Take a fresh look at your lifestyle.

برنج را بعد چند دقیقه آبکش کنیم

زمان آبکش کردن برنج

معمولا آماده کردن برنج کاری ساده و راحت بنظر می رسد اما حتما تجربه داشته اید که برنج شما شل و وارفته و یا به اصلاح دان شود. در این زمان است که این سوال برای ما ایجاد می شود که کی برنج را آبکش کنیم یا چند دقیقه بعد از جوشیدن باید برنج را آبکش کرد. برای اینکه در مورد زمان آبكش كردن برنج بیشتر بدانید، این مطلب از مینویسم را دنبال کنید.

برنج را کی ابکش کنیم

برای اینکه بخوبی متوجه شوید، زمان آبکش کردن برنج کی است، تمام مراحل دم گذاشتن برنج را بصورت مرحله به مرحله برای شما توضیح می دهیم:

  1. برای آماده کردن برنج، ابتدا باید آنرا بخوبی با آب ولرم بشویید و کمی نمک داخل آن بریزید.
  2. برای هر فنجان برنج، دو فنجان آب در نظر بگیرید.
  3. اجازه دهید برنج برای چند ساعت خیس بخورد. (نهایتا دو ساعت) اینکه برنج برای ساعات طولانی داخل آب باشد می تواند باعث شفته یا خمیری شدن برنج شود.
  4. برنج را روی حرارت قرار دهید. حرارت برنج در حال جوشیدن متوسط رو به زیاد باشد. (برای قد کشیدن برنج، هنگامی که برنج در حال جوشیدن است، مقداری آب سرد داخل برنج بریزید.)
  5. بعد از اینکه به جوش آمد، یک دانه برنج را از داخل قابلمه بردارید با دست فشار دهید. اگر اطراف برنج نرم بود و داخل آن کمی سفت بود، یعنی زمان آبکش کردن برنج رسیده است.
  6. بعد از آبکش کردن برنج، آبکش را بلند کرد و کمی تکان دهید تا برنج ها بهم نچسبند.
  7. داخل قابلمه مورد نظر مقداری روغن ریخته و برنج را از داخل آبکش به داخل قابلمه انتقال دهید و روی در قابلمه دم کنی بگذارید.
  8. حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه بعد از آبکشی، برنج دم کشیده و بخار می کند.
  9. حالا مقداری روغن روی برنج بریزید و کمی برنج را هم بزنید.
  10. حدود 2 دقیقه بعد برنج را از روی حرارت بردارید و نوش جان کنید.

نکاتی برای آبکش کردن برنج

  • بهتر است برنج حداقل 3 ساعت با نمک فراوان خیس بخورد تا کیفیت بهتری داشته باشد.
  • اگر می خواهید برنج آبکش شده شما ظاهر خوبی داشته باشد، بهتر است قابلمه ای مناسب برای آن در نظر بگیرید. فضای قابلمه خیلی بیشتر یا کمتر از مفدار برنج شما نباشد.
  • زمان جوشیدن برنج تا حدود زیادی به نوع و مدل آن بستگی دارد. اما معمولا بین 8 تا 12 دقیقه متغیر است.
  • از آبکش مناسبی برای آبکش کردم برنج استفاده کنید تا آب برنج بخوبی گرفته شود.
  • بعد از آبکش کردن برنج می توانید از مقداری نان، سیب زمینی، کاهو، کنجد و … به عنوان ته دیگ برنج استفاده کنید.
  • در صورتی که بعد از آبکش کردن برنج احساس کردید دانه های برنج سفت هستن، مقداری آب داخل قابلمه بریزید.
  • در صورتی که احساس کردید نمک برنج شما زیاد است و به دنبال راه حلی برای رفع این مشکل بودید، چند تکه سیب زمینی را داخل قابلمه و بین برنج ها قرار دهید تا نمک اضافی آنرا بگیرد.
  • برای رفع بوی سوختگی از برنج، تکه ای نان روی آن قرار دهید.
  • برای اینکه برنج سفید و شفافی داشته باشید، هنگام جوشیدن آن، کمی آبلیمو اضافه کنید.

مطالب مرتبط:

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.