Take a fresh look at your lifestyle.

کافه ماکیاتو یا اسپرسو ماکیاتو چیست | طرز تهیه کافه ماکیاتو

کافه ماکیاتو چیست ؟

کافه ماکیاتو ساخت کشور ایتالیا می باشد (به ایتالیایی: Caffè macchiato) یا اسپرسو ماکیاتو (به ایتالیایی: espresso macchiato) نام نوعی نوشیدنی ایتالیایی با پایهٔ قهوه است که از ترکیب اسپرسو و مقدار خیلی کمی شیر (به صورت کف شیر) درست می‌شود.

در کشور ایتالیا کافی به‌ معنی قهوه و ماکیاتو به‌ معنی خال‌خال یا نشان‌دار شده است و در این نوشیدنی، اشاره به مقدار خیلی کم شیری دارد که پس از آماده‌سازی به صورت کف، در حد یک یا دو قاشق غذاخوری بر روی یک فنجان اسپرسوی داغ گذاشته می‌شود و آن را نشان‌دار می‌کند .

تاریخچه کافه ماکیاتو

ریشه نام ماکیاتو به یک باریستا در ایتالیا باز میگردد که برای نشان دادن تفاوت میان اسپرسو و اسپرسویی که به آن اندکی شیر اضافه شده است، به پیشخدمت خود، اقدام به این کار نمود و بعدها این بعنوان یک مارک و برند در آمد. ایده ی این کار هم به یک نوشیدنی مرسوم در پرتغال به نام کافه پینگادو ( café pingado) که به معنای قهوه با چند قطره می باشد، باز میگردد.

طرز تهیه کافه ماکیاتو

یک فنجان قهوه اسپرسو عالی
نصف فنجان شیر تازه کم چرب
دستگاه اسپرسو ساز
پیچر(ظرف مخصوص تهیه کف شیر )
دماسنج

تهیه قهوه اسپرسو

ابتدا باید یک فنجان قهوه اسپرسو غلیظ ( دبل شات ) توسط دستگاه اسپرسو ساز خود تهیه کنید . در این مرحله سعی کنید از بهترین دانه‌های قهوه تازه رست شده استفاده کنید . دقت داشته باشید که برای تهیه یک فنجان قهوه اسپرسو درجه آسیاب قهوه شما در بوجود آمدن قهوه اسپرسو با کرمای خوب بسیار موثر است .

تهیه کف شیر

در این مرحله دستگاه اسپرسو را روشن کنید تا آب و بخار سرد داخل لوله خارج شود ، سپس یک لیوان شیر تازه پرچرب را داخل پیچر ریخته و دماسنج را داخل آن قرار دهید . بخارزن دستگاه را مجدداً روشن و پیچر را بصورت مورب زیر نازل بخار بگیرید تا شیر افزایش حجم پیدا کرده و دمایی بین 63 تا 65 درجه سانتیگراد ( 145 تا 150 درجه فارنهایت ) پیدا کند . سپس تنها کف شیر را درون لیوان بریزید. اگر روش تهیه کف شیر را با استفاده از دستگاه اسپرسوساز نمی‌دانید ، می‌توانید آموزش طرز تهیه کف شیر با استفاده از نازل بخار را مطالعه کنید .

جدا سازی کف شیراز شیر بخار زده

برای جداسازی کف شیر از شیر بخارزده ، از یک قاشق استفاده کنید. بدین نحو که در حین این که شیر و کف شیر را از پیچر داخل ظرف دیگری می ریزید ، با قاشق مانع خروج کف شیر شده و پس از جداسازی کامل کف شیر آن را درون فنجان اسپرسو بریزید.

ترکیب کف شیر و قهوه

کف شیر باقی مانده در پیچر  را به آرامی به مرکز فنجان قهوه اضافه کنید ، این کار را با صبوری انجام دهید .

عکس کافه ماکیاتو

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.