پیشنهاد غذا برای امروز پنجشنبه 21 بهمن 1400
پنجشنبه معمولا از روزهای تعطیل برای برخی مشاغل و دانش آموزان می باشد. در این روز تعطیل می توانید با درست کردن یک غذای خوشمزه خانواده را دور هم جمع کرده و در کنار هم از خوردن ناهار و شام عالی لذت ببرید. در این پست پیشنهاد غذا برای امروز پنجشنبه 21 بهمن به شما ارائه می گردد، با ما همراه باشید.
3 پیشنهاد غذا برای ناهار امروز پنجشنبه 21 بهمن
برای ناهار امروز غذاهای خاص و خوشمزه درست کنید.
چکدرمه
چکدرمه یک غذای سنتی و محلی ترکمن می باشد که مردم ایران آن را بسیار درست می کنند. چکدرمه کمی شبیه به استانبولی است و این غذای لذیذ معمولا با گوشت گوسفندی و با پلو نیز سرو می شود، اما با مرغ هم می توانید این غذا را تهیه کنید. در زیر طرز تهیه این غذا آورده شده است.
مواد لازم برای تهیه چکدرمه
مواد لازم |
|
اردک یا مرغ | 400 گرم |
پیاز | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذا خوری |
پوره گوجه فرنگی | 2 قاشق غذا خوری |
هویج | 1 عدد |
کرفس | 1 شاخه کوچک |
برگ بو | 1 عدد |
آب جوش | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه | به مقدار لازم |
برنج | 3 پیمانه |
طرز تهیه چکدرمه
- ابتدا مرغ را با نمک، فلفل و زردچوبه مزهدار کنید.
- درون یک قابلمه کمی روغن بریزید و مرغ ها را درون روغن سرخ کنید.
- بعد از سرخ شدن مرغ ها را خارج کرده و پیاز های نگینی را در همان روغن تفت بدهید.
- بعد از سرخ شدن پیاز، رب را اضافه و کمی در روغت تفت بدهید تا خامی رب گرفته شود و سپس پوره گوجه را به آن اضافه و مخلوط کنید.
- مرغ های سرخ شده را درون قابلمه بچینید و 1 عدد هویج و یک قطعه کوچک ساقه کرفس و برگ بو را برای طعم بهتر اضافه کنید.
- یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. با حرارت ملایم 1 الی 1/5 ساعت زمان بدهید تا مرغ ها بپزند.
- بعد از گذشت زمان مورد نیاز، درب قابلمه را بردارید، هویج، برگ بو و شاخه کرفس را برداشته، نصف لیوان آب جوش و ۳/۵ پیمانه برنج خیس خورده را اضافه کنید، حرارت را زیادکنید تا برنج بپزد و آب برنج کشیده شود.
- درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا آرام بپزد.
- بعد از ۴۵ دقیقه چکدرمه ترکمنی اصیل آماده است!
ته چین میگو
غذاهای دریایی مانند میگو بسیار مقوی و مفید برای بدن می باشند، بنابراین می توانید برای وعده ناهار امروز میگو تهیه کنید. با میگو غذاهای مختلفی می توان تهیه نمود که یکی از آن ها ته چین میگو است.
ته چین میگو بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد، حتما امتحان کنید.
خورشت هویج
خورشت هویج از خورشت های اصیل ایران می باشد که متعلق به شهر تبریز است. خورشت هویج طعم خاص و عالی ای دارد و برای وعده ناهار به همراه پلو پیشنهاد می شود.
3 پیشنهاد غذا برای شام امروز پنجشنبه 21 بهمن
پیشنهاد ما به شما برای شام امشب غذاهای زیر می باشد. اگر امروز برای شام مهمان دارید پیشنهاد می کنیم از لیست غذا برای شام مهمانی بدون برنج دیدن فرمایید.
املت اسفناج
اگر برای شام غذای سبک و رژیمی می خواهید، پیشنهاد ما به شما املت اسفناج می باشد. همانطور که می دانید اسفناج دارای انواع ویتامین، آهن و فیبر بالا می باشد و بسیار برای بدن مقوی است، بنابراین اسفناج را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
ساندویچ گوشت
یکی از ماده های غذایی سیر کننده، گوشت می باشد که در غذاهای مختلف به کار می رود، برای مثال می توانید با استفاده از گوشت و قارچ یک ساندویچ خوشمزه و بی نظیر تهیه کنید. ساندویچ گوشت یک غذای سالم و کامل برای وعده شام می باشد.
رولت مرغ
رولت مرغ از غذاهایی می باشد که به راحتی در منزل می توانید تهیه کنید و در عین حال فوق العاده خوشمزه و لذیذ می باشد، در زیر طرز تهیه رولت مرغ آورده شده است
مواد لازم برای رولت مرغ
مواد لازم برای رولت مرغ | |
سینه و ران مرغ | هر کدام 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیر رنده شده | دو حبه |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد سوخاری | 3 قاشق غذا خوری |
زعفران | 2 قاشق غذا خوری |
پودر پاپریکا و پودر آویشن | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | هر کدام 2 قاشق چایخوری |
مواد لازم میانی رولت:
|
3 عدد
به مقدار لازم به مقدار لازم |
مواد لازم سس رولت:
|
2 قاشق غذا خوری
یک حبه 1 قاشق غذا خوری 2 لیوان به میزان لازم |
طرز تهیه رولت مرغ
- ابتدا ران وسینه مرغ را چرخ کنید.
- پیاز را رنده کرده و بعد از این که آب پیاز را خوب گرفتید، به همراه سیر رنده شده، تخم مرغ، آرد سوخاری، زعفران و در آخر ادویه ها ( نمک، قلقل، پاپریکا و آویشن) به مرغ اضافه کرده و خوب همه مواد را با هم مخلوط کنید.
- با دست ورز بدهید تا یک دست شود. بعد از این که خوب ورز دادید به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- هویج ها را بپزید. سپس جعفری ها را هم ساطوری خرد کنید و زرشک را آماده جلوی دست خود قرار دهید.
- بعد از یک ربع مواد رولت را از یخچال خارج کنید.
- یک نایلون بزرگ روی سطح کارخود قراد داده و مواد را روی نایلون پخش کنید.
- حتما باید دستتان را با روغن مایع چرب کنید تا مواد به دستتان نچسبد که شبیه یک مستطیل بزرگ شود .
- نایلون به قدری بزرگ باشد که وقتی مواد را رول کنید روی مواد بیاید.
- از این که مواد رولت را خوب پخش کردید می توانبد کناره های کار را با چاقو برش دهید تا یک دست به نظر بیاید.
- جعفری خرد شده را روی مواد رولت پخش کنید و بعد از آن زرشک را روی جعفری ها بریزید.
- سپس هویج ها را که از قبل پخته اید وسط مواد رولت قرار دهید و رول کنید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- بعد از این که 1 ساعت از یخچال خارج کنید و در روغن داغ تمام قسمت های رولت را سرخ کنید.
- در این مدت که رولت سرخ شود می توانید سس را آماده کنید.
- برای درست کردن سس ابتدا داخل یک قابلمه پیاز داغ را به همراه سیر، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زرد چوبه تفت دهید. سپس آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید که همه مواد با هم بجوشند.
- بعد ازاین که سس گوجه فرنگی را آماده کردید روی رولت سرخ شده بریزید و یک ساعت با حرارت ملایم اجازه دهید که رولت بپزد و جا بیافتد بعد از آن میتوانید سرو و نوش جان کنید.