طرز تهیه بیسکویت های بای خانگی بدون فر
بیسکوئیت های بای یکی از محبوب ترین بیسکوئیت های عرضه شده است. فرقی نمیکند، کوچک و بزرگ این بیسکوئیت های خوشمزه را برای میان وعده های خود انتخاب میکنند. از آنجا که طعم بیسکوئیت های خانگی بسیار دلچسب تر است در این پست طرز تهیه بیسکویت های بای خانگی بدون فر را برای شما عزیزان به صورت کامل توضیح داده ایم. با ما همراه باشید.
آموزش بیسکوئیت های بای در منزل
مواد مورد نیاز برای تهیه بیسکوئیت های بای:
ارد سفید | ۲۱۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
کره نرم شده | ۱۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱/۴ قاشق چایخوری |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ درشت | ۱ عدد |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
شکلات چیپسی | به مقدار لازم |
برای خواندن کالری انواع بیسکویت کلیک کنید
مراحل تهیه بیسکوئیت های بای
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- مرحله اول
در ابتدا در یک ظرف مناسب، آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم. از مخلوط الک شده به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و کنار بگذارید.
- مرحله دوم
در یک کاسه بزرگ، کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده و با دور تند همزن تا جایی هم بزنید تا به رنگ کرم دربیاید و حجیم شود. توجه داشته باشید در حین کار حتما چند با ر کاسه را دورگیری کنید.
- مرحله سوم
مخلوط آرد، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را روی مواد طی دو الی سه مرحله الک کرده و با لیسک یا همزن به خوبی هم بزنید تا خمیر بدست بیاید. توجه داشته باشید به هیچ عنوان با دست ورز ندهید.
- مرحله چهارم
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قاشق آردی را کنار گذاشته بودیم را به یک قسمت خمیر اضافه و مخلوط کنید و به قسمت دوم یک قاشق پودر کامادو اضافه و یکدست کنید. اگر خمیر شل بود به هر قسمت آرد و پودر کاکائو کم کم اضافه کنید .
- مرحله پنجم
روی خمیر ها را بپوشانید و به مدت 40 دقیقه در یخچال قرار بدهید تا استراحت کند.
- مرحله ششم
خمیر هار بعد از استراحت از یخچال خارج کنید. خمیر ها را به اندازه یک فندق بردارید و گرد کنید. سپس مانند تصویر دور هم بچینید. در مرکز دایره ها مقداری شکلات چیپسی بریزید و گلوله ها را به سمت وسط بیاورید تا روی شکلات ها را بپوشاند. میتوانید برای بهتر چسبیدن در وسط دستها گرد کنید.
- مرحله هفتم
داخل یک تابه رژیمی کاغذ روغنی قرار بدهید. بیسکوئیت ها را با کمی فاصله روی کاغذ روغنی بچینید و تابه را روی حرارت خیلی کم با شعله پخش کن قرار بدهید. 35 الی 40 دقیقه زمان بدهید. سپس از تابه خارج کرده و زمان بدهید تا خنک شوند.
طرز تهیه شیرینی ساده با آرد و شکر
طرز تهیه بیسکوئیت سبوس دار خانگی
نکات مهم در طرز تهیه های بای خونگی
- خمیر را به هیچ عنوان با دست ورز ندهید. حرارت دست باعث باز شدن کره و در نتیجه روغن انداختن خمیر میشود. این امر باعث میشود تا بیسکوئیت ها سفت و خشک شوند.
- در صورت استفاده از فر، روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و بیسکوییت ها را 15 دقیقه قبل از پخت درون یخچال بگذارید. سپس روی سینی بپینید با دمای 180 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید.
- ترجیحا از کلات چیپسی استفاده کنید. شکلات های تخته ای و معمولی امکان سوختن دارند.
- مصرف بیش از اندازه آرد باعث سفت شدن بيسکوئيت ها میشود.