طرز تهیه قارچ سوخاری ترد و خوشمزه رستورانی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

قارچ سوخاری یک نوع پیش غذای پرطرفدار و فوق العاده خوشمزه است. امروزه قارچ سوخاری و سیب زمینی سرخ کرده در رستوران ها و فست فود ها یک پیش غذای نوین و معروف محسوب می شود. قارچ سوخاری به روش های مختلفی درست می شود. به هر حال اگر با طرز تهیه قارچ سوخاری آشنایی ندارید، در ادامه این مطلب طرز تهیه قارچ سوخاری ترد و خوشمزه به صورت کامل توضیح داده شده است.

 طرز تهیه قارچ سرخ شده خوشمزه

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل طرز تهیه ی قارچ سوخاری ترد ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری

قارچ ۱۰ عدد
آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک سوم قاشق مرباخوری
نمک یک سوم قاشق مرباخوری
آرد سوخاری به میزان لازم

مراحل تهیه و پخت قارچ سوخاری ترد

  • برای درست کردن قارچ سوخاری، ابتدا قارچ ها را تمیز می کنیم و سیاهی آنها را می گیریم. توجه داشته باشید که مهمترین نکته در تهیه قارچ سوخاری این است که قارچ نباید خیس باشد و آب داشته باشد، چون قارچ سوخاری ها آبکی می شود و کیفیت لازم را ندارد.
  • قارچ ها را با دستمال مرطوب پاک می کنیم و بعد سیاهی آنها را با چاقو برمی داریم، اگر هم احساس می کنید با پاک کردن تمیز نمی شود، قارچ ها را یکی یکی زیر آب می گیریم و بلافاصله سریع با دستمال خشک می کنیم.
  • سپس یک کاسه بزرگ برمی داریم و آرد، نشاسته ذرت، نمک و بیکینگ پودر را داخل کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم.
  • کمی آب اضافه می کنیم، به اندازه ای که مواد به حالت ماست در بیاید.
  • قارچ ها را یکی یکی داخل کاسه می اندازیم و همه جای قارچ ها را به مواد آغشته می کنیم و بعد از کاسه خارج کرده و در آرد سوخاری می غلطانیم.
  • در ادامه داخل یک تابه کوچک و گود مقدار زیادی روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا روغن داغ شود.
  • قارچ های آغشته به مواد و آرد را یکی یکی در روغن سرخ می کنیم.
  • قارچ ها را داخل تابه زود زود برمی گردانیم تا نسوزد و همه جای آن سرخ شود. حرارت را هم خیلی کم می کنیم تا قارچ ها کاملا مغز پخت شود.
  • بعد از سرخ شدن با سس دلخواه میل نمایید.

طرز تهیه قارچ سوخاری ترد و خوشمزه

یکی از موارد کاربرد خمیر بنیه درست کردن قارچ سوخاری است. طرز تهیه خمیر بنیه در زیر آورده شده است:

طرز تهیه خمیر بنیه:

  • تخم مرغ ها را در ظرف شیشه ای ریخته و با هم زن یا چنگال به خوبی بزنید تا سبک شود.
  • ماء الشعیر + بکینگ پودر + ادویه را اضافه کنید. بهتر است در این مرحله از همزن استفاده نکنید.
  • آرد را کم کم به مواد بالا اضافه کنید. دقت کنید غلظت خمیر بنیه باید به حدی باشد که از قاشق سرازیر نباشد و مانند ماست چکیده غلیظ باشد. خمیر بنیه را پس از اماده سازی به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی خودش را بگیرد.
نظرات