چگونه اجاق گاز شیشه ای را تمیز کنیم؟ بهترین روش تمیز کردن گاز شیشه ای
چگونه اجاق گاز شیشه ای را تمیز کنیم؟ اجاق گاز های شیشه ای جلوه زیبایی به آشپزخانه ها می دهند و معمولاً تمیز کردن آنها از اجاق گازهایی که دارای مشعل هستند یا کویل های برقی دارند، راحت تر است. وقتی مواد داخل قابلمه می جوشند و پاشیده می شوند، هیچ گوشه ای وجود ندارد که تمیز کردن آنها سخت باشد و فقط یک سطح صاف دارند که می توان به راحتی آن ها را تمیز کرد. اما چگونه اجاق گاز شیشه ای را تمیز کنیم؟ بهترین روش تمیز کردن گاز شیشه ای چیست؟ ادامه این مطلب را بخوانید تا پاسخ این پرسش را بفهمید. بهترین روش های خانه تکانی سریع و راحت برای عید را حتما بخوانید
چگونه اجاق گاز شیشه ای را تمیز کنیم؟
اصطلاح اجاق گاز شیشه ای کمی اشتباه است. در واقع این یک ترکیب سرامیکی و شیشه ای یا یک ماده چند بلوری است که ماده ای قوی ایجاد می کند و می تواند در برابر تغییرات سریع دمایی مقاومت کند. صفحه های آشپزی اغلب رنگی است، معمولاً سیاه یا سفید است و می تواند شفاف، یا مات باشد. بیشتر آشپزخانه ها از سیم پیچ های گرمایشی تابشی استفاده می کنند که باعث می شود مشعل گرم شود اما باعث می شود سطوح مجاور خنک بمانند.
یک اجاق گاز شیشه ای چند بار باید تمیز شود؟
در حالت ایده آل، صفحه گاز آشپزی باید بعد از هر بار استفاده تمیز شود. با پاک کردن سریع با پارچه ها، می توان از تجمع و سوختگی روی سطح جلوگیری کرد. چربی و جرمی که امکارن دارد روی صفحه جمع شود در اثر قرار گرفتن در معرض گرما “پخته” می شود و برداشتن آن بسیار دشوارتر می شود.
با چه وسایلی اجاق گاز شیشه ای را تمیز کنیم؟
- پارچه های میکروفیبر
- اسفنج
- تیغ ایمنی (تمیز کزدن سطوح)
- سوهان پلاستیکی
- قوطی اسپری خالی
- اسپری تمیز کننده همه منظوره با مواد چربی گیر
- تمیز کننده اجاق گاز شیشه ای (اختیاری)
- جوش شیرین
- کرم تمیز کننده اجاق گاز شیشه ای (اختیاری)
- مایع ظرفشویی
- سرکه سفید
1. اجاق گاز شیشه ای باید سرد باشد.
قبل از اقدام به تمیز کردن سطح اجاق گاز شیشه ای، همه کنترل ها را خاموش کرده و اجازه دهید تا صفحه آشپزی شیشه ای کاملاً سرد شود.
2.از محلول تمیز کننده استفاده کنید
در حالی که می توانید از یک تمیز کننده آشپزخانه شیشه ای تجاری یا یک تمیز کننده همه منظوره که حاوی مواد چربی گیر است برای تمیز کردن صفحه آشپزخانه استفاده کنید، اما می توانید آن را خودتان بسازید.
یک فنجان آب داغ و یک فنجان سرکه سفید را درون یک بطری اسپری بریزید و یک دوم قاشق چای خوری مایع ظرفشویی را که حاوی مواد از بین برنده چربی است اضافه کنید. تکان دهید تا خوب مخلوط شود. از این محلول می توان برای تمیز کردن اجاق گاز شیشه ای بعد از هر بار استفاده از صفحه گاز برای تهیه غذا استفاده کرد.
3.تمیز کننده را اعمال کنید
روی صفحه گاز پاک کننده خانگی یا تجاری اسپری کنید. یک یا دو دقیقه صبر کنید تا مواد شروع به تجزیه چربی کنند. سپس تمام سطح گاز را با استفاده از یک اسفنج غیر ساینده پاک کنید.
4.صفحه گاز شیشه ای را بشویید و خشک کنید
اسفنج را به خوبی در آب بشویید و با آن باقیمانده صابون را پاک کنید. شستشوی هر نوع پاک کننده بسیار مهم است زیرا همچنین می تواند روی صفحه آشپزی پخته یا بسوزد. کار را با استفاده از پارچه خشک میکروفیبر که پرز و رگه ای بر جای نمی گذارد، سطح را تمیز کنید.
5.غذای سوزانده شده سخت را حذف کنید
اگر هنوز جاهایی از صفحه گاز شما غذای سوخته وجود دارد، برای از بین بردن آن ها به تلاش بیشتری احتیاج دارید.شما باید با یک پاک کننده ساینده ملایم شروع کنید. پاک کننده های تجاری وجود دارند که حاوی پاک کننده سطوح ملایمی هستند که به خوبی برای از بین بردن این موارد کار می کنند. یا می توانید از خمیر خانگی استفاده کنید.
نواحی ای را که غذای سوخته دارد و پاک نشده اند با سرکه سفید اسپری کرده و روی آن را با مقدار زیادی جوش شیرین بپاشید (کف می کند!). یک حوله میکروفیبر را در آب داغ خیس کنید و بکشید تا کمی خیس شود. مخلوط سرکه سفید و جوش شیرین را با حوله بپوشانید. اجازه دهید حداقل 15 دقیقه حوله روی مخلوط باقی بماند.
حوله را برداشته و با استفاده از اسفنج مناطق را مالش دهید. جوش شیرین به عنوان ساینده برای از بین بردن غذا عمل خواهد کرد. بقایای سست را پاک کنید. در صورت لزوم مراحل را تکرار کنید
در آخر، با استفاده از اسفنجی که خیس شده و با پارچه میکروفیبر خشک، صفحه گاز را تمیز کنید.
6.ذرات غذای سوخته را دور بریزید
اگر هنوز مناطقی با غذای سوخته وجود دارد ، می توانید از تیغ ایمنی یا یک تراش پلاستیکی سخت و نازک برای پاک کردن غذا استفاده کنید.
یک حوله میکروفیبر را در آب داغ فرو کنید و بکشید تا کاملاً خیس شود. حوله را به مدت 15 دقیقه روی محل های سوخته قرار دهید تا به نرم شدن غذا کمک کند.
تیغ ایمنی یا خراش پلاستیکی را با زاویه 45 درجه نگه دارید، غذای سوخته را به آرامی پاک کنید.
باقی مانده را با یک اسفنج مرطوب پاک کنید. ممکن است لازم باشد دوباره محل را خراشیده تا تمام مواد غذایی سوخته از بین برود. برای جلوگیری از خراش سطح سطح آشپز، بهتر است تیغ را به صورت لایه های نازک بردارید.
وقتی غذای سوخته از بین رفت، یک تمیزکاری کلی با سرکه سفید مقطر، آب و محلول مایع ظرفشویی انجام دهید. صفحه گاز را با یک اسفنج خیس تمیز بشویید و با پارچه ای از میکروفیبر خشک کنید.
چگونه خانه خود را ضدعفونی کنیم؟ (نکات خانه داری برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا)