چگونه پیاز را خشک کنیم؟
چگونه پیاز را خشک کنیم؟ پیاز از نظر ارزش غذایی به دلیل دارا بودن قندها، ویتامین ها به ویژه و ویتامین ث، مواد معدنی بخصوص کلسیم، فسفر و پتاسیم دارای اهمیت است. ازخواص و فواید پیاز برای بدن می توان به: مبارزه با سرطان، بهبود سلانت قلب، پایین آوردن قند خون،بهبود هضم غذا و تقویت معده، حفظ سلامت استخوان و… اشاره کرد.
پیاز به عنوان مواد اویه همه غذاها شناخته می شود که بسیار کاربردی است. پیاز نقش بسیار مهمی در طعم غذا دارد. در اکثر مواقع مصرف پیاز برای گرفت بوی گوشت است که برای پخت گوشت اول باید با پیاز تفت بخورد تا بوی ضخم آن گرفته شود.مشکل همه ما با پیاز بوی آن است و همچنین تندی آن که باعث سوزش چشم می دهند. راهکاری که پیشنهاد میشود این است که از پودر پیاز را جایگزین پیاز خام کنید تا از مشکلات آن رها شوید. اما سوال پیش می آید که چگونه پیاز را خشک کنیم؟ برای خشک کردن پیاز چند راه وجود دارد که در این مطلب بازگو می کنیم.
چگونه پیاز را خشک کنیم؟
اینکه باید چگونه پیاز را خشک کنیم؟ بهترین نوع پیاز برای خشک کردن و درست کردن پودر پیاز ، پیاز سفید و یا زرد است. پیاز قرمز بیشتر برای خام مصرف کردن مناسب است.برای خشک کردن پیاز باید توجه داشت از روشی استفاده کنیم که سریعتر است زیرا پیازپوست کنده شده، آلودگی های محیط را جذب می کند.
یکی از سریع ترین روش ها برای خشک کردن پیاز، خشک کردن پیاز داخل فر است به این روش که ابتدا پیاز های پوست کنده را بعد از شستن پیاز های برش زده پیاز را داخل دستمالی بریزید و اجازه بدهیدتا پیازها خشک شود. و در سینی فر قرار دهید و داخل فر قرار دهید. و فر را روی حرارت کم تنظیم کنید. بهتر است هر نیم ساعت یکبار پیازها را زیرو رو کنید تا بطور یکنواخت خشک شود. و بعد ازخشک شدن کامل از فر در بیاورید و بگذارید تا کاملا سرد شود سپس پودر کنید.
چگونه پیاز را خشک کنیم؟ در روشی دیگر میتوانید پیازها را پوست گرفته و خرد شده را بشویید و سپس با دستمالی تمیز خشک کنید تا اب آن خارج شودپیاز را پوست بگیرید و بشویید. و داخل ماکروفر قرار دهید تا به مدت ۶ دقیقه بماند تا آب درون بافتی آن گرفته شود و در آخر در تابه ای روی حرارت شعله کم گاز هم بزنید تا کاملا خشک شود.
دیگر راهکار برای خشک کردن پیاز این است که پیازها را خرد کرده شسته و آب آن را با یک دستمال تمیز گرفته و سپس روی شوفاژ و یا بخاری کاغذ فویلی بکشید و پیازها را روی آن قرار دهید تا خشک شود. و در این مدت پیازها را زیرو رو کنید تا یکدست خشک شود. بعد از سرد شدن پیازهای خشک شده می توانید با مخلوط کن یا آسیاب پودر کنید باید توجه داشته باشید که هیچگونه رطوبتی باقی نماند. و در ظرف مورد نظز را محک ببندید ودر یخچال به مدت طولانی نگه دارید.