چگونه شلغم را بپزیم که سفید باشد (چند راهکار ساده)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

از جمله چیزهایی که موقع سرماخوردگی به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک می کنه، مواد غذایی بخار پز هستند. شلغم از جمله خوراکی هایی است که شما را از رفتن به دکتر و مصرف داروهای مختلف بی نیاز می کند. اما ممکن است خیلی ها شلغم را به دلیل رنگ تیره ای که بعد از پخته شدن پیدا می کند دوست نداشته باشند. هر چیزی راه حلی دارد. اگر علاقه مند هستید بدونید که باید چگونه شلغم بپزیم که سفید باشد این مطلب رو از دست ندید.

روش پخت شلغم به شکلی که سفید بماند

قبل از مراحل پخت شلغم سفید، باید توجه کنید که شلغم مناسبی را برای پختن انتخاب کنید. شلغمی که پوست صاف و شفافی داشته باشد، سطح آن یکدست و پر باشد (در برخی نواحی شل نباشد یا فرو رفتگی ناشی از خرابی نداشته باشد) و همچنین سنگین باشد و حالت توخالی نداشته باشد.)

چگونه شلغم بپزیم که سفید باشد

برای پختن شلغم سفید و جلوگیری از سیاه شدن شلغم به روش زیر عمل کنید:

1 – در اولین مرحله از روش پخت شلغم، بعد از شستن و تمیز کردن شلغم ها، به هیچ عنوان سر و ته آنها را نگیرید. (فقط ریشه آنرا جدا کنید)

2 – شلغم های شسته شده را داخل یک ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید.

3 – کمی آب به شلغم ها اضافه کنید و اجازه دهید تا آب شلغم به جوش بیفتد و سپس درجه حرارت را کم کنید.

4 – حالا در این مرحله از روش پخت شلغم سفید، کمی نمک به شلغم ها اضافه کنید (می توانید کمی آبلیمو هم اضافه کنید تا بعد از پخت رنگ شلغم ها سیاه نشود) و در ظرف را بگذارید.

5 – زمان لازم برای پخت شلغم سفید بین 1ساعت  تا 1 ساعت و نیم است.

طرز تهیه آش شلغم با بلغور گندم خوشمزه و مرحله به مرحله

  • اگر این سوال برای شما ایجاد شده که چگونه شلغم بپزیم که سفید باشد، اول از همه باید از پخت طولانی مدت شلغم ها خودداری کنید تا بافت ترد خود را از دست ندهد.
  • برای جلوگیری از سیاه شدن شلغم در زمان پخت میتوانید کمی آبلیمو به شلغم ها اضافه کنید. به این صورت می توانید شلغم را جوری بپزید که سفید باشد و طعم آن هم تغییری نکند.
  • شلغم برای سرفه خشک مانند دارو عمل می کند و جالب اینکه شلغم های درشت پر خاصیت تر و شلغم های ریز شیرین تر هستند.
  • برای نگهداری شلغم در زمان طولانی بهتر است آنها را در کیسه پلاستیکی قرار دهید.
نظرات