آموزش دم کردن چای سبز با نعنا و دارچین برای بهتر شدن طعم آن
با آموزش دم کردن چای سبز با نعنا و دارچین برای بهتر شدن طعم آن در خدمت شما هستیم. چای سبز طعم خاصی دارد که ممکن است باب میل همه نباشد اما برای اینکه از فواید درمانی چای سبز برخوردار شوید بهتر است آن را به خاطر طعم تلخش کنار نگذارید. یکی از روش ها برای دم کردن چای سبز این است که آن را با نعنا و دارچین و دیگر طعم دهنده های رایج مصرف کنید. در ادامه بیشتر توضیح می دهیم.
نحوه دم کردن چای سبز، طرز تهیه دمنوش چای سبز
برای دم کردن چای سبز می توانید از قوری استفاده کنید یا آن را در فنجان دم کنید. نکته مهم در دم کردن چای سبز این است که آن را نباید در آب جوش 100 درجه دم کرد زیرا خواص درمانی آن کاهش پیدا می کند و برخی خاصیت های مهم ان از دست می رود. بنابراین برای اینکه از همه خاصیت های مفید چای سبز برخوردار شوید بهتر است آن را در دمای پایین تر از دمای جوش تهیه کنید. بهترین دما برای دم کردن چای سبز دمای 80 درجه است برای رسیدن به این دما می توانید پس از جوش آمدن آب حدود 5 دقیقه صبر کنید و سپس چای سبز را به قوری یا فنجان خود اضافه کنید.
برای هر نفر چه میزان چای سبز خشک اضافه کنیم؟
برای تهیه دمنوش چای سبز برای هر نفر به میزان 1 قاشق غذاخوری چای سبز و یک لیوان آب داغ 80 درجه اضافه می کنیم.
بهترین زمان برای خوردن دمنوش چای سبز
2 ساعت بعد از غذا است. و برای اینکه از خواص چای سبز برخوردار شوید بهتر است به میزان 1 تا 3 لیوان چای سبز در روز بنوشید زیرا مقادیر بیشتر از آن می تواند باعث از دست دادن آب بدن شود. علاوه بر این مضرات بیش از حد نوشیدن چای سبز می تواند شامل سردرد، اختلال در عملکرد دستگاه گوارش، اسهال و تهوع و تپش قلب باشد.
آموزش دم کردن چای سبز با نعناع
مواد لازم برای دم کردن چای سبز با نعناع
- چای سبز: 1 قاشق غذاخوری یا 5 گرم
- نعناع تازه یا خشک: چند برگ یا 1 قاشق غذاخوری
- آب جوش: 1 لیوان
طرز تهیه چای سبز با نعناع
- برگ نعناع یا نعناع خشک شده و چای سبز را داخل قوری بریزید.
- 1 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید.
- 5 دقیقه صبر کنید تا دمنوش چای سبز و نعناع شما آماده شود. می توانید کمی آبلیمو به آن اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.
آموزش دم کردن چای سبز با دارچین
مواد لازم برای تهیه چای سبز با دارچین
- چای سبز: 1 ق غذاخوری
- چوب دارچین یا پودر دارچین: به اندازه یک قاشق چای خوری
- آب جوش:1 لیوانطرز تهیه چای سبز با دارچین
- چای سبز و چوب دارچین را داخل قوری بریزید.
- یک تا 2 لیوان آب جوش روی آنها ریخته و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
چای سبز را می توانید با طعم دهنده های دیگری مثل پوست پرتقال، لیمو امانی خشک شده، آویشن خشک، ریشه زنجبیل و … استفاده کنید تا طعم آن متفاوت شود و نوشیدن آن گواراتر باشد.
فواید دمنوش چای سبز
چای سبز دارای مقادی زیادی آنتی اکسیدان می باشد و نوشیدن آن فواید فراوانی دارد. آنتی اکسیدان موجود در چای سبز خواص خوبی برای پوست، عملکرد مغز و پیشگیری از بیماری های ایمنی مفید است. نوشیدن چای سبز آرامبخش است و از استرس و افسردگی جلوگیری می کند. بعضی افراد چای سبز را با هدف لاغری و کاهش وزن مصرف می کنند.