طرز تهیه نان شیر فرانسوی خوشمزه مرحله به مرحله
نان های فرانسوی در بین مردم بسیار محبوب و شناخته شده هستند. یکی از معروف ترین و پر کاربردترین این نان ها نان باگت است. نان شیر فرانسوی یکی دیگر از نان های خوش عطر و طعم است که بافت بسیار نرمی دارد. در ادامه این مطلب طرز تهیه نان شیر فرانسوی به صورت کامل توضیح داده شده است. با مینویسم همراه باشید.
آموزش نان شیر فرانسوی
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت نان شیر فرانسوی ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه نان شیر فرانسوی |
|
آرد نان فانتزی | 450 گرم |
خمیر مایه فوری | 1 قاشق چای خوری |
شیر ولرم | 280 میلی لیتر |
شیر خشک | 30 گرم |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
شکر | نصف قاشق غذا خوری |
بهبود دهنده | 1 قاشق چای خوری |
کره هم دمای محیط | 40 گرم |
گلوتن | 30 گرم |
مراحل طرز تهیه نان شیر فرانسوی
- در یک ظرف مناسب همه ی مواد خشک شامل آرد، شکر، خمیرمایه، نمک، بهبود دهنده و شیرخشک را با هم مخلوط کنید.
- شیر ولرم را کم کم اضافه کنید تا زمانیکه خمیر جمع شود. خمیر نسبتاً سفتی بدست می آید.
- خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز بدهید.
- سپس کره را اضافه کرده و خمیر را ۱۰ دقیقه ورز بدهید تا لطیف و یکدست شود.
- خمیر را داخل کاسه ای قرار بدهید و روی آن را بپوشانید.
- به مدت یک ساعت و نیم در جای نسبتاً گرم اجازه بدهید تا استراحت کند و حجم خمیر ۲ برابر شود.
- بعد از استراحت پف خمیر را بگیرید و به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید.
- خمیرها را چونه کنید و با فاصله از هم در سینی چرب شده بچینید.
- روی نان ها را مجددا بپوشانید و استراحت بدهید. صبر کنید تا حجم نان ها دو برابر شود.
- زمان استراحت بستگی به دمای محیط دارد. از 20 تا 40 دقیقه متغیر است.
- سپس بوسیله یک چاقوی تیز روی خمیر شیار بندازید.
- با مخلوط آرد و شیر خمیرها را رومال کنید.
- در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار بدهید تا بپزد. در آخر هم گریل را روشن کنید تا روی نان ها خوشرنگ شود.