طرز پخت چغندر سفید در خانه به 3 روش ساده

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

همه این را میدانیم که در هوای سرد یکی از بهترین و خوشمزه ترین خوراکی هایی که میتوان خورد چغندر است. چغندر علاوه بر داشتن طعم خوش بسیار دارای خاصیت های بسیاری است که مخصوص سرماخوردگی و فصل سرما است. همانطور که میدانید چغندر انواع مختلفی دارد و هر کدام مزه و خاصیت مخصوص خود را دارند. در این پست طرز پخت چغندر سفید در خانه را توضیح خواهیم داد و آموزش خواهیم داد که چگونه چغندر سفید را در خانه بپزیم.

خاصیت چغندر سفید

قبل از آموزش طرز پختن چغندر سفید بهتر است که خاصیت های چغندر سفید را بررسی کنیم و بگوییم که چغندر سفید چه خاصیت هایی دارد؟ چغندر سفید، دارای ویتامین و خاصیت های بسیاری مانند: A ،B و C و مواد معدنی است. همانطور که میدانید چغندر سفید دارای خاصیت هایی مانند: فسفر، آهن، کلسیم، فیبر، پتاسیم، منگنز، منیزیم، بتاکاروتن، بتالین و اسید فولیک، نیترات، پروتیئن و مواد قندی و چربی است که برای بدن بسیار مفید هستند.

چغندر خود به رنگ های مختلفی تقسیم شده است که عبارت اند از:

  • چغندر قرمز 
  • چغندر سفید 
  • چفندر زرد

معمولا از چغندر قرمز بیشتر استفاده میشود و همین موضوع باعث شده است که برخی افراد نداند که چگونه چغندر سفید را باید پخت و به این منظور طرز پخت چغندر سفید در خانه را توضیح خواهیم داد.

نحوه پخت چغندر سفید در خانه

طرز پخت چغندر سفید در خانه

طرز پخت چغندر سفید در خانه

برای پخت چغندر سفید در خانه باید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

طرز پخت چغندر سفید در زودپز

می توانید پوست چغندر سفید را جدا کرده و آن را قطعه قطعه کنید و سپس بپزید و نیازی نیست که حتما به صورت کامل پخته شوند. برش ها یا تکه های چغندر سفید را می توانید بخارپز کرده یا در مایکروویو بپزید. گزینه دیگر شامل پخت چغندر در زودپز است که به طور چشمگیری زمان پخت را کوتاه می کند. چغندرهای خرد شده را می توان در کمتر از چهار دقیقه به طور کامل پخت، در حالی که چغندر کامل بزرگ ممکن است به 20 دقیقه زمان نیاز داشته باشد.

  • ابتدا چغندرهای سفید را خوب بشورید.
  • سعی کنید با فرچه و یا برس گل های چسبیده شده به چغندر را خوب از بین ببرید.
  • چغندر سفید را پس از شستشو قطعه قطعه کنید. ( به اندازه های دلخواه و مورد نیاز)
  • پس از قطعه قطعه کردن، چغندر های سفید را داخل زودپز قرار دهید.
  • مقداری آب به آن اضافه می کنیم.
  • اجازه دهید 1 ساعت به آرامی بپزد.
  • پس از گذشت 1 ساعت که در زودپز پخت آن را داخل قابلمه بریزید
  • در قابلمه دم کنی قرار دهید و شعله را بسیا رکم بگذارید.
  • چغندرهای سفید باید مغز پخت شوند.

چغندر سفید شما آماده است.

دستور پخت چغندر سفید به روش آب پز کردن

یک روش پخت استاندارد برای چغندر سفید جوشاندن آن است. حدود 3 سانتی متر از ساقه و 1.5 سانتی متر از ریشه را نگهدارید تا هنگام پختن چغندر سفید طعم آن از بین نرود و خواص آن حفظ شود. چغندرها را زیر آب سرد سرد تمیز کنید، سپس آنها را در قابلمه ای پر از آب ریخته و بگذارید بپزد.چغندر ها باید به اندازه ای نرم شوند که نوک چاقو به راحتی در آنها نفوذ کند. پوست ها پس از پختن به راحتی جدا می شوند و چغندر صاف و گرد می شود.

طرز پخت چغندر سفید در فر

یک روش ساده دیگر برای پخت چغندر قند سفید وجود دارد و آن پخت چغندر سفید بدون آب است. این کار باعث می شود چغندر بعد از پخت خواص خود را بیشتر حفظ کند. چغندر های یکدست و هم اندازه و ترجیحا کوچک را انتخاب کنید. سپس آن ها را در یک یا دو لایه فویل آلومینیومی بپیچید و آنها را در فر گذاشته و با دمای 180-200 درجه سانتی گراد بپزید تا زمانی که داخل فویل آنها فشرده شود.

مدت زمان پخت برای چغندرهای کوچک فقط 20 تا 25 دقیقه است و برای چغندرهای بزرگتر ممکن است یک ساعت یا بیشتر طول بکشد. وقتی چغندرها به اندازه کافی سرد شدند پوستشان را بگیرید.

نظرات