ورزش برای افراد بالای 45 سال که به حفظ سرزندگی شما کمک می کند
ورزش کردن در همه ی سنین برای همه ی انسان ها نیاز است. وقتی ورزش می کنیم هم به سلامتی بدن کمک می کنیم و بدن از بیشتر بیماری ها سالم می ماند و هم روحیه ی خود را تقویت کرده ایم. ورزش کردن باعث شادی و نشاط می شود و انگیزه ی انسان را برای کارهای روزانه افزایش می دهد و انرژی فوق العاده وارد بدن می شود. برخی افراد فکر می کنند فقط در سن جوانی باید ورزش کنند و در سن های بالاتر دیگر پیر شده اند و نمی توانند ورزش کنند که این طرز فکر بسیار اشتباه است. اتفاقا ورزش برای افراد بالای 45 سال به شدت نیاز است و بدن آن ها به فعالیت و ورزش احتیاج دارد تا سالم بماند و آمادگی جسمانی خود را حفظ کند. بیشتر بیماری ها در سنین بالاتر اتفاق می افتد پس ورزش برای افراد بالای 45 سال توصیه می شود و افراد میانسال حتما برای سلامتی خود نیاز به ورزش روزانه و تحرک کافی دارند. در این پست قصد داریم به این موضوع بپردازیم که چه ورزشی برای افراد بالای 45 سال یا میانسال مناسب است؟
لزوم ورزش برای افراد بالای 45 سال
در سن بالای 45 سال فشار خون، سلامت نامناسب قلب و پوکی استخوان از جمله موارد سلامتی است که می تواند شما را گرفتار کند. با 40 سالگی هر ساله یک درصد از عضله بدن از دست می رود، ورزش های مناسب می تواند از این کاهش عضله جلوگیری کند. افرادی که بی تحرک بوده اند برای انجام ورزش های سخت ابتدا باید بدن خود را گرم کنند تا این ورزش ها باعث آسیب بدن نشود. ورزش برای افراد بالای 45 سال، ورزشی می باشد که به سلامت آن ها در سن بالا کمک کند. هر چند ورزش از پیری جلوگیری نمی کند اما روند آن را کند می کند و باعث می شود در سن بالا سالم زندگی کنید و دچار بیماری های سخت نشوید.
ورزش های مناسب برای افراد بالای 45 سال
قبل از 45 سال شاید هدف از ورزش کردن تنها حفظ تناسب اندارم و فرم دادن ماهیچه ها باشد اما بالای 45 سال ورزش کردن بیشتر با هدف حفظ سلامتی و پیشگیری از آسیب ها و بیماری هایی انجام می شود که در کمین مینسالان است. دردهای شایع مانسالی مانند کمردرد، زانو درد، مشکلات قلبی و عروقی، از دست دادن روحیه و شادابی، آرتروز و ….. ورزش برای افراد بالای 45 سال به سلامت آن ها کمک می کند. پس اگر سن شما بیشتر از 45 سال است توصیه می شود ورزش های زیر را انجام دهید و زندگی شادی داشته باشید.:
تمرینات قلبی و عروقی مانند دو و قایقرانی
بر اساس تحقیقات بهداشت و تغذیه ملی، 1% از زنان آمریکایی بین 29 تا 30 سال از بیماری قلبی رنج می برند که این بیماری در زنان بین 40 تا 59 سال، 10 برابر افزایش می یابد. پس افراد بالای 45 سال برای سلامت قلب و تقویت عضله قلب باید ورزش کنند. ورزش هایی مانند دویدن، قایقرانی و شنا به سلامت قلب بسیار کمک می کنند. این نوع ورزش ها، ورزش های مناسب برای 45 سال و بیشتر می باشد.
پیلاتس بهترین ورزش برای افراد بالای 45 سال
ورزش پیلاتس یکی از ورزش هایی است که برای همه سنین مناسب است. پیلاتس ترکیبی از حرکات کششی و قدرتی است که برای میانسالان بسیار عالی و مفید است. افراد با سن بالای 45 سال اگر ورزش پیلاتس را با یک ورزش هوازی مانند پیاده روی همراه کنند نتیجه عالی خواهند گرفت هم برای تناسب اندام و حفظ وزن ایده آل و هم برای کاهش دردهای جسمانی و تقویت عضلات. می توانید از مطلب آموزش ۱۰ حرکت بدنسازی با توپ پیلاتس برای افزایش آمادگی جسمانی دیدن کنید.
ورزش پیلاتس برای چه سنی مناسب است؟
پیاده روی برای پیشگیری از پوکی استخوان
پوکی استخوان در افراد بالای 45 سال افزایش پیدا می کند. پوکی استخوان وضعیتی است که در آن استخوان شکننده می شود و خطر شکستگی افزایش می یابد. اگرچه گفته شده است کلسیم سیستم اسکلتی بدن را قوی نگه می دارد اما تحقیقات اخیر نشان می دهد، ورزش هایی با تحمل وزن به تقویت استخوان بسیار کمک می کند. ورزش هایی مانند پریدن، ورزش راکت، افزودن یک دویدن سبک به پیاده روی می تواند استخوان های شما را قوی نگه دارد. پس این ورزش ها برای افراد بالای 45 سال توصیه می شود.
میانگین سرعت پیاده روی برای بزرگسال چه مقداری است؟
تمرینات قدرتی برای جلوگیری از ابتلا به آرتروز
خطر ابتلا به آرتروز با افزایش سن، افزایش پیدا می کند. به همین دلیل افراد سن بالا حتما برای محافظت از بدن خود باید شروع به ورزش کنند. تمرینات قدرتی یکی از بهترین راه ها برای جلوگیری از ابتلا به آرتروز و درد مفاصل می باشد. منظور از ورزش های قدرتی این نیست که چند ساعت در روز شما وزنه های سنگین بزنید، بلکه حرکت های ورزشی قدرتی مانند اسکات، دلیفت و پرس سر را برای تقویت مفاصل خود انجام دهید.
بهترین ورزش برای درمان زانو درد + معرفی چند ورزش برای درمان زانو درد
تمریناتی برای افزایش روحیه مانند یوگا
خطر ابتلا به افسردگی در افراد 45 تا 64 سال بسیار زیاد است. شما هر نوع ورزشی انحام دهید از بروز استرس و افسردگی جلوگیری می کند اما یک مطالعه نشان داد که یوگا میزان گابا (یا آمینوبوتیریک اسید یک اسید آمینه طبیعی است) تنظیم خلق و خو را افزایش می دهد که در افراد مبتلا به افسردگی و اضطراب کم است. همچنین مطالعات دیگر نشان می دهد افرادی که پریشانی ذهنی دارند بعد از شرکت در کلاس های سه ماه یوگا کمتر به استرس دچار می شوند.
تمرین شنا رفتن برای درمان کمر درد
بیشتر افراد اولین بار کمر درد را در سن 30 تا 40 سال تجربه می کنند و در سن های بالاتر کمر درد افزایش پیدا می کند. تقویت قسمت مرکزی بدن می تواند به رفع این درد کمک کند. شنا یک حرکت عالی و یک ورزش مناسب برای افراد بالای 45 سال است زیرا تمام عضلات بدن را درگیر می کند. در حرکت شنا نه تنها عضلات شکم کار می کند، بلکه عضلات قفسه سینه و ستون فقرات هم فعالیت می کنند. با تقویت این قسمت ها، قسمت میانی بدن هم سفت می شود که در نهایت باعث می شود کمرتان بدون درد باشد.