طرز تهیه دیپ زیتون برای 2 نفر (خوشمزه و ساده)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دیپ زیتون یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ای می باشد که به راحتی می توانید در زمانی کوتاه تهیه کندی و در وعده عصرانه یا میان وعده آن را میل کنید. برای آشنایی با طرز تهیه دیپ زیتون برای 2 نفر ادامه مطلب را مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه دیپ زیتون برای 2 نفر

این مقدار مواد برای 2 نفر می باشد اگر می خواهید برای تعداد بیشتری آن را تهیه کنید مقدار مواد را به همان نسبت بیشتر کنید.

پنیر فتا200 گرم
زیتون بی هستهیک پیمانه
سیر4 حبه
روغن زیتون4 ق غ
پیازچه خرد شده2 ق غ
پنیر پارسمان2 ق غ
فلفل سیاه، پاپریکامقدار لازم
ماست 2 ق غ
نان پیتایک بسته

طرز تهیه دیپ زیتون برای 2 نفر

  1. مرحله اول

    برای تهیه دیپ زیتون ابتدا پنیر فتا را به همراه دو قاشق روغن زیتون و زیتون های بدون هسته و چند حبه سیر را در یک ظرف مناسب بریزید. سپس مقداری فلفل سیاه و پاپریکا به آن اضافه کنید. این مواد را به همین شکل درون فر قرار دهید با دمای 180 درجه به مدت ده دقیقه.

  2. مرحله دوم

    بعد از اینکه مواد را از فر خارج کردید پیازچه را به همراه پنیر پارسمان و ماست به آن اضافه کنید. سپس با هر دستگاهی که دارید خوب مواد را میکس کنید.

  3. مرحله سوم

    نان پیتا که در اکثر فروشگاه ها و سوپر مارکت ها وجود دارد به شکل مربع و یا مثلث های کوچک برش بزنید سپس برای 5 دقیقه در دمای 180 درجه درون فر قرار دهید.

  4. مرحله چهارم

    حالا مولد دیپ زیتون را در یک ظرف مناسب به همراه نان پیتا سرو کنید و نوش جان کنید.

نکات مهم برای تهیه دیپ زیتون

دمای فر را حتما روی 180 درجه تنظیم کنید.

نان پیتا را حتما درون فر قرار دهید تا کمی ترد و برشته شود. زیرا طعم و مزه بهتری پیدا می کند.

زیتون و پنیر نمکی دارد به همین خاطر نمک به آن اضافه نکردیم. اگر دوست داشتید می توانید کمی نمک به مواد دیپ اضافه کنید.

نظرات