تفاوت آرد قنادی با آرد کیک و شیرینی در چه چیزی است؟
اگر پخت و پز یک علم باشد، مواد اولیه شما جدول تناوبی است و آرد مهمترین عنصر است. نوع آردی که در پخت و پز استفاده می کنید می تواند بر نتایج کیک ها، کلوچه ها و نان های شما تأثیر زیادی بگذارد، بنابراین به شما کمک می کند تا بدانید با چه چیزی کار می کنید. با ما همراه باشید تا تفاوت آرد قنادی با آرد کیک و شیرینی را بدانید.
تفاوت بین آرد قنادی با آرد کیک و شیرینی
قبل از اینکه بتوانید تفاوت بین انواع آرد را درک کنید ، باید طرز تهیه آن را بدانید.
آرد از آسیاب گندم تهیه می شود. سر دانه یا قسمتی از گیاه گندم که آسیاب می شود از 3 قسمت تشکیل شده است:
- آندوسپرم
- سبوس
- جوانه
آرد با برچسب “گندم کامل” از هر سه قسمت تهیه می شود. در حالی که آرد سفید فقط از آندوسپرم تهیه می شود، که باعث می شود بافتی پایدارتر و نرم تر داشته باشد. تولید گلوتن مشابه با گندم غیر کامل برای آردهای گندم دشوار است ، به همین دلیل است که محصولات پخته شده با گندم کامل نسبت به انواع آرد سفید چگالی تر هستند.
آرد همه منظوره
آرد همه منظوره فقط با آندوسپرم تهیه می شود ، که بافت آن نسبت به آردهایی که از آسیاب کردن کل دانه تهیه می شود ، پایدارتر می کند. این آرد فیبر و پروتئین کمتری نسبت به آرد گندم کامل دارد ، اما برای غذاهای پخته مانند کوکی ها ، کلوچه ها و نان های تند عالی است.
آرد نان
آرد نان از انواع “گندم سخت” تولید می شود که محتوای پروتئین بیشتری به آن می بخشد. این پروتئین منجر به توسعه گلوتن بیشتری می شود ، که در هر چیزی که تصور می شود به صورت جویدنی و بافتی تولید می شود، که برای نان یا شیرینی مفید است. پس از استفاده آرد نان در هر چیزی که ظاهرنرمی دارند، مانند کیک و شیرینی خودداری کنید.
آرد قنادی
آرد قنادی آسیاب شده بافتی نازک تر از آرد همه منظوره دارد و با گندم نرم که پروتئین کمتری دارد تهیه می شود، که به محصولات پخته شده مانند پای و دستور پخت کیک کمک می کند.
آرد قنادی بافتی ملایم و پوسته ای ظریفی را ایجاد می کند. پس از استفاده از آرد شیرینی برای هر چیزی که نیاز به ساختار دارد ، مانند خمیر نان یا پاستا خودداری کنید.
آرد کیک
آرد کیک آسیاب شده ترین آردی است که می توانید پیدا کنید ، با میزان پروتئین مشابه آرد شیرینی است. تقریباً همیشه سفید تهیه می شود ، که به توانایی پخت آن در افزایش بسیار بالا کمک می کند. از آن در جاهایی استفاده کنید که نتیجه آن بسیار ملایم و مورد نظر است ، مانند کیک های اسفنجی
آرد سفید شده در مقابل سفید نشده
آردهای سفید شده با مواد شیمیایی مانند کلر یا بنزوئیل پراکسید تهیه می شوند که به نشاسته و پروتئین آن آسیب می رساند. به طور کلی کار با آن آسان تر است ، مایع بیشتری را جذب می کند و بهتر از آرد سفید نشده افزایش می یابد. اکثر انواع آرد سفید شده یا سفید نشده در دسترس هستند.