تاریخ شب های قدر 1401
شب قدر به عنوان مقدس ترین شب سال، شب نزول قرآن بر پیامبر (ص)، شب تقدیر و سرنوشت و شب زنده داری می باشد. تاریخ دقیق شب قدر به شمسی قمری و میلادی در ادامه آورده شده است. اینکه کدام یکی از این سه شب شب قدر اصلی است مشخص نیست و سه شب 19، 21 و 23 ماه رمضان را به عنوان شب قدر معرفی کرده اند که با توجه به قمری بودن ماه رمضان، تاریخ آن هرساله در گردش است و در تقویم شمسی تغییر می کند. در این مطلب تاریخ شب های قدر 1401 را با شما به اشتراک گذاشته ایم.
تاریخ دقیق شب های قدر 1401
در قرآن کریم از شب قدر به عنوان شبی بهتر از هزار ماه نام برده شده است. گفته می شود در شب قدر که به آن لیلة القباء نیز گفته می شود، فرشتگان به زمین فرود آمده و ستایش بندگان را به سوی خداوند می برند و سرنوشت افراد تعیین می شود. تاریخ دقیق شب قدر مشخص نیست، از این رو 3 شب به عنوان شب قدر ماه رمضان تعیین شده که آداب و اعمال بخصوصی دارد و به شب زنده داری و عبادت دراین ماه سفارش شده است. در ادامه تاریخ شب های قدر 1401 را مشاهده کنید.
تاریخ اولین شب قدر سال 1401
تاریخ اولین شب قدر سال 1401 (شب 19 رمضان و شب ضربت خوردن امام علی (ع)، در تقویم شمسی برابر است با روز چهارشنبه 31 فروردین 1401، به تاریخ قمری برابر با 18 رمضان 1443و در تقویم میلادی برابر با 20 آوریل 2022 می باشد.
تاریخ دومین شب قدر 1401
دومین شب قدر سال 1401 (شب 21 ماه رمضان و شهادت حضرت علی (ع))، در تقویم شمسی روز جمعه به تاریخ 2 اردیبهشت 1401، به تاریخ میلادی برابر با 22 آوریل 2022 و به تاریخ قمری برابر با 20 رمضان 1443 می باشد.
متن ادبی برای شب قدر و شهادت حضرت علی (ع)
تاریخ سومین شب قدر 1401
سومین شب قدر امسال 1401 (شب 23 رمضان) برابر است با روز یکشنبه، 4 اردیبهشت 1401 در تقویم شمسی، 24 آوریل 2022 در تقویم میلادی و 22 ماه رمضان 1443 در تقویم قمری.
با وجود تعیین سه شب به عنوان شب های قدر، برای بسیاری از افراد این سوال ایجاد می شود که کدام شب قدر مهمتر از بقیه است. حضرت محمد (ص) در پاسخ به فردی که از ایشان پرسید کدام یک از شب های قدر مهم تر است، فرمودند: در صورتی که نتوانستید اولین شب قدر (شب 19 رمضان) را عبادت و شب زنده داری کنید، باقیمانده شب های قدر (شب 21 و 23 رمضان) را دریابید. ایشان در ادامه شب 23 رمضان (سومین شب قدر) را مهمترین شب قدر نامیدند.
شب های قدر از اذان مغرب تا اذان صبح ادامه دارند و در این شب ها درهای جهنم بسته و درهای بهشت باز می شوند و تا هنگام طلوع صبح، شیطان بیرون نمی آید.
اعمال شب های قدر برای حاجت را در مینویسم دنبال کنید.
حضرت محمد (ص) در مورد شب قدر و اهمیت این شب مقدس فرمودند: (هر کس شب قدر را بیدار بماند گناهانش آمرزیده میشود حتی اگر تعداد آن ها به تعداد ستارگان آسمان و به سنگینی کوه ها باشد)
امام علی (ع) در فضیلت شب قدر فرموده اند: (فرصت، چون ابر می گذرد. پس فرصت های خوب را غنیمت شمرید. فرصت هایی که در زندگی برای انسان پیش می آید مثل طلا و بلکه ارزشمند تر است و باید قدر آن ها را دانست یکی از این فرصت ها شب قدر است)
در بین شب های قدر، سومین شب قدر یا همان شب 23 ماه رمضان را مهم تر از بقیه شب های قدر می دانند و به شب زنده داری و مناجات در این شب تاکید شده است.
در مورد شب های قدر در روایات آمده که؛ در اولین شب قدر (19 ماه رمضان و شب ضربت خوردن حضرت علی (ع)، تقدیر و سرنوشت یکسال افراد نوشته می شود، در دومین شب قدر یا همان شب 21 ماه رمضان (شب شهادت امام علی (ع)، تقدیر افراد ثبت و قطعی می شود و در آخرین شب قدر (23 ماه رمضان)، تقدیر نوشته شده افراد امضا می شود.