آموزش پخت خاگینه ذرت یک میان وعده عالی برای عصرانه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

خاگینه ذرت یک غذای سبک، مقوی و خوشمزه است که با مواد اولیه بسیار کم می توانید آن را آماده کنید و همچنین زمان پخت سریعی دارد و در مدت زمان کمی تهیه می شود. با ما همراه باشید تا آموزش پخت خاگینه ذرت که یک میان وعده عالی است را فرابگیرید.

خاگینه ذرت یک میان وعده مناسب و مقوی برای بعد از ظهر های طولانی تابستان است و همچنین برای وعده ی صبحانه نیز بسیار گزینه ی خوبی است.

روش پخت خاگینه ذرت

خاگینه ذرت را به روش های متفاوتی تهیه می کنند ما در این نوشته یکی از روش های پخت پرطرفدار خاگینه ذرت را برای شما آورده ایم تا به سادگی بتوانید آن را در خانه تهیه کنید.

خاگینه ذرت به دلیل دارا بودن ذرت سرشار از نشاسته می باشد و همچنین ویتامین های B در این ماده غذایی به مقدار قابل توجهی وجود دارد. دستور پخت خاگینه ذرت تنها به کشور ایران تعلق نداشته و سراسر نقاط جهان آن را به شکل‌ ها و طعم‌ های مختلف استفاده می‌ کنند.

مواد لازم برای تهیه خاگینه ذرت

  •  دانه ذرت: ۳ فنجان
  • آرد کامل: ۱ فنجان
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ کامل: ۲ عدد
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چای خوری
  • خامه: ۳/۴ فنجان
  • روغن: برای سرخ کردن
  • فلفل دلمه‌ای: به مقدار لازم

مراحل پخت خاگینه ذرت

برای تهیه این میان وعده عالی و خوشمزه کافی است مواد مورد نیاز را تهیه و طبق مراحل زیر آن را آماده کنید.

  •  ابتدا خامه و تخم مرغ‌ها را با هم در یک کاسه مخلوط نمایید.
  • در مرحله بعدی ذرت، آرد، شکر، پکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  • سپس دو ترکیب بالا را با هم مخلوط کنید.
  • حالا ترکیب حاصله را در تابه محتوی روغن داغ سرخ کنید.

نکات تکمیلی آموزش پخت خاگینه ذرت

  • اگر برای پخت خاگینه ذرت از ذرت کنسروی استفاده می کنید از میزان شوری و تندی آن اطمینان حاصل کنید و اگر شور یا تند بودند از میزان نمک و فلفل موجود در دستور بکاهید.
  • استفاده از سبزیجات خرد شده ریز هم در خوش طعم کردن آن خاگینه ذرت مناسب است.
  • خاگینه ذرت را می‌ توان با موادی همچون هویج و کدوی ریز خرد شده و یا هر ماده دیگر در دسترس نیز تهیه کرد.
  • برای پخت خاگینه ذرت می توانید می‌توانید کل ماهیتابه را با مواد بپوشانید و یا این که به اندازه چند قاشق در تابه ریخته و سرخ نمایید.

میان وعده شما آماده سرو می باشد.

امیدواریم از آموزش پخت خاگینه ذرت که یک میان وعده عالی برای عصرانه و صبحانه می باشد لذت برده باشید.

 

 

 

 

نظرات