طرز تهیه خلال بادام خانگی برای تزیین غذا و دسر

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

خلال بادام برای انواع غذاها مانند شله زرد، خورشت خلال و انواع شیرینی و کیک و دسر استفاده میشود. این خلال بسیار پر کاربرد و خوش طعم است. بادام در آشپزی معمولا به صورت پرک و خلالی استفاده میشود. مزیت خلال بادام خانگی در سفید بودن، تازه بودن و خوش طعم بودن آن است. بسیار ساده تهیه میشود و مقرون به صرفه است. در ادامه طرز تهیه خلال بادام خونگی ارائه شده است.

 طرز تهیه خلال بادام در منزل

برای تهیه خلال بادام بسته به میزان مصرف خود بادام استفاده کنید. بهتر است برای درست کردن خلال بادام خانگی از بادام تازه و خام استفاده کنید. از بادام های شور و تفت داده شده استفاده نکنید.

  • در یک ظرف مناسب آب جوش بریزید. بادام ها را داخل آب جوش قرار دهید و 1 الی 2 ساعت با درب بسته زمان بدهید.
  • بعد از سپری شدن زمان ذکر شده، بادام را از آب خارج کنید.
  • پوست بادام ها به راحتی جدا میشوند.
  • به کمک یک چاقوی تیز بادام ها را از وسط به قسمت تقسیم کنید.
  • در این مرحله میتوانید از بادام های پرک شده برای استفاده و تزئین انواع کیک و شیرینی استفاده کنید.
  • پرک ها را به صورت خلالی برش بزنید.
  • خلال ها را در یک سینی تمیز بریزید و در هوای آزاد قرار دهید تا آب اضافی گرفته شود و خشک شود.
  • در صورت تمایل میتوانید خلال ها را در فر قرار دهید تا خشک شوند.
  • اگر در فر خشک میکنید دمای فر باید پایین باشد و  مدام باید به بادام ها یر بزنید و زیرو رو کنید تا به صورت یکنواخت خشک شود.
  • سپس از فر خارج کرده و اجازه بدهید تا خنک شود.
  • در ظرف شیشه ای در دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خلال پسته
نظرات