طریقه برش زدن کیک اسفنجی برای خامه کشی (4 روش ساده)
وقتی می خواهید کیک را به صورت لایه ای برش دهید، روش های مختلفی وجود دارد. برخی از افراد کیک ها را یک به یک می پزند و کیک ها را به صورت لایه ای روی هم قرار می دهند، اما این کار بسیار زمان بر می باشد. بهتر است یک کیک کامل با ارتفاع بیشتر بپزید و سپس آن را به چند لایه برش دهید. قبل از شروع، باید کیک کاملاً خنک شود. اگر کیک را وقتی هنوز داغ است کاملاً برش دهید، احتمال خراب و خرد شدن کیک وجود دارد. اگر به پخت کیک علاقه دارید با آموزش طرز برش زدن کیک اسفنجی به منظور خامه کشی با مینویسم همراه باشید.
آموزش برش زدن کیک اسفنجی برای خامه کشی
وقتی میخواهید کیک را به صورت لایه ای برش دهید، سعی کنید از یک تخته کار سیلیکونی استفاده کنید تا کیک هنگام برش تکان نخورد. کیک روی میز ثابت بماند در حالی که آن را برش می زنید.
4 روش کاربردی برای برش زدن کیک اسفنجی
-
برش زدن اره ای کیک
اولین روشی که می توانید هنگام برش لایه های کیک استفاده کنید، تهیه ابزاری به نام برش زن کیک است . کیک را روی میز می گذارید و سپس کیک را با دقت برش می زنید.
سطح کیک را می توان بر اساس ضخامت لایه ها تنظیم کرد و کیک را طبق سلیقه خود به چند لایه تقسیم کرد.
نکته خوب در مورد سطح کیک این است که لایه ها کاملاً یکنواخت می شوند. با یک دست کیک را نگه داشته و با دست دیگر برش زن را مانند تصویر در امتداد کیک به آرامی حرکت دهید.
-
نحوه برش زدن کیک اسفنجی با چاقوی دندانه دار و 2 چوب
این روش نیز بسیار مفید است. مخصوصاً هنگام برش کیک های بزرگتر.
با این روش، شما نیاز به یک چاقوی کیک دندانه دار بسیار بلند و 2 چوب چوبی 10 سانتی با اندازه مساوی دارید. شما همچنین به شخص دیگری نیاز دارید که به شما کمک کند. سعی کنید از چاقوی اره ای کیک استفاده کنید. دو تکه چوب را در دو طرف کیک قرار دهید. دست خود را روی کیک به آرامی قرار دهید و با چاقو حرکات رفت و برگشتی انجام دهید.
توصیه می کنیم از شخص دیگری کمک بگیرید ، بنابراین نفر اول کیک را برش می دهد و نفر دوم دو انگشت را روی چاقو نگه می دارد به طوری که شما در حین برش مدام چاقو را به سمت چوب فشار می دهید. هنگام برش عجله نکنید.
-
آموزش برش زدن کیک اسفنجی با نخ
به کمک چند خلال دندان در ارتفاع مورد نیاز دور تا دور کیک را دقیق و با اندازه گیری علامت میزنیم.
نخ دندان را بالای خلال ها دور کیک مانند تصویر قرار میدهیم.دو طرف نخ را محکم بگیرید. حالا دو طرف نخ را به هم نزدیک کنید و مطمئن شوید که کیک برش خورده است.
-
طریقه برش زدن کیک اسفنجی برای خامه کشی با چاقوی دندانه دار
در این روش میتوانید مانند روش قبلی از خلال برای علامت گزاری استفاده کنید. سطح روی کیک را به کمک چاقو و به آرامی برش برنید.
چاقوی دندانه دار را بردارید و از کنار کیک با حرکات رفتو برگشتی چاقو را در کیک حرکت بدهید. دست خود را روی کیک قرار بدهید و سعی کنید با هر حرکت رفت و برگشتی کیک را هم بچرخانید تا کیک و چاقو در یک زمان با هم حرکت کنند.
این کار کمک میکند تا کیک به صورت یکنواخت برش بخورد. بعد از برش کیک به کمک چاقو و به آرامی قسمت برش خورده را کنار بگذارید.
بعد ار برش دادن کیک میتوانید با استفاده از خامه فرم گرفته لایه ها را پر کرده و روی هم قرار دهید.