طرز پخت نان فوکاچیا با کشمش + نکات

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

نان فوکاچیا یکی از نان های ایتالیایی است که دستور پخت بسیار راحتی دارد. از این نان در کنار انواع خوراک یا برای عصرانه استفاده میشود. میتوانید با تاپینگ های مختلف آن را سرو و نوش جان کنید. از خوردن کره، عسل، پنیر و گوجه و خیار در کنار این نان بسیار لذت میبرید. در ادامه این پست میتوانید طرز پخت نان فوکاچیا با کشمش و نکات مهم در زمان پخت را بیاموزید. با مینویسم همراه شوید.

آموزش پخت نان فوکاچیا در خانه

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت ارائه شده است:

مواد مورد نیاز نان فوکاچیا

آرد سفید نول یا ۳صفر ۲و نیم لیوان
آب ولرم یک لیوان یا ۲۵۰گرم
مایه خمیر فوری و آماده ۱قاشق چایخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون یک سوم لیوان
آرد سمولینا یا آرد نخودچی برای کفِ ظرف نان
-کشمش پلوئی ۸۰گرم
بیشتر بخوانید: نان چاودار چیست

مراحل طرز تهیه نان فوکاچیا

  • ابتدا آب را در یک ظرف بریزید و خمیر مایع را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • شکر را به خمیر مایه . آب اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  • بعد از مخلوط شدن آرد را روی مواد الک کنید و هم بزنید.
  • نمک را اضافه کنید و به همراه چند قاشق روغن زیتون و مخلوط کنید.
  • وقتی مواد حالت خمیری گرفت باید با دست مواد را ورز بدهید.
  • خمیر را تا جایی ورز بدهید تا کاملا نرم و بکدست شود و به دست نچسبد.
  • وقتی خمیر یکدست شد آن را به شکل یک چونه درآورید و داخل همان ظرف قرار دهید.
  • روی ظرف را سلفون بکشید. یک پارچه روی آن بیندازید و به مدت 1 ساعت به آن استراحت بدهید.
  • بعد از یک ساعت حجم خمیر دو برابر میشود.
  • خمیر را کمی ورز بدهید.
  • یک ظرف مناسب فر که لبه دار باشد را انتخاب کنید و با آرد سمولینا آرد پاشی کنید. خمیر را در آن پهن کنید.
  • روی خمیر روغن زیتون بریزید و با نوک انگشتان خود روی خمیر مانند پخت نان سنگک حفره ایجاد کنید.
  • کشمش ها را روی خمیر بریزید و دوباره با انگشتان خود کشمش ها را کمی در خمیر فرو ببرید.
  • یک پارچه تمیز نم دار روی ظرف بکشید و اجازه بدهید 40 دقیقه مجددا استراحت کند.
  • ظرف را در فر 200 درجه به مدت 25 دقیقه قرار بدهید.
  • دو سوم زمان پخت حرارت از پایین و بقیه حرارت بالا را روشن کنید.
نان فوکاچا

طرز پخت نان فوکاچیا با کشمش

چند نکته برای پخت نان فوکاچیا

خمیر به دوتا زمان استراحت نیاز دارد. تایم اول ۴۰ تا ۶۰ دقیقه و تایم دوم ۴۰ دقیقه.
خمیر این نان باید حالت آدامسی داشته باشد، اگر به دست میچسبد نگران نباشید. بعد از ورز دادن فقط استراحت بدهید.
برای درست کردن نان فوکاچا، استفاده از روغن زیتون مهم است چرا که عطر ویژه ای به این نان میدهد. از روغن هسته انگور هم میتوانید استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش پخت نان خرمایی
نظرات