روش پخت کدو حلوایی با دارچین (خوشمزه و کم کالری)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کدو حلوایی یک میوه شیرین و خوشمزه می باشد که دارای کالری بسیار کم است. خواص کدو حلوایی بسیار زیاد است. کدو حلوایی سرشار از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، ویتامین‌های B6، مس، کلسیم، پتاسیم، فسفر، بتاکاروتن و آلفا کاروتن، کرپتوگزانتین، لوتئین، زئاگزانتین، فولیت‌ها، نیاسین،  تیامین و اسیدپانتوتنیک می باشد. همچنین خواص کدو حلوایی برای لاغری مفید است. از کدو حلوایی می توانید در پخت انواع دسر، کیک و شیرینی استفاده کنید. همچنین دانه های کدو حلوایی مورد استفاده می باشد و بهترین منبع تأمین فیبر و اسیدهای چرب اشباع‌ نشده و مفید برای قلب هستند. در این پست روش پخت کدو حلوایی با دارچین به شما ارائه می شود، با ما همراه باشید.

روش تهیه کدو حلوایی و دارچین

از آنجایی که طبع کدو حلوایی سرد و‌ تر است افزودن دارچین به آن می تواند سردی آن را بگیرد. علاوه بر این دارچین طعم فوق العاه ای به کدو حلوایی می دهد.

مواد لازم برای پخت کدو حلوایی با دارچین

کدو 200 گرم
کره 10 گرم
شکر  2 قاشق غذا خوری
پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری
آب 1/2 فنجان
روغن به مقدار لازم
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
پودر گردو و پسته (تزئین) به میزان لازم

مراحل روش پخت کدو حلوایی به همراه دارچین

  • ابتدا کدو را بشویید.
  • پوست آن را بگیرید و دانه ها را جدا کنید.
  • بعد کدو را به شکل ورقه ای با ضخامت متوسط برش بزنید.
  • سپس کدو ها را درون تابه به همراه کره و مقداری روغن کمی سرخ کنید.
  • بعد دارچین، شکر، پودر هل، زعفران و آب را به کدو های سرخ شده اضافه کنید و درب تابه را قرار دهید.
  • حرارت را کم کنید تا کدو ها نرم و پخته شوند.
  • سپس کدو ها را درون ظرف سرو چیده و آن را با پودر گردو و پسته تزئین کنید.
  • اگر می خواهید کدوی شما شیرین تر باشد، می توانید از مقداری شیره انگور استفاده کنید.

خواص کدو حلوایی

نظرات