طرز تهیه گرانولا ساده رژیمی خانگی بسیار خوشمزه
گرانولا یک غذای مناسب برای صبحانه و میانوعده است. گرانولا شامل جو دوسر، آجیل، عسل یا شیرینکنندههای دیگر مانند شکر قهوهای و گاهی برنج پف کرده می باشد. گرانولا معمولاً تا زمانی که ترد، برشته و قهوهای طلایی شود، پخته میشود. در طول فرآیند پخت، مخلوط به هم زده می شود تا قوام غلات صبحانه با کمی شلی حفظ شود. گاهی اوقات میوه های خشک مانند کشمش و خرما و شیرینی هایی مانند شکلات به آن اضافه می شود. گرانولا اغلب در ترکیب با ماست، عسل، میوه های تازه (مانند موز، توت فرنگی یا زغال اخته)، شیر یا سایر اشکال غلات مصرف می شود. همچنین به عنوان تاپینگ برای انواع شیرینی، دسر یا بستنی استفاده می شود. در ادامه این مطلب ما طرز تهبه گرانوالا ساده را برایتان ارایه کرده ایم.
طرز تهیه گرانولای خانگی
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل طرز تهیه گرانولا رژیمی ساده ارائه شده است. گرانولا یکی از بهترین خوراکی ها برای صبحانه است.
مواد لازم برای تهیه گرانولا ساده |
|
جو دوسر | 2 فنجان (200 گرم) |
بادام | 2\1 فنجان ( 70 گرم) |
پودر دارچین | 2\1 قاشق چایخوری |
نمک | 4\1 قاشق چای خوری |
روغن نارگیل ذوب شده | 3 قاشق غذاخوری |
عصاره وانیل | 1 قاشق غذا خوری |
شربت افرا | 4\1 فنجان ( 55 گرم) |
عسل | 2 قاشق غذا خوری |
ماست یونانی | برای سرو و تزیین |
میوه به دلخواه | برای سرو و تزیین |
مراحل طرز تهیه گرانولا
- فر را با دمای (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- در یک کاسه بزرگ، جو، بادام، دارچین، نمک، روغن نارگیل، عصاره وانیل، شربت افرا و عسل را اضافه کنید.
- مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
- مخلوط را روی کاغذ روغنی قرار دهید و در یک لایه صاف پخش کنید.
- 20 دقیقه با دمای 220 درجه در فر بپزید.
- با احتیاط بردارید و اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود.
- با دستان خود لایه را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
- تا یک ماه میتونید در ظرف دربسته نگهداری کنید.
- در صورت تمایل با ماست یونانی و میوه سرو کنید.