نارضایتی اروپا از عملکرد شبکه های اجتماعی
علت نارضایتی اروپا از عملکرد شبکه های اجتماعی
چندی است که شبکه های اجتماعی به محلی برای انتشار و دامن زدن به خبر های کذب و دروغین تبدیل شده است . این موضوعی است که باید جدا توسط مقامات و مسئولین مورد پیگیری و توجه قرار بگیرد .
از این رو مدتهاست شبکههای اجتماعی از جمله فیسبوک تصمیم گرفتهاند از انتشار و ارسال اخبار دروغین و گزارشهای کذب توسط منابع نامعتبر جلوگیری به عمل بیاورند .
حالا به نظر میرسد که مقامات اتحادیه اروپا تصمیم دارند که در افزایش مقابله شبکه های مجازی با انتشار اخبار کذب و دروغین کمک کرده و از آنها درخواست کنند در این رابطه اقدامات بیشتری را انجام داده و تصمیمات مستحکم و استوارتری را اتخاذ کنند .
شبکه های اجتماعی و نارضایتی اروپا
در طول یک سال گذشته ، شبکههای اجتماعی نظیر
- فیسبوک
- گوگل
- توئیتر
بارها و بارها به دلیل انتشار تبلیغات نژادپرستانه و ضد دین و همچنین اقدامات مداخلهجویانه روسیه در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مورد بازخواست قرار گرفته بودند . نمایندگان این غولهای تکنولوژی توسط نمایندگان کنگره ایالات متحده آمریکا استیضاح شده و موظف شده بودند که درباره مسائل مذکور ، به آنها توضیح بدهند .
بر اساس گزارش وب سایت theverge ، مقامات ارشد اتحادیه اروپا با انتشار بیانیهای در هفته جاری اعلام کردهاند که فیسبوک ، توئیتر و گوگل تاکنون برنامههای دقیقی را برای شفاف سازی و مقابله با انتشار اخبار کذب و دروغین اجرا و عملی نکردهاند .
این موضوع بدان معنا است که آنها طبق اساسنامه و مقررات کمیسیون اروپا تحت تعقیب بوده و قابلیت جریمه شدن را دارا هستند.
در این بیانیه همچنین ذکر شده است که مقامات اتحادیه اروپا در انتظار مشاهده پیشرفت و بهبود بیشتر هستند تا از تلاش این غولهای تکنولوژی و شبکههای اجتماعی بزرگ اطمینان حاصل کرده و با اعمال فشار بر روی آن ها ، قصد دارند قضیه انتشار اخبار کذب و دروغین را فیصله ببخشند .