طرز پخت ماهی شیر رستورانی؛ خوشمزه و بدون بو

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ماهی شیر یا همان شیر ماهی، از ماهی های جنوب است که دارای گوشتی نرم و بدون تیغ می باشد. اما برای خوشمزه شدن ماهی شیر لازم است طرز پخت ماهی شیر و نحوه مزه دار کردن آن را یاد بگیریم تا بتوانیم این ماهی خوشمزه را به صورت مجلسی با طعم و مزه بینظیر آماده کنیم.

طرز پخت ماهی شیر بندر

ماهی شیر در بندر به وفور یافت می شود و البته لازم به ذکر که در همه شهر های ایران نیز این ماهی شیر را می توانید تهیه کنید که به صورت منجمد به فروش می رسد.

همچنین می توانید دستور تهیه ماهی قزل آلا که پیش از این در مینویسم به اشتراک گذاشته ایم، یاد بگیرید.

مواد لازم برای پخت ماهی شیر

لیمو توش تازه2 عدد کوچک
شیر ماهی4 تکه
سیربه مقدار دلخواه
پیاز2 عدد متوسط
پاپریکابه میزان دلخواه
رب انار2 قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم

روش پوست کندن ماهی یخ زده

شیوه تهیه ناگت ماهی

ماهی شیر را چگونه سرخ کنیم

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 20 دقیقه

  1. آماده کردن پیاز

    پیاز را پوست کرده و رنده ریز می کنیم و برای پخت ماهی شیر کنار می گذاریم.

  2. رنده کردن سیر

    حال سیر را رنده می کنیم.

  3. تهیه مواد مزه دار ماهی شیر

    پیاز را در کاسه ای می ریزیم تا ماهی شیر را مزه دار کنیم.

  4. ریختن سیر

    سیر رنده شده را به پیاز اضافه می کنیم.

  5. ریختن نمک

    در این مرحله از طرز پخت ماهی شیر، نمک را به مواد بالا اضافه می کنیم.

  6. اضافه کردن فلفل سیاه

    حال فلفل سیاه را می ریزیم و مواد مزه دار ماهی شیر را هم می زنیم.

  7. اضافه کردن پاپریکا

    پاپریکا را می ریزیم.

  8. افوزدن رب انار

    برای پخت ماهی شیر، رب انار را به مواد مزه دار اضافه می کنیم.

  9. اضافه کردن آب لیمو ترش

    آب لیمو ترش را در مواد فوق می ریزیم.

  10. ریختن شیر ماهی

    تکه های ماهی شیر را به مواد بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم تا تکه های ماهی به این مواد فوق آغشته شوند.

  11. استراحت دادن مواد ماهی شیر

    این مواد مزه دار ماهی شیر را درون یخچال قرار می دهیم تا تقریبا 4 ساعت بماند و استراحت کند.

  12. سرخ کردن ماهی شیر

    بعد از این زمان گفته شده، در تابه ای روغن می ریزیم و تکه های ماهی را از مواد مزه دار خارج می کنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.

طرز پخت ماهی شیر
طرز پخت ماهی شیر

نکات پخت ماهی شیر

  • می توانید هر ادویه دلخواهی را به مواد مزه دار ماهی شیر اضافه کنید.
  • برای پخت ماهی شیر در فر به روش بالا یا هر روش دلخواه دیگر مزه دار کرده و در سینی فر می گذاریم و دمای فر را روی 180 درجه تنظیم می کنیم تا بپزد.
  • توجه کنید که در پخت ماهی شیر در مایکروفر می توانید ماهی را فویل بپیچید یا بدون فویل در فر قرار دهید.
  • می توانید ماهی شیر کبابی آماده کنید و همین ماهی مزه دار را روی ذغال های سرخ شده کباب کنید.
  • همچنین برای تهیه ماهی شیر سوخاری، همین ماهی مزه دار را ابتدا درون آرد سفید می زنیم و سپس در تخم مرغ زده و در آخر درون آرد سوخاری می بریم و در روغن داغ سرخ می کنیم.
  • برای خوشمزه تر شدن ماهی شیر، کمی ادویه ماهی بریزید.
  • توجه کنید که حرارت را ملایم کرده و درب تابه را نگذارید تا ماهی شیر خراب نشود.

ممکن است دوست داشته باشید : 7 روش مزه دار کردن ماهی

روش پخت ماهی شکم پر در آتش با فویل

نظرات