آموزش پخت رویال برگر خانگی خوشمزه و دلچسب
هیچ کاری برای خانم های ایرانی دلچسب تر از آشپزی برای خانواده شان نیست. از آنجایی این اواخر سلیقه غذایی به نسبت تغییر کرده و اکثر مردم به خوردن غذاهای فست فودی روی آوردن مادران خانه دار نیز جهت حفظ سلامت خانواده خود به پختن این غذا ها در خانه پرداختند. ما در این مقاله آموزش پخت رویال برگر خانگی خوشمزه و دلچسب را به شما عزیزان ارائه می دهیم.
مواد لازم جهت پخت رویال برگر در خانه
این ساندویچ خوشمزه دارای مقدار زیادی گوشت است و افراد علاقه مند به گوشت گوسفند و گوساله این برگر در لیست بهترین غذاهای آن ها قرار دارد. مواد زیر را جهت تهیه رویال برگر خانگی آماده نمایید:
- گوشت: نیم کیلو (چرخ کرده با دنبه)
- تخم مرغ: ۱عدد
- پیاز: ۴عدد
- سیر: ۲حبه
- آرد سوخاری: به میزان لازم
- پودر سیر: ۲قاشق مربا خوری
- پودر موسیر: ۱قاشق مربا خوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل: به میزان لازم
- نان همبرگر: به میزان لازم
- پنیر چدار: به میزان لازم
- ژامبون مرغ: به میزان لازم
- قارچ: ۲لیوان (خرد شده)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیکن برگر
طرز تهیه رویال برگر در خانه
پس از اینکه مواد لازم جهت پخت رویال برگر در خانه را تهیه نمودید گام های زیرا به ترتیب دنبال نمایید:
- جهت تهیه رویال برگر خانگی ابتدا سیر و ۱عدد پیاز را رنده کرده و با هم مخلوط کنید و به آنها مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آنها را بگیرید و به همراه تخم مرغ ، پودر سیر ، پودر موسیر و فلفل به گوشت اضافه کرده و خیلی خوب ورز دهید .
- بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه کردن آرد سوخاری کنید . آرد را کم کم به گوشت اضافه کرده و هربار آن را به خوبی ورز دهید .
- اضافه کردن آرد را تا زمانی که بتوانید به گوشت شکل دهید ادامه دهید. اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید که گوشت پس از طبخ خشک نشود .
- گوشت آماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید ، دایره های آماده برگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
- پیازهای باقی مانده را به صورت حلقه های نازک خرد کنید و در مقداری کره تفت دهید تا نرم شود . سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید ، مقداری نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
- در این مرحله از آموزش پخت رویال برگر خوشمزه باید مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید ، یک لایه گوشت را با دست فرم دهید و داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود. وقتی دو طرف برگر سرخ شد ۱ تا ۲ ورقه پنیر را روی برگر قرار دهید تا با حرارت برگر پنیر آب شود ، برگر پنیری را داخل نان بگذارید و روی آن ۲ ورقه ژامبون قرار دهید .
- روی ژامبون مقداری قارچ بریزید و با کاهو ، گوجه ، خیار شور ساندویچ را پر کنید . حالا رویال برگر شما آماده سرو می باشد . نوش جان کنید. می توانید با مقداری سیب زمینی سرخ کرده اطراف آن را تزیین نمایید.