فینگرفود برای تولد بزرگسال به همراه طرز تهیه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

امروزه در تولدها به جای غذاهایی که زمان زیادی برای آماده شدن نیاز است، از فینگرفود ها استفاده می کنند. فینگرفود های مختلفی وجود دارد که طبق علاقه و ذائقه خود می توانید آن ها را انتخاب کنید و به راحتی در منزل تهیه کنید. فینگرفود ها غذاهای سبک، ساده و خوشمزه ای می باشند که برای تولد بسیار مناسب است. در این پست تعدادی فینگرفود برای تولد بزرگسال به شما ارائه می شود، همچنین طرز تهیه آن ها نیز آورده شده است. با ما همراه باشید.

آموزش طرز تهیه 5 فینگرفود برای تولد بزرگسال

5 نوع فینگر فود در زیر آورده شده است. توجه داشته باشید مواد لازم این فینگرفود ها برای تعداد کم آورده شده است، به تعداد مهمانی که دارید مقدار مواد لازم را افزایش دهید.

1. کراکت مرغ، فینگرفود تولد بزرگسالان

کراکت مرغ

مواد لازم برای تهیه کراکت مرغ:

  • سینه مرغ: 1/4 سینه کامل
  • سیب زمینی متوسط:  4 عدد
  • پنیر پیتزا: 1/2 پیمانه
  • آرد سوخاری: 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • جعفری ساطوری: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر: 1 حبه
  • چوب دارچین: 1 تکه
  • پودر پاپریکا: 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن : به میزان لازم

نحوه تهیه کراکت مرغ

  • یک قابلمه برداشته و آن را تا نیمه آب پر کنید، سینه مرغ را به همراه یک پیاز و سیر درون قابلمه ریخته و روی جرارت قرار دهید تا پخته شود.
  • برای از بین رفتن بوی زهم مرغ مقداری ادویه ( پودر سیر، پودر پاپریکا، زردچوبه، نمک، فلفل و چوب دارچین) را اضافه کنید.
  • بعد از پخته شدن سینه مرغ آن را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش کنید.
  • سپس سیب زمینی ها را با آب درون قابلمه ریخته و روی شعله قرار دهید تا بپزد.
  • پوست سیب زمینی های پخته شده را را جدا کنید و آن ها له کنید.
  • یک ظرف بزرگ برداشته، سیب زمین له شده را درون آن ریخته و یک عدد تخم مرغ، جعفری خرد شده، مرغ ریش ریش و پنیر پیتزای رنده شده را به آن اضافه کنید.
  • مواد را کاملا هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
  • به اندازه یک گردو از مایه کراکت بردارید و با دست شکل دهید. به همین تربیت همه مایه را شکل دار کنید.
  • یک تخم مرغ را داخل یک ماسه بشکنید، آن را هم بزنید تا سفیده و زرده مخلوط شوند.
  • آرد سوخاری را در بشقابی بریزید و آن را کنار دست خود قرار دهید.
  • کراکت‌ها را ابتدا به تخم مرغ آغشته کرده و سپس در آرد سوخاری بغلطانید.
  • روغن را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کراکت‌ها را در روغن سرخ کنید.
  • پس از اینکه کراکت‌ ها طلایی شدند، آن‌ ها را از روغن خارج کرده و در صافی یا روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ ها گرفته شود.

2. راتای مرغ، فینگرفود مناسب تولد بزرگسالان

راتای مرغ

مواد لازم برای راتای مرغ

  • سینه مرغ پخته و ریش ریش شده:  2 پیمانه
  • سیب زمینی پخته و رنده ریز شده: 1 پیمانه
  • پنیر خامه‌ ای:  1/3 پیمانه
  • پیازچه:  4 ساقه
  • کرفس: 1 ساقه
  • خیارشور : 5  عدد
  • گردو ریز شده: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و آبلیمو: به میزان لازم
  • نان تست:  به میزان لازم
  • سس مایونز: به میزان لازم
بیشتر بخوانید: پاستا صدفی شکم پر

طرز تهیه راتای مرغ

  • خیار شور، پیازچه و کرفس را ریز و نگینی خرد کنید.
  • سینه مرغ ریش ری شده،  سیب زمینی پخته و رنده شده، پنیر خامه ای،  ساقه کرفس، پیازچه، گردو، نمک و فلفل سیاه را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید.
  • به مواد کمی آبلیمو و 2 قاشق سس مایونز اضافه کنید و هم بزنید اگر مواد خیلی سفت بود مجدد مایونز اضافه کنید حواستان باشد مواد نباید خیلی شل باشند.
  • نان‌های تست را با قالب برش بزنید روی تخته کار یک کیسه فریزر پهن کنید قالب مورد نظر را روی کیسه قرار دهید مقداری از مواد داخل قالب بریزید و خوب فشرده کنید سپس یک عدد نان برش خرده روی مواد داخل قالب قرار دهید و کمی فشار دهید تا به مواد بچسبد قالب را به آرامی بلند کنید و با فشار انگشت به نان تستِ ته قالب، راتا را از قالب خارج کنید.
  • برای تزیین می‌ توانید پنیر گودا را قالب بزنید و روی هر راتا یک برش از پنیر قرار دهید یا این که با قالب ژامبون را برش بزنید و روی آن قرار دهید یا این که در قیف قنادی سر ماسوره قرار دهید و با سس روی آن شکوفه بزنید یا این که با سبزیجات تازه مثل ریحان، شوید و گوجه فرنگی تزیین کنید.

3. حلقه باگت کوکوسبزی، فینگرفود تولد بزرگسالان

حلقه باگت کوکوسبزی

مواد لازم برای حلقه باگت کوکوسبزی

  • سبزی کوکو:  100 گرم
  • آرد سیب زمینی:  2 قاشق غذاخوری
  • پیاز:  1 عدد
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • آب : 1/5  لیوان
  • نان باگت: 1 عدد
  • روغن: به میزان لازم
  • فلفل و نمک: به میزان لازم

نحوه تهیه حلقه باگت کوکوسبزی

  • ابتدا در یک ظرف  آرد سیب زمینی، آب، تخم مرغ و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
  • سپس سبزی کوکو و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
  • روغن را در تابه ای بریزید تا داغ شود.
  • نان باگت را به صورت حلقه های 2 تا 3 سانتی متری برش بزنید و وسط آن ها را خالی کنید.
  • حلقه های نان باگت را در روغن بچینید و با قاشق از مواد کوکو داخل آن ها بریزید.
  • بعد از این که یک طرف کوکو سرخ شد پشت و رو کنید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

4. جامبو شلز سرد، فینگر فود برای تولد بزرگسالان

جامبو شلز سرد

مواد لازم برای جامبو شلز سرد

  • ژامبون: 200 گرم
  • خیارشور: 150 گرم
  • جامبو شلز: 350 گرم
  • ذرت پخته یا کنسرو: 200 گرم
  • نخود فرنگی: 200 گرم
  • سس مایونز: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
همچنین بخوانید: طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

نحوه تهیه جامبو شلز سرد

  • یک قابلمه را پر از آب کنید و روی شلعه قرار دهید.
  • وقتی آب به جوش آمد، نمک، فلفل و روغن را به همراه جامبو شلز در آب بریزید.
  • بعد از 15 دقیقه که پاستا ها پخته شده آن ها را آبکش کنید.
  • خیار شور و ژامبون را نگینی و ریز خرد کنید.
  • در یک ظرف بزرگ خیار شور، ذرت، ژامبون و نخود فرنگی را با هم مخلوط کرده و سس مایونز و ادویه ها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • جامبو ها را درون یک ظرف قرار دهید و داخل هر کدام مقداری از مواد را بریزید.
  • سپس جامبو ها را مرتب در ظرف سرو بچینید.

5.تارت میرزاقاسمی، فینگرفود برای تولد بزرگتر ها

تارت میرزا قاسمی

مواد لازم برای تارت میرزاقاسمی

  • بادمجان: 2 کیلو
  • گوجه: 1 کیلو
  • پیاز: 1/2 کیلو
  • سیر: 200 گرم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • رب گوجه: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • تارت نمکی: به تعداد لازم

نحوه تهیه تارت میرزاقاسمی

  • شعله پخش کن رو روی شعله ی ملایم بگذارید و بادمجان ها را روی شعله پخش کن قرار دهید.
  • وقتی بادمجان ها کبابی شدند، پوست آن ها را جدا کرده و ساطوری کنید.
  • گوجه ها رو بشویید و پوست بگیرید و خرد کنید.
  • پیاز رو بشویید و پوست بگیرید و رنده درشت بزنید با کمی روغن داخل تابه بریزید و آن را تفت دهید تا طلایی شود.
  • بعد کمی زردچوبه و فلفل و نمک اضافه کنید. گوجه ها و رب گوجه را به تابه اضافه کنید و گوجه ها رو حسابی زیر و رو کنید و تفت دهید.
  • سیر ها رو بشویید و پوست بگیرید و بکوبید با کمی روغن تفت دهید.
  • بعد کمی زردچوبه و فلفل و نمک اضافه کنید.، بادمجان ها رو به تابه اضافه کنید و با حوصله تفت بدهید تا کاملا سرخ شوند.
  • پس از تفت گرفتن گوجه و بادمجان محتویات دو تابه رو یکی کنید و باز هم روی شعله ی ملایم به پختن ادامه بدهید.
  • سپس سه عدد تخم مرغ رو در ظرفی با همزن دستی بزنید.
  • تابه را از روی حرارت بردارید تخم مرغ ها رو اضافه کنید و خوب مواد رو زیر و رو کنید بعد تابه رو روی حرارت بگذارید، مرتب هم بزنید تا تخم مرغ ها بپخنه شوند.
  • میزا قاسمی رو از روی حرارت بردارید، وقتی کمی سرد شد آن را درون تارت ها بریزید.
نظرات