طرز تهیه دیپ زیتون برای 2 نفر (خوشمزه و ساده)
دیپ زیتون یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ای می باشد که به راحتی می توانید در زمانی کوتاه تهیه کندی و در وعده عصرانه یا میان وعده آن را میل کنید. برای آشنایی با طرز تهیه دیپ زیتون برای 2 نفر ادامه مطلب را مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه دیپ زیتون برای 2 نفر
این مقدار مواد برای 2 نفر می باشد اگر می خواهید برای تعداد بیشتری آن را تهیه کنید مقدار مواد را به همان نسبت بیشتر کنید.
پنیر فتا | 200 گرم |
زیتون بی هسته | یک پیمانه |
سیر | 4 حبه |
روغن زیتون | 4 ق غ |
پیازچه خرد شده | 2 ق غ |
پنیر پارسمان | 2 ق غ |
فلفل سیاه، پاپریکا | مقدار لازم |
ماست | 2 ق غ |
نان پیتا | یک بسته |
طرز تهیه دیپ زیتون برای 2 نفر
- مرحله اول
برای تهیه دیپ زیتون ابتدا پنیر فتا را به همراه دو قاشق روغن زیتون و زیتون های بدون هسته و چند حبه سیر را در یک ظرف مناسب بریزید. سپس مقداری فلفل سیاه و پاپریکا به آن اضافه کنید. این مواد را به همین شکل درون فر قرار دهید با دمای 180 درجه به مدت ده دقیقه.
- مرحله دوم
بعد از اینکه مواد را از فر خارج کردید پیازچه را به همراه پنیر پارسمان و ماست به آن اضافه کنید. سپس با هر دستگاهی که دارید خوب مواد را میکس کنید.
- مرحله سوم
نان پیتا که در اکثر فروشگاه ها و سوپر مارکت ها وجود دارد به شکل مربع و یا مثلث های کوچک برش بزنید سپس برای 5 دقیقه در دمای 180 درجه درون فر قرار دهید.
- مرحله چهارم
حالا مولد دیپ زیتون را در یک ظرف مناسب به همراه نان پیتا سرو کنید و نوش جان کنید.
نکات مهم برای تهیه دیپ زیتون
دمای فر را حتما روی 180 درجه تنظیم کنید.
نان پیتا را حتما درون فر قرار دهید تا کمی ترد و برشته شود. زیرا طعم و مزه بهتری پیدا می کند.
زیتون و پنیر نمکی دارد به همین خاطر نمک به آن اضافه نکردیم. اگر دوست داشتید می توانید کمی نمک به مواد دیپ اضافه کنید.