طرز تهیه صبحانه ساده و مقوی با جو دو سر
این را بارها و بارها شنیده ایم که صبحانه را باید شاهانه خورد اما متاسفانه بسیاری از افراد هستند که به صبحانه اهمیت چندانی نمیدهند و حتی شاید صبحانه را از وعده های خود حذف کرده باشند. خوردن صبحانه برای سلامتی بدن بسیار حیاتی و الزامی است، پس نه تنها نباید صبحانه را حذف کنیم بلکه باید مواد مغذی و ویتامین های بیشتری را در هنگام صبح به بدن برسانیم. یکی از مواد خوراکی که بسیار خوشمزه و مفید جو دو سر است که حتما باید در رژیم غذایی هر کسی وجود داشته باشد تا مواد معدنی و مغذی مورد نیاز بدن تامین شود. در این پست نیز می خواهیم به شما دوستان عزیز آموزش دهیم که چگونه برای خود یک صبحانه مقوی و آسان با جو دو سر داشته باشید؟ اگر خواص جو دو سر را بدانید حتما آن را در وعده غذایی خود قرار می دهید.
طرز تهیه صبحانه با جو دو سر
زمانی که از خواب بیدار میشویم زمان زیادی میبرد تا بتوانیم یک صبحانه خوب و مقوی برای خود فراهم کنیم و به همین دلیل بیشتر تمایل به این داریم که تنها یک خوراکی تهیه و فراهم کنیم که ضعف دلمان را بگیرد اما این کار اشتباه است و در طولانی مدت به بدن آسیب وارد می کند.
در این پست قصد داریم یک نوع صبحانه عالی و مقوی که در عین حال ساده با جو دوسرپرک به شما معرفی کنیم. تنها کافی است که شب قبل کمی آن را فراهم کنید تا صبح زمانی که از خواب بیدار شده اید صبحانه تان آماده باشد.
- درباره ۷ غذایی که نباید هنگام صبحانه میل کنید! بدانید.
نحوه آماده کردن صبحانه با جو دو سر
مواد غذایی اصلی برای این صبحانه مقوی تنها شیر و جو دو سر است اما میتوانید مواد اضافی دیگری هم برای خوش طعم تر شدن آن اضافه کنید.
همچنین مطالعه کنید : برای صبحانه امروز چی درست کنم؟
میتوانید از هر نوع شیری استفاده کنید اما اگر از شیر بادام و یا شیر هندی در تهیه این صبحانه کمک بگیرید بسیار مقوی میشود.
مواد اضافی دیگری که میتوانید اضافه کنید عبارت اند از:
- ماست : تنها ¼ فنجان ماست ساده
- نمک
- عسل : یک قاشق غذاخوری
- دانه های چیا : یک قاشق غذاخوری
- وانیل : برای خوش عطر و شیرین کردن میتوانید استفاده کنید.
- میوه
- خرده های نارگیل
دستور پخت جو دوسر مقوی برای صبحانه
همچنین بخوانید : ۵ مزیت خوردن صبحانه برای سلامتی
- ابتدا مواد اصلی را ترکیب کنید. جو دوسر، شیر، ماست، نمک و عسل را در ظرف شیشه ای یا کاسه غلات قرار دهید. دانه های چیا و وانیل و همچنین مخلوط های حل کننده مانند پودر کاکائو را بهم بزنید.
- در این مرحله از افزودن انواع توت ها و مواد افزودنی دیگر خودداری کنید. آنها در فرآیند خیساندن یک شبه بافت خود را از دست می دهند.
- یک شب در یخچال قرار دهید. جو دو سر را بپوشانید و حداقل 4 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
- میتوانید کمی بیسکویت را بر روی آن خرد کنید و از آن لذت ببرید.
- صبح که از خواب بیدار شده اید، صبحانه شما آماده است. نوش جان کنید.