سالاد کلم قرمز مخصوص کنجدی (سالاد اسلاو آسیایی)
اسلاوی سالاد ترد آسیایی – یک سالاد ساده ولی خوشمزه است. می توانید این سالاد را در کنار ماهی، توفو یا مرغ سرو کنید یا با آن داخل تاکو پر کنید، روی برگرها بچینید و از خوزدن آن لذت ببرید. در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه این سالاد کلم قرمز مخصوص کنجدی خوشمزه را بخوانید.
سالاد کلم قرمز مخصوص کنجدی (سالاد اسلاو آسیایی)
این سالاد می تواند بهانه ای شگفت انگیز برای خرید یکی از آن کلم های قرمز خیره کننده در بازار باشد.
مواد لازم برای طرز تهیه سالاد کلم قرمز کنجدی
- (سبزیجات خرد شده کلم قرمز، هویج، فلفل دلمه ای، نخود برفی، قارچ کلم بروکلی، جوانه بروسل و غیره) تقریبا 6-7 فنجان.
- 3 پیازچه، خرد شده
- 1 فنجان گشنیز خرد شده
سس سالاد
سس اسلوی آسیایی بهترین است! این سس با مواد خوشمزه موجود در خانه دررست می شود و به نظر می رسد با کمی حرارت تعادل شیرینی، ترشی دارد. و البته شما می توانید آن را باب سلیقه خود درست کنید.
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد
- ¼ فنجان سرکه
- 3 قاشق غذاخوری عسل
- 1 قاشق غذاخوری سس سویا
- 1 حبه سیر ، ریز خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل، ریز خرد شده
- ½ قاشق چای خوری نمک
- ½ قاشق چای خوری تکه های چیلی یا خمیر چیلی (اختیاری)
برای تزئین
- دانه های کنجد تست شده
- بادام زمینی خرد شده
طرز تهیه سالاد کلم قرمز کنجدی
سبزیجات را با هم در یک کاسه بزرگ بریزید. گشنیز و پیازچه را اضافه کنید.
مواد سس اسلاوی آسیایی را در یک کاسه کوچک با ترکیب کنید و هم بزنید.
سس را داخل سالاد بریزید و خوب بریزید.
با دانه کنجد و یا آجیل تزئین کنید.
نوش جان