انتخاب را داشته باشید. ویژگی های مهمی که باید در هنگام مقایسه پوکو x3 با a51 به آنها توجه کنید، در ادامه ذکر شده است. فضای ذخیرهسازی، اندازه نمایشگر، کیفیت دوربین، امنیت، انعطافپذیری و سرعت پردازش اطلاعات از جمله مهمترین نکاتی است که باید از تمامی جزئیات مرتبط با آنها مطلع شوید. هنگامی که گوشی هوشمند میان رده مناسبی را برای خود انتخاب کردید، می توانید مطمئن باشید که یک سرمایه گذاری عالی برای کسب و کار خود انجام داده اید. برای مشاهده هر لحظه قیمت گوشی شیائومی وارد سایت مبیت شوید.
فهرست مطالب
- بهترین نتایج، حاصل از مقایسه پوکو x3 با a51
- از نظر عکاسی و فیلمبرداری در مقایسه پوکو x3 با a51 کدام پیروز می شوند؟
- منظور از حسگر عمق در مقاله مقایسه پوکو x3 با a51 چیست؟
- چه چیزی آن را به یک گوشی هوشمند گیمینگ عالی تبدیل می کند؟
- مشخصات فنی گوشی شیائومی پوکو x3 و گوشی سامسونگ a51
- طراحی سامسونگ گلکسی A51
- عملکرد و عمر باتری سامسونگ گلکسی A51
- مقایسه پوکو x3 با a51 از نظر نوع باتری
- جدول مقایسه پوکو x3 با a51
از نظر عکاسی و فیلمبرداری در مقایسه پوکو x3 با a51 کدام پیروز می شوند؟
Poco X3 دارای دوربین های چهارگانه می باشد، که متشکل از یک دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.89 به همراه یک دوربین 13 مگاپیکسلی فوق عریض با میدان دید 119 درجه، یک دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی، یک حسگر عمق و یک دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی نیز برای این نوع گوشی هوشمند طراحی شده است. استفاده از دوربین بسیار آسان و راحت خواهد بود و حالت های عکاسی متعددی تعبیه شده است که می توانید یکی از آنها را انتخاب کنید.

منظور از حسگر عمق در مقاله مقایسه پوکو x3 با a51 چیست؟
شاید عبارت حسگر عمق برایتان آشنا نباشد. در ادامه تعریفی مختصر و صرفاً برای دادن اطلاعات بیان خواهد شد. کاربرد سنسور عمق، ارزیابی و تشخیص عمق تصاویر است. و برای ثبت تصاویر حرفه ای از آن استفاده می شود. این سنسور هم در دوربین جلو و هم در دوربین اصلی قرار گرفته است و عکس های پرتره که شاهد آن هستید حاصل به کار گیری موثر این سنسور است.
همچنین پوکو x3 از قابلیت عکاسی HDR نیز پشتیبانی می کند. وقتی دوربین در این حالت تنظیم شده باشد. دوربین گوشی شیائومی پوکو x3 چندین عکس متوالی در حالت Exposure گرفته و با ادغام کردن این تصاویر، تصویری با میزان رزولوشن مناسب در اختیار شما قرار می دهد. همچنین poco x3 از فناوری هوش مصنوعی نیز بهره می برد.
در کنار قابلیت عکاسی HDR یک حالت فیلمبرداری و عکاسی به نام video blog (ویلاگ) وجود دارد. شغل ویلاگری مشابه شغل بلاگری است با این تفاوت که ویلاگرها محتوا ویدیویی و تصویری تهیه می کنند و در نتیجه نیاز به ابزاری مفید و سودمند دارند که بتوانند کلیپ ها و ویدیو های خود را بسازند و به راحتی در شبکه های اجتماعی نظیر یوتیوب و اینستاگرام منتشر کنند. با استفاده از حالت video blog یا Vlog می توانید جلوه های بصری و موسیقی را در هنگام فیلمبرداری به ویدیو خود اضافه کنید.

Poco X3 به طور پیشفرض یک واترمارک روی عکسها اضافه میکند، بنابراین قبل از عکسبرداری حتما تیک این گزینه را در تنظیمات دوربین بردارید. عکسهایی که با استفاده از دوربین اصلی در نور روز گرفته شدهاند، کیفیت خوبی دارند.
عملکرد دوربین در نور کم، متوسط است. عکسهای گرفته شده در حالت پیشفرض از کیفیت متوسطی برخوردار هستند و حالت آبرنگی دارند. فعال کردن حالت شب تفاوت قابل توجهی در کیفیت عکس ها ایجاد می کند. عکسها واضحتر می شوند و جزئیات قابل نمایش هستند. با این حال، گرفتن عکس در حالت شب 3 تا 4 ثانیه طول می کشد.
دوربین 13 مگاپیکسلی برای عکاسی در نور کم بهترین نیست زیرا نمی تواند به اندازه سنسور عمق عمل کند. شما میتوانید با استفاده از دوربین سلفی، عکسهای پرتره بگیرید. هوش مصنوعی به کار رفته در این دوربین ها در چنین مواردی اگر شخصی ماسک بر صورت داشته باشد نمی تواند چهره افراد را تشخیص دهد در نتیجه پس زمینه را حذف نمی کند. حداکثر کیفیت دوربین فیلمبرداری برای دوربین اصلی به میزان K4 است و برای دوربین سلفی p1080 است.
دوربین های سامسونگ
شباهت زیادی بین Galaxy a51 با گلکسی a 50 وجود دارد. این بار سامسونگ یک دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی جدید را به سه نوع دوربینی که در گلکسی A 50 وجود داشت اضافه کرده است. این دوربین ها شامل یک سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی و دوربین 12 مگاپیکسلی با زاویه دید عریض و همچنین سنسور عمق 5 مگاپیکسلی هستند. می توانید از اکثر حالت ها عکس برداری نیز استفاده کنید. این حالتهای تصویربرداری در منوی “MORE” در کنار هم قرار دارند. زمانی که نور کافی وجود داشته باشد گوشی A51 سامسونگ عکس های واضح با نمایش تمامی جزئیات ثبت می کند. در نور کم، دوربین اصلی جزئیات را به خوبی و بدون نویز زیاد نمایش می دهد. یک حالت شب اختصاصی نیز وجود دارد، اما تاثیر زیادی در عکاسی ندارد. زیرا نرم افزار اصلی دوربین به طور خودکار پارامترها را در هنگامی که نور کمی برای عکاسی وجود دارد تنظیم می کند.

عکس های که در هنگام روز با دوربین 48 مگاپیکسلی گرفته می شوند نویز زیادی دارند. حتی پس از فعال کردن گزینه «اصلاح لنز فوق عریض»، برخی از عکسها بهطور غیرطبیعی ثبت می شوند. عکسهایی که با این دوربین در نور زیاد گرفته شدهاند، بهطور مشهودی تیرهتر به نظر میرسند و جزئیات به وضوح قابل رویت نیستند. فعال کردن حالت شب نیز در اینجا کمک چندانی نمی کند.
یکی از حالت های عکس برداری که گوشی سامسونگ a51 در اختیار شما قرار می دهد، حالت فوکوس زنده است. این حالت عکسبرداری پسزمینهها را محو میکند تا تصاویر ظاهری، دراماتیک داشته باشند. سنسور عمق به گلکسی A51 کمک می کند تا لبه عکس را تشخیص بدهد. میتوانید سطح تاری و روشنی تصاویر را در اینجا تنظیم کنید، اما جلوههای اضافه برای این حالت مانند رنگ نقطهای و غیره که در سایر گوشیهای گلکسی دیدهایم وجود ندارد.
گلکسی A51 می تواند تا کیفیت 4K فیلمبرداری کند. اگر در نور خوب فیلم برداری شود، کیفیت فیلم بد نیست. اما در نور کم، کلیپ ها و جزئیات ضعیف هستند. دوربین سلفی نیز مشابه گوشی شیائومی پوکو x3 از کیفیت 1080p بهره می برند. فوکوس خودکار پیوسته نیز کمی کند است.
در مقایسه پوکو x3 با a51 متوجه شدیم که هر دو 4 دوربین، با کیفیت یکسانی دارند. اگر شما از آن دسته از آدم های هستید که به عکس های سلفی علاقه زیادی دارید، سامسونگ گلکسی A51 انتخاب بهتری خواهد بود. زیرا دوربین جلوی 32 مگاپیکسلی بهتری در مقایسه با دوربین جلوی 20 مگاپیکسلی Poco X3 دارد.
چه چیزی آن را به یک گوشی هوشمند گیمینگ عالی تبدیل می کند؟
برای کاربران معمولی، Poco X3 بسیار مناسب و کاربردی است، و همچنین با امکانات و مشخصه های که دارد افراد حرفه ای را نیز راضی نگه می دارد. یکی از تجربه های شخصی من در استفاده از این گوشی را برایتان بازگو می کنم. من بازی AnTuTu را روی Poco X3 اجرا کردم و 280030 امتیاز، را به دست آورد. همچنین در بازی PCMark Work 2.0، امتیاز 8328 را به دست آورد. با آزمایش های که روی گوشی شیائومی پوکو X3 انجام شده است این گوشی هوشمند توانست در تست های تک هسته ای و چند هسته ای Geekbench 5 به ترتیب 567 و 1777 امتیاز را کسب کند. همچنین در تست گرافیکی GFXBench T-Rex، قادر است که سرعت 60 فریم در ثانیه را مدیریت کند. به خاطر داشته باشید که رابط کاربری MIUI 12 به تازگی برای اکثر گوشی های هوشمند شیائومی، ردمی و پوکو منتشر شده است و امکانات زیادی نیز برای شما به ارمغان آورده است.
من همچنین بازی های Call of Duty و Among Us را روی Poco X3 نصب کرده ام و دستگاه به طور عادی کار میکند و هیچ نشانه ای از کاهش سرعت ظاهر نمی شود. نکته قابل توجه دیگر این است که بعد از حدود 25 دقیقه که از زمان شروع بازی گذشته بود فقط 7 درصد از شارژ باتری تمام شده بود.
نرخ رفرش صفحه به طور پیش فرض روی 120 هرتز تنظیم شده است بهتر است که این نرخ را تغییر ندهید زیرا این تنظیمات پیش فرض گوشی شیائومی پوکو X3 است و در این حالت بهترین کارایی را دارد. این حالت به Poco X3 کمک می کند تا یک تجربه بصری عالی ارائه دهد. این گوشی همچنین دارای نرخ نمونه برداری لمسی، 240 هرتز است و میتواند کوچکترین جابهجایی انگشت شما را که روی صفحه نمایش میلغزد تشخیص دهد. همچنین نسبت به درخواست های شما سریعاً پاسخ می دهد. و از این ویژگی در هنگام بازی نهایت لذت را ببرید.
مشخصات فنی گوشی شیائومی پوکو x3 و گوشی سامسونگ a51
در این قسمت قصد داریم که تفاوت های میان این دو برند را بیان کنیم. مقایسه پوکو x3 با a51 را با بررسی باتری و نوع طراحی گوشی پوکو ایکس 3 شروع می کنیم.
پوکو ایکس 3، سخت افزاری قدرتمند برای ارائه عملکرد خوب دارد و در حین استفاده از آن با مشکلی مواجه نمی شوید. poco x3 به سرعت برنامه ها و بازی ها را بارگذاری می کند و می تواند به راحتی چند وظیفه را همزمان انجام دهد. از تماشای ویدیوها در Poco X3 لذت خواهید برد. زیرا صفحه نمایش زوایای دید خوبی دارد و بلندگوهای استریو موسیقی را با نهایت کیفیت برای شما پخش می کنند.
عمر باتری بسیار خوب است و می توان از Poco X3 بدون هیچ مشکلی، بیش از یک روز فقط با یک بار شارژ کامل استفاده کرد. کمپانی Poco یک شارژر 33 واتی را در جعبه اصلی این گوشی قرار داده است. با استفاده از این شارژر، می توانید گوشی هوشمند شیائومی پوکو X3 را در مدت 30 دقیقه تا 57 درصد و در مدت یک ساعت تا 92 درصد شارژ کنید.
پوکو قاب گوشی را از مواد پلاستیکی ساخته است. طبق تجربه من، پنل پشتی گوشی، به پاک کردن دائمی نیاز دارد. زیرا مدام اثر انگشت روی بدنه گوشی باقی می ماند و ظاهری نامطلوب به بدنه می دهد. جای تعجب نیست که دوربین های چهارگانه پوکو ایکس 3 توسط یک ماژول ضخیم محافظت میشوند. طراحی این نوع گوشی بسیار شبیه به نمونه قبلی یعنی Poco X2 است.
وزن پوکو ایکس 3 متعادل است و به احتمال زیاد گوشی از دستان شما واژگون نخواهد شد. با این حال، پس از مدتی استفاده از دستگاه، ممکن است کمی احساس خستگی کنید. شما همچنین می توانید از یک فرستنده IR برای کنترل لوازم خانگی استفاده کنید. اسکنر اثر انگشت نصب شده روی گوشی در جای مناسبی قرار گرفته است، اما دسترسی به دکمه های تنظیم صدا آسان نیست.
در بخش قبلی مقاله مقایسه پوکو x3 با a51، مشخصات فنی گوشی پوکو ایکس 3 را بیان کردیم اما حالا می خواهیم مشخصات فنی گوشی سامسونگ a51 را توضیح دهیم. در ادامه همراه ما باشید.
طراحی سامسونگ گلکسی A51
زمانی که این دستگاه را در دست میگیرید متوجه می شوید که به طرز شگفت انگیزی سنگین است. این گوشی هوشمند با وزن 172 گرم، حتی از Samsung Galaxy M51 که دارای باتری 7000 میلی آمپر ساعتی است، سنگین تر می باشد.
بدنه سامسونگ گلکسی A51 طراحی مشابهی نسبت به گلکسی A 50 دارد. Galaxy a51 یک بدنه تمام پلی کربنات دارد که با وزن 172 گرم نسبتاً سبک است و ضخامت آن فقط 7.9 میلی متر است. بدنه براق است و اثر انگشت روی بدنه باقی می ماند. روکش پشتی گوشی نیز کمی لغزنده است، اما خوشبختانه سامسونگ یک قاب در جعبه اصلی ارائه کرده است.
مشخصات و نرم افزار گوشی های میان رده سامسونگ
سامسونگ به همان پردازنده اگزینوس 9611 گلکسی A 50 وفادار مانده است و در طراحی Galaxy a51 تغییری ایجاد نکرده است.گلکسی A51 با 6 یا 8 گیگابایت رم در دسترس است و هر دو نسخه دارای 128 گیگابایت حافظه داخلی هستند. از دیگر مشخصات این گوشی می توان به Wi-Fi 802.11ac، بلوتوث 5، GPS، NFC و رادیو FM اشاره کرد. سنسورهای مانند، اعلام هشدار در هنگام گرم شدن بیش از اندازه باتری نیز وجود دارند. این گوشی دارای گواهینامه Widevine L1 نیز می باشد. Galaxy A51 از Samsung Pay پشتیبانی می کند.
عملکرد و عمر باتری سامسونگ گلکسی A51
گلکسی A51 بسیار شبیه به گلکسی A 50 است. پردازش اطلاعات نسبتاً سریع انجام می شود. اما این ماژول از رابط کاربری روانی استفاده نمیکند. سامسونگ از یک باتری 4000 میلی آمپر ساعتی برای گلکسی A51 استفاده کرده است. میتوانید حدود 14 ساعت و 55 دقیقه فقط با یک بار شارژ کامل ویدیو مورد علاقه خودتان را تماشا کنید. به راحتی می توانید به اندازه یک روز کامل با استفاده منظم، از امکانات این گوشی بهره ببرید بدون اینکه نگران تمام شدن شارژ باتری باشید. نرم افزاری برای شارژ سریع وجود دارد و می توانیم باتری را در یک ساعت به اندازه 67 درصد شارژ کنیم. زمان شارژ کامل آن، بیش از دو ساعت طول می کشد.
مقایسه پوکو x3 با a51 از نظر نوع باتری
سامسونگ در حال حاضر از باتری 7000 میلی آمپر ساعتی در گلکسی a51 استفاده میکند. پوکو با گنجاندن باتری 6000 میلی آمپر ساعتی در پوکو x3 شیائومی با سامسونگ در رقابت است.
جدول مقایسه پوکو x3 با a51
در ادامه جدول مقایسه پوکو x3 با a51 آورده شده است که تمامی مشخصات این دو برند را با هم مقایسه کرده است.
گوشی سامسونگ a51 | گوشی شیائومی پوکو x3 | اسم |
6 GB | 6 GB | رم |
6.5 اینچ | 6.67 اینچ | صفحه نمایش |
128 GB | 128 GB | حافظه داخلی |
7000 میلی آمپر ساعت | 6000 میلی آمپر ساعت | باتری |
48 مگاپیکسلی و چهارگانه | 48 مگاپیکسلی و چهارگانه | دوربین |
دو سیم کارت | دو سیم کارت | نوع سیم کارت |
تلفن هوشمند | تلفن هوشمند | نوع دستگاه |
29 ژانویه 2020 | 22 مارس 2021 | تاریخ انتشار |
158.5 x 73.6 x 7.9 mm | 165.3 x 76.8 x 9.4 mm | ابعاد |
172 g | 215 g | وزن |
Super AMOLED رنگی (16M) | LCD رنگی IPS (16M) | نوع صفحه نمایش |
بسیار بالا | بسیار بالا | میزان حساسیت |
1080 × 2340 پیکسل | 1080 × 2400 پیکسل | اندازه نمایش تصاویر |
20:9 | 20:9 | نسبت تصویر |
~ 87.4% | ~ 84.6% | نسبت صفحه نمایش به بدنه |
~405 PPI | ~395 PPI | PPI |
Corning Gorilla Glass 6 | Corning Gorilla Glass 6 | نوع پوشش صفحه نمایشگر |
128 GB | 128 GB | فضای ذخیره سازی |
UFS 3.1 | UFS 3.1 | نوع ذخیره سازی |
بله | بله | GPRS |
بله | بله | EDGE |
بله | بله | پشتیبانی از 3G |
بله | بله | پشتیبانی از 4G |
بله | بله | VoLTE |
بله، به همراه wifi-hotspot | بله، به همراه wifi-hotspot | Wifi |
بله، نسخه v5.0 | بله، نسخه v5.0, A2DP, LE | بلوتوث |
بله، پشتیبانی از USB-C v2.0 | بله، پشتیبانی از USB-C v2.0 | USB |
بله | IR Blaster | |
بله، نسخه A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS | بله، نسخه A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS | GPS |
بله، مکان قرارگیری در صفحه نمایش | بله | سنسور اثر انگشت |
سنسورهای لرزش، ژیروسکوپ، مجاورت، قطب نما
| سنسورهای حسگر مجاورتی، سنسور نور محیط، شتاب سنج، ژیروسکوپ، قطب نما الکترونیکی، شتاب سنج موتور | سنسورها |
بله | بله | جک هدفون 3.5 میلی متری |
2.3 گیگاهرتز، پردازنده هشت هسته ای | 2.96 گیگاهرتز، پردازنده هشت هسته ای | CPU |
Mali-G72 MP3 | Adreno 640 | پردازنده گرافیکی |
بله، از HTML5 پشتیبانی می کند | بله | پشتیبانی از مرورگرهای جستجو |
بله | بله | دسترسی به ایمیل |
MP3, FLAC, APE, DSF, M4A, AAC, OGG, WAV, WMA, AMR, AWB | MP3, FLAC, APE, DSF, M4A, AAC, OGG, WAV, WMA, AMR, AWB | فرمت های موسیقی |
MP4, M4V, MKV, AVI, WMV, WEBM, 3GP, 3G2, ASF | MP4, M4V, MKV, AVI, WMV, WEBM, 3GP, 3G2, ASF | فرمت های ویدیویی |
بله | بله | رادیو FM |
Non-Removable Battery | Non-Removable Battery | نوع باتری |
اندازه 4000 میلی آمپر ساعت و از نوع پلیمر یونی | اندازه 5160 میلی آمپر پلیمر ساعت و از نوع پلیمر یونی | سایز و جنس باتری |
15 وات شارژ | 33 وات شارژ | میزان شارژ سریع |
در جدول مقایسه پوکو x3 با a51 به طور خلاصه مطالبی ذکر شده ولی در ادامه به صورت کامل این مطالب را بیان می کنیم.
Poco X3 دارای اندازه صفحه نمایش 6.67 اینچی در مقایسه با صفحه نمایش 6.5 اینچی Samsung Galaxy A51 است. Poco X3 دارای صفحه نمایش IPS LCD است. در حالی که Samsung Galaxy A51 دارای صفحه نمایش Super AMOLED است. گوشی سامسونگ دارای تراکم نمایشگر 405 PPI است و گوشی Poco تنها دارای تراکم نمایشگر 395 PPI است. از نظر نسبت صفحه نمایش به بدنه، گوشی سامسونگ نسبت صفحه نمایش به بدنه ~ 87.4 درصد دارد و گوشی پوکو ~ 84.6 درصد است. Poco X3 دارای نسبت تصویر 20:9 است در حالی که Samsung Galaxy A51 دارای نسبت تصویر 20:9 است. هر دو گوشی دارای 6 گیگابایت رم هستند و هر دو دارای حافظه داخلی 128 گیگابایتی می باشند. هر دو دستگاه دارای کارت حافظه هستند. هر دو گوشی دارای سیستم عامل اندروید هستند اما اولی روی نسخه 11 و دومی روی نسخه 10 اجرا می شوند.
گلکسی A51 از فرمت Dolby Atmos پشتیبانی میکند، اما تنها در صورتی که هدفونهای سیمی، به آن وصل شده باشند. صفحه نمایش یکی از بهترین ویژگی های این گوشی است. روشنایی صفحه بسیار خوب است و رنگ ها زنده به نظر می رسند این مزیت باعث می شود که تماشای هر محتوایی برای شما بسیار لذت بخش باشد.
طراحی ظاهری سامسونگ A51 به شکل است؟
محل قرارگیری دکمه های ارگونومیک برای قرارگیری دو سیم کارت نانو و یک کارت میکرو اس دی در سمت راست بدنه تعبیه شده است. در پایین، سوکت هدفون معمولی، درگاه USB Type-C و بلندگو جای گذاری شده است. در پشت گلکسی A51 یک برآمدگی دوربین وجود دارد.