Take a fresh look at your lifestyle.

نرخ عوارض خروج از کشور در سال ۹۹ چقدر است؟ (زمینی و هوایی)

بابت خروج مردم از کشور هزینه ای دریافت می شود که به آن عوارض خروج از کشور گفته می شود. عوارض خروج از کشور برای همه کشورها وجود ندارد، برای کشورهایی که عوارض خروج نداشته باشند، عوارض پرواز وجود دارد که هزینه آن در بلیط گنجانده می شود. عوارض خروج از کشور تنها مختص مرز هوایی نیست و مرزهای آبی و زمینی را نیز در برمی گیرد.

نرخ عوارض خروج از کشور هرساله تغییر می کند و معمولا با افزایش قیمت همراه است. نرخ عوارض خروج از کشور در سال 99  با 20% افزایش قیمت همراه خواهد بود. با ما همراه باشید تا از مبلغ عوارض خروج از کشور سال 99 باخبر شوید.

عوارض خروج از کشور در بودجه 99

سال 99 عوارض خروج از کشور با تغییراتی همراه خواهد بود و با توجه به تعداد سفرهای خارجی و دفعات خروج فرد از کشور افزایش خواهد یافت (سفر اول یا سفر دهم).

براساس لایحه بودجه: قیمت عوارض خروج از کشور در سال 99 برای افرادی که سفر اول آنها می باشد 264 هزار تومان و برای سفر دوم با افزایش ۵۰ درصدی (۳۹۶ هزار تومان) و برای سفر سوم و بیشتر با افزیش ۱۰۰ درصدی (۵۲۸ هزار تومان) و برای زائران حج تمتع و عمره، نرخ عوارض خروج از کشور سال 99، به مبلغ 132 هزار تومان خواهد بود.  

براساس لایحه تبصره ۱۱ لایحه بودجه ، عوارض خروج از کشور در سال 99 برای زائرانی که از تاریخ 14 شهریور تا 2 آبان 99 به قصد کشور عراق و بصورت زمینی خارج می شوند، در نظر گرفته نمی شود و زائران اربعین معاف از مالیات می باشند. ( در ماه هایی بغیر این ماه ها، نرخ عوارض خروج از کشور سال 99 برای زائران عتبات عالیات بصورت هوایی 45 هزار تومان و عوارض خروج دریایی در ایران 15 هزار تومان می باشد)

نحوه استعلام ممنوع الخروجی در سال 98-99 چگونه است؟

عوارض خروج از کشور 99

نحوه پرداخت عوارض خروج از کشور

با توجه به افزایش عوارض خروج از کشور در سال 99، پرداخت عوارض خروج از کشور به چند روش ممکن می باشد و مسافران می توانند به 3 روش، عوارض خروج از کشور سال 99 را پرداخت کنند و تنها همراه داشتن کارت ملی عضو شتاب برای پرداخت عوارض خروج از کشور کافی می باشد.

1 – بصورت آنلاین و اینترنتی با استفاده از سایت سداد و استفاده از اپلیکیشن ایوا که با ایجاد درگاه، براحتی پرداخت عوارض خروج از کشور را برای شما به همراه خواهد داشت

2 – یک روش پرداخت عوارض خروج از کشور از طریق مراجعه حضوری و یا مراجعه به بانک ملی  

3 – بعد از تحویل بار و دریافت بلیط از طریق دستگاه های موجود در فرودگاه بین المللی امام خمینی

4 – در سفرهای زمینی نیز می توانید عوارض خروج از کشور سال 99 را پرداخت کنید.

نرخ عوارض خروج از کشور زمینی، هوایی و دریایی تفاوتی با یکدیگر ندارند.

موارد معافیت از پرداخت عوارض خروج از کشور سال 99

همه افرادی که از کشور خارج می شوند موظف به پرداخت عوارض خروج از کشور می باشند و تنها برخی افراد از پرداخت عوارض خروج از کشور سال 99 معاف می باشند. این افراد عبارتند از :

  • دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور مشغول به تحصیل می باشند
  • ایرانیان شاغل در کشورهای خارجی
  • ایرانیان مقیم در کشورهای خارجی
  • بیمارانی که قصد مداوا و معالجه در خارج از کشور را دارند
  • جانبازان ایرانی که برای درمان به خروج از کشور اقدام می کنند
  • پرسنل کشتی ، اتوبوس، هواپیما و سایر مراکز حمل و نقل

بخش زیادی از هزینه عوارض خروج از کشور در ایران به توسعه زیر ساخت ها و تاسیسات گردشگری اختصاص پیدا می کند.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.