آموزش طرز تهیه میگو کبابی با کباب پز در خانه و ریزه کاری های آن

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر شما می‌خواهید در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید بهتر است از غذا‌های دریایی غافل نشوید. میگو کبابی یکی از انواع غذا‌های دریایی بی نظیر است که سرشار از فسفر می باشد. شما می‌ توانید این نوع غذا را به همراه سس‌ های متنوع و خوش طعم میل کنید. هدف ما در این مقاله آموزش طرز تهیه میگو کبابی با کباب پز می باشد. اگر تا به حال به دلیل بوی غذاهای دریایی از مصرف آنها اجتناب می کردید من به شما قول می دهم که با خوردن میگو کبابی عاشق غذاهای دریایی شوید.

مواد لازم برای تهیه میگو کبابی در خانه

برای تهیه میگو کبابی خانگی به مواد زیر نیاز دارید :

  • سیر: دو حبه
  • کره: ۵۰ گرم
  • روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
  • جعفری: ۵۰ گرم
  • زعفران: دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • میگو: یک کیلو گرم

توجه داشته باشید : برای تهیه میگو کبابی باید از میگو‌هایی استفاده کنید که درشت باشند ، زیرا میگو‌های ریز در هنگام کباب شدن خشک می‌شوند.

طرز تهیه میگو کبابی

میگو کبابی

دستور پخت میگو کبابی با کباب پز در خانه

برای تهیه یک غذای لذیذ و متفاوت دریایی طبق آموزش زیر عمل کنید.

  1.  برای تهیه میگو کبابی ابتدا آنها را تمیز نمایید و حتما رنگ سیاه پشت آنها را خارج کنید سپس به خوبی بشویید.
  2.  آبلیمو ، زعفران ، فلفل سیاه و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و همه این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید .
  3.  میگو‌ های تمیز شده را به مخلوط این مواد اضافه کنید تا مزه دار شوند و جعفری را به صورت ساطوری خرد نمایید و روی میگو‌ها بریزید.
  4. در مرحله بعدی  سیر‌ها را رنده ریز کنید و روی مخلوط میگو بریزید و همه مواد را با کمک قاشق هم بزنید تا با سیر مخلوط شوند .
  5.  روی کاسه را با کمک سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه ظرفی حاوی مخلوط میگو را درون یخچال قرار دهید تا مواد به خورد میگو‌ها بروند و میگو‌ها به خوبی طعم دار شوند .
  6.  در این مرحله از طرز تهیه میگو کبابی بعد از مدت زمان ذکر شده میگو‌ها را از درون یخچال بیرون آورید.
  7.  آن‌ ها را به سیخ فلزی و یا چوبی بکشید و کره و روغن زیتون را درون ظرفی مناسب بریزید.
  8. با کمک قلم مو مخلوط کره و روغن زیتون را روی میگو‌های سیخ کشیده بریزید تا کاملا چرب شوند.
  9.  کباب پز را آماده کنید و میگو‌ها را روی کباب پز قرار دهید تا کبابی شوند. (شما می توانید برای کباب کردن میگو بجای استفاده از کباب پز از فنر نیز استفاده نمایی.)
  10.  در حین کباب شدن میگو‌ ها چند بار مخلوط کره و روغن زیتون را روی آن‌ها بریزید تا از خشک شدن میگو‌ ها جلوگیری شود در آخر می توانید این غذای خوشمزه را با سس میل کنید.

**سعی کنید در سبد خرید مواد غذایی مورد نیاز منزلتان حتما جایی برای فرآورده های دریایی در نظر بگیرید تا سلامت بمانید**

نظرات