فریز کردن قارچ خام یا پخته کدام بهتر است + آموزش

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

همه ما به طور معمول برخی از مواد غذایی خود را فریز میکنیم. از فریز کردن مرغ و گوشت گرفته تا انواع سبزیجات خام یا پخته. اما فریز کردن برخی از مواد غذایی باید طبق اصول خاصی انجام شود در غیر این صورت حتی در فریزر هم مدت طولانی نمی ماند. در این مطلب درباره فریز کردن قارچ صحبت می کنیم. قارچ یکی از مواد غذایی است که باید به روش درست فریز شود در غیر این صورت رنگ و عطر خود را از دست می دهد. در ادامه این پست به شما خواهیم گفت فریزکردن قارچ خام بهتر است یا پخته و روش فریز کردن قارچ چگونه است.

چگونه قارچ را فریز کنیم که سیاه نشود

قارچ را در یخچال نمی توان برای مدت طولانی نگهداری کرد زیرا خیلی زود سیاه می شود اگر مقدار زیادی قارچ خریده اید و می خواهید آن را بدون تغییر رنگ و طعم آن فریز کنید بهترین راه فریز و منجمد کردن قارچ در فریزر است. برای نگهداری قارچ، لازم است آنها را به درستی منجمد کنید. برای انجام این کار باید چند مرحله اساسی را برای حفظ طعم، عطر و بافت طبیعی قارچ ها در فریزر دنبال کنید.

بهترین راه برای منجمد کردن قارچ، فریز کردن قارچ به شکل پخته است. اگرچه فریز کردن قارچ به شکل خام نیز انجام می شود، اما باید در نظر داشته باشید که ۹۴ درصد قارچ‌ ها را آب تشکیل می‌ دهد، بنابراین یخ تشکیل‌ شده بعد از فریز کردن قارچ خام باعث افزایش حجم آن‌ ها می‌ شود. با انجام این کار، الیاف خود را می شکنند، که می تواند باعث تغییر بافت آنها شود و حتی ممکن است بر طعم آنها تأثیر بگذارد.

آموزش فریز کردن قارچ به صورت پخته

اولین کاری که باید قبل از فریز کردن قارچ ها انجام دهید این است که آنها را تمیز کنید و تمام خاک آنها را پاک کنید. این بقایا را می توان با کمک چاقو و دستمال جدا کرد. بسیار مهم است که آنها را نشویید یا در آب غوطه ور نکنید. در مرحله بعد، باید روش پخت و پز را انتخاب کنید. می توانید آنها را سرخ کنید یا آبپز کنید.

قارچ ها را در ظرف آب ریخته و آبپز کنید سپس در آبکش ریخته و صبر کنید تا آب اضافی آن به خوبی کشیده شود.

پس از اینکه آب اضافی قارچ ها به خوبی خارج شد، باید آن ها را در یک کیسه زیپ دار یا در حالت ایده آل، در یک کیسه بسته وکیوم قرار دهید.

آموزش فریز کردن قارچ خام

اگر می‌ خواهید قارچ‌ ها را به‌ صورت خام فریز کنید باید ابتدا قارچ ها را با یک دستمال نم دار تمیز کنید تا کثیفی آن ها از بین برود.
شستن قارچ ها باعث می شود که آنها زودتر خراب شوند. قارچ‌ های خام مانند اسفنج‌ هستند، بنابراین رطوبت را جذب می‌کنند و حتی پس از پخته شدن، نرم می‌شوند. در عوض، از یک حوله کاغذی یا برس تمیز کننده استفاده کنید تا هرگونه کثیفی و زباله را از بین ببرید. میتوانید پوست روی قارچ ها را بگیرید.

می‌ توانید آن‌ ها را ورقه‌ای برش دهید یا به صورت کامل بگذارید (قارچ‌ های کوچک‌ تر برای روش دوم بهتر هستند).
قارچ ها را در یک سینی ریخته و درون فریزر قرار بدهید تا یخ بزنند، سپس درون کیسه های زیپ دار بریزید و حتما هوای اضافی را خارج کنید.

فریزکردن قارچ خام یا پخته کدام بهتر است

بهترین روش نگهداری قارچ: بلانچینگ قارچ

بلانچ کردن یعنی غوطه ور کردن غذا برای مدت کوتاهی در آب جوش، اما نپختن آنها. بلانچ قارچ یکی از بهترین روش ها برای آماده کردن قارچ برای انجماد است.

  1. ابتدا قارچ ها را تمیز کنید و آنها را به شکل دلخواه برش بزنید.
  2. در یک قابلمه آب بریزید و اجازه بدهید تا به جوش بیاید. برای جلوگیری از تغییر رنگ قارچ ها، یک قاشق چایخوری آب لیمو را به آب اضافه کنید.
  3. قارچ ها را به مدت 2 الی 4 دقیقه بسته به ضخامت قارچ ها درون آب جوش بریزید.
  4. قارچ ها را بعد از 2 الی 4 دقیقه جوشیدن بلافاصله در یک کاسه آب یخ بریزید و بگذارید چند دقیقه در آب و یخ بمانند تا سفید بمانند. سپس آبکش کنید و در سینی کاغذ آشپزخانه بچینید.
  5. پس از آبکش شدن و خشک شدن قارچ ها آن ها را داخل کیسه فریزر زیپ دار قرار دهید و مطمئن شوید که هوای اضافی را قبل از فریز کردن خارج کرده اید.
فریزکردن قارچ خام یا پخته کدام بهتر است

فریز کردن قارچ سرخ شده

  1. قارچ ها را تمیز کنید تا کثیفی ها از بین بروند، سپس قارچ را به دلخواه برش دهید.
  2. در یک ماهیتابه بزرگ، یک قاشق کوچک کره را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
  3. قارچ ها را اضافه کنید و به مدت 2-4 دقیقه مرتباً هم بزنید سپس از تابه خارج کنید.
  4. پس از سرد شدن، قارچ ها را در سینی بچینید و فریز کنید تا یخ بزنند. آن را به کیسه فریزر زیپ دار منتقل کنید و مطمئن شوید که هوای اضافی را قبل از فریز کردن خارج کرده اید.
فریزکردن قارچ خام یا پخته کدام بهتر است

مطالب مرتبط:

چه مواد غذایی را می توان فریز کرد

چکار کنیم قارچ موقع پخت سیاه نشود

روش فریز کردن حبوبات

طرز تهیه قارچ سوخاری

نظرات