Take a fresh look at your lifestyle.

دومینیکا کجاست و تفاوت آن با دومینیکن چیست؟

دومینیکا و دومینیکن هر دو از کشورهای حوزه کارائیب و البته از زیباترین جزایر منطقه هستند؛ ولی بسیاری از اوقات با هم اشتباه گرفته می‌شوند.

کشور دومینیکن در انگلیسی به‌صورت Dominican خوانده و نوشته می‌شود. از آن طرف، وقتی بخواهیم در مورد مردم بومی دومینیکا صحبت کنیم، بر اساس قواعد زبان انگلیسی به نام کشور دومینیکا پسوند an را اضافه می‌کنیم، در نتیجه تبار مردم دومینیکا در انگلیسی دومینیکن می‌شود. همین تشابه در املای کلمه موجب شده تا بسیاری از مردم این دو کشور را باهم اشتباه بگیرند و ما در این مقاله قرار است یک‌بار برای همیشه درباره تفاوت هر دو جزیره صحبت کرده و بعد ببینیم کدام یک از این دو کشور موقعیت بهتری برای اخذ پاسپورت دارد، پس با ما همراه شوید.

دومینیکا کجاست؟

دومینیکا، معروف به بهشت کارائیب، یکی از کشورهای مشترک‌المنافع منطقه است که در نزدیکی گوادلوپ و مارتینیک واقع شده است. پایتخت این کشور شهر بندری روسو و واحد پولش، دلار کارائیب شرقی است. مردم جزیره بیشترشان به زبان انگلیسی و تعداد کمی هم فرانسوی صحبت می‌کنند. دومینیکا در حال حاضر با نظام پارلمانی با شرکت مردم در انتخابات، بر اساس دموکراسی و آزادی مذهب اداره می‌شود.

دومینیکا ۷۴۰۰۰ نفر جمعیت و ۷۵۰ کیلومترمربع وسعت دارد. در سال‌های اخیر دومینیکا به قطب گردشگری منطقه تبدیل شده و بسیاری از افراد ثروتمند و مشهور جهان برای روزهای تعطیل تابستان، سواحل این کشور زیبا را انتخاب می‌کنند. عمده شهرت دومینیکا در صنعت توریسم جهانی مدیون طبیعت زیبا، رودخانه‌ها و آبشارهای شگفت‌انگیز، بهترین سایت‌های غواصی و آتشفشان‌های فعال با چشمه‌های آبگرم طبیعی در دامنه است. همین مسئله هم باعث شد که در سال ۲۰۲۲ دومینیکا به‌عنوان بهترین مقصد برای سفرهای خارجی شناخته شود.

در حال حاضر دومینیکا یکی از معتبرترین پاسپورت‌های جهان را دارد که برای حفظ اعتبار پاسپورت و البته امنیت و رفاه مردمش، در پذیرش سرمایه‌گذار و صدور پاسپورت سخت‌گیری شدیدی هم دارد.

دومینیکن کجاست؟

همان‌طوری که گفتیم، دومینیکن از کشورهای حوزه کارائیب است که پایتخت آن شهر زیبای سانتو دومینگو نام دارد. مردم دومینیکن اسپانیایی‌زبان هستند و همین مسئله نشان می‌دهد که این جزیره در گذشته یکی از مستعمره‌های پادشاهی اسپانیا بوده است.

این جزیره در حال حاضر ۱۰ میلیون نفر جمعیت و ۴۸ کیلومترمربع وسعت دارد. علی‌رغم طبیعت بکر و بی‌نهایت زیبای دومینیکن، بر خلاف دومینیکا این کشور کوچک نه‌تنها پاسپورت معتبری ندارد؛ بلکه به لحاظ اقتصادی در وضعیت چندان مطلوبی نیست و سطح رفاه مردم متوسط است.

دومینیکا و دومینیکن

کدام کشور برای اخذ پاسپورت بهتر است؟

با همین مقدمه کوتاهی که تا اینجا برایتان آوردیم، احتمالاً متوجه شدید که علی‌رغم شباهت ظاهری در نام هر دو کشور، دومینیکا گزینه مناسب‌تری برای سرمایه‌گذاری و اخذ پاسپورت است.

بر خلاف دومینیکن که اقتصاد ضعیف و سطح رفاه متوسطی دارد، دومینیکا یکی از پردرآمدترین کشورهای منطقه کارائیب است و بخش زیادی از درآمد ارزی کشور توسط توریست‌ها و گردشگران تأمین می‌شود.

برخلاف دومینیکن که موقعیت‌های زیادی برای سرمایه‌گذاری ندارد، دومینیکا از طریق دو روش سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مورد تأیید دولت و کمک بلاعوض به دولت فرصتی پرسود را برای متقاضیان فراهم کرده است.

برخلاف دومینیکن که پاسپورت ضعیفی دارد، دومینیکا صاحب یکی از معتبرترین پاسپورت‌های جهان است که به‌ راحتی و از طریق سرمایه‌گذاری می‌توانید برای داشتن آن درخواست داده و سپس به بیش از ۱۴۴ کشور جهان آزادانه و بدون نیاز به اخذ ویزا سفر کنید. با این توضیحات بیایید سراغ معرفی روش‌های اخذ پاسپورت دومینیکا برویم.

چگونه می‌توانم برای اخذ پاسپورت دومینیکا درخواست دهیم؟

اگر می‌خواهید پاسپورت معتبر دومینیکا را داشته و با آن به بیش از ۱۴۴ کشور جهان مانند کشورهای عضو شنگن، چین، روسیه و هنگ‌کنگ بدون نیاز به اخذ ویزا سفر کنید، باید برای سرمایه‌گذاری در این کشور درخواست دهید.

فرایند سرمایه‌گذاری در دومینیکا کاملاً غیرحضوری است؛ یعنی تا زمان دریافت پاسپورت نیازی به سفر به دومینیکا ندارید. همچنین، دولت دومینیکا تابعیت مضاعف و دوگانه را قبول دارد، در نتیجه می‌توانید هم پاسپورت ایرانی‌تان را نگه دارید و از مزایای پاسپورت دومینیکا برای سفر استفاده کنید.

متقاضیان اخذ پاسپورت دومینیکا می‌توانند با دو روش:

  • سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مورد تأیید دولت به مبلغ ۲۲۰ هزار دلار آمریکا
  • کمک بلاعوض به دولت به مبلغ ۱۰۰ هزار دلار آمریکا

 همراه با همسر و فرزندان و بدون نیاز به مدرک زبان یا مدارک دانشگاهی، برای پاسپورت دومینیکا درخواست داده و بعد از چند ماه نتیجه مثبت را که گواهی مادام‌العمر شهروندی و پاسپورت دومینیکا است، دریافت کنند.

در ضمن، هر دو روش بالا نتیجه یکسان دارد، منتها در روش اول هزینه بیشتری پرداخت کرده؛ ولی در سال‌های آینده از طریق این سرمایه‌گذاری و با افتتاح پروژه‌ها به سود خواهید رسید، در حالی که انتخاب دوم صرفاً برای دریافت پاسپورت است و سود مالی در آینده ندارد.

شرایط اخذ پاسپورت دومینیکا

خوشبختانه اخذ پاسپورت دومینیکا برای متقاضیان ایرانی کاملاً قانونی است. متقاضیان ایرانی برای سرمایه‌گذاری در دومینیکا و اخذ پاسپورت این کشور باید:

  • به سن قانونی رسیده و بالای ۱۸ سال باشند
  • تمامی افراد بالای ۱۶ سال در مصاحبه شرکت کنند
  • از طریق یکی از نمایندگان رسمی دولت درخواست دهند
  • تأییدیه اولیه و راستی‌آزمایی مدارک را از نمایندگان رسمی دولت بگیرند
  • منشأ سرمایه و ثروتشان را به‌صورت قانونی نشان دهند
  • در کشور خودشان سوءپیشینه نداشته و در لیست تحریم جهانی نباشند

به این ترتیب متقاضیان با آماده کردن مدارک لازم، وارد فرایند اخذ پاسپورت دومینیکا شوند.

چگونه نمایندگان رسمی دولت را پیدا کنیم؟

برای پیداکردن لیست نمایندگان رسمی دولت جهت ارسال مدارک و دریافت تأییدیه می‌توانید از سایت رسمی دولت دومینیکا استفاده کرده و با فیلتر قاره و کشور، نمایندگان کشور خودتان را پیدا کنید.

بر اساس اعلام رسمی دومینیکا، شرکت کنکاش در حال حاضر تنها نماینده رسمی دولت دومینیکا در ایران است که می‌تواند قانوناً متقاضیان را برای سرمایه‌گذاری در کشور دومینیکا جهت اخذ پاسپورت همراهی کند.

کلام آخر

تا اینجا درباره تفاوت دومینیکن و دومینیکا صحبت کردیم. حالا می‌دانید که بهترین مقصد برای سرمایه‌گذاری و دریافت پاسپورت دوم با روشی غیرحضوری، بدون نیاز به مدرک دانشگاهی و مدرک زبان، کشور دومینیکا در کارائیب است که در زبان انگلیسی به دلیل یک تشابه ساده در حروف گاهی با دومینیکن اشتباه گرفته می‎شود.

بر خلاف دومینیکا که موقعیت خوبی در سرمایه‌گذاری بین‌المللی دارد و توانسته توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران خارجی را جلب کند، دومینیکن اصلاً مناسب سرمایه‌گذاری نبوده و در عین حال پاسپورت معتبری هم ندارد.

اگر سرمایه و شرایط اخذ پاسپورت دومینیکا را دارید، پیشنهاد می‌کنم با تیم کنکاش به‌عنوان نماینده رسمی دولت تماس گرفته و فرایند اخذ پاسپورت را شروع کنید. در طی این مدت هم باید مدارک را آماده کرده و برای نماینده ارسال ‌کنید تا با دریافت تأییدیه سرمایه‌تان به بانک‌های این کشور منتقل شود و در نهایت صاحب پاسپورت دومینیکا شوید.

پاسپورت دومینیکا برای ۱۰ سال صادر شده و مادام‌العمر است، در نتیجه بعد از ۱۰ سال می‌توانید آن را مجدد تمدید کنید. برای اطلاعات بیشتر با شرکت کنکاش تماس بگیرید تا بعد از یک جلسه مشاوره و بررسی شرایط، برای ادامه مسیر راهنمایی‌تان کند.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.