Take a fresh look at your lifestyle.

آب داخل گوشی را چگونه خشک کنیم (بایدها و نبایدهای مهم)

افتادن گوشی در آب واقعا استرس آور است چرا که اصلا نمی توان فهمید قرار است چه مشکلاتی پیش بیاید! در واقع افتادن گوشی در آب مساوی است با مشکل برای شما. اما جای هیچ نگرانی نیست! چرا که این مشکل حل شدنی است. اگر می خواهید بدانید چطور می توان از شر این مشکل خلاص شد و راهکار خشك كردن گوشي خيس شده چیست، در ادامه این مطلب با من و مجله «مینویسم» همراه باشید. البته در این مطلب اشتباهات رایج در خصوص خشک کردن گوشی هم بررسی خواهد شد.

خشك كردن آب داخل گوشی

حتما شما هم داستان های ترسناک زیادی در مورد خیس شدن گوشی، روشن نشدن گوشی آب خورده و از کار افتادن همیشگی آن در فضای مجازی شنیده اید. این داستان ها زمانی ترسناک تر می شود که گوشی شما بیمه نشده و گارانتی هم نداشته باشد.

از کجا می توان فهمید که در گوشی آب رفته است؟ گاهی پیش می آید که گوشی در آب می افتد اما شما مطمئن نیستید که آب درون گوشی رفته است یا نه. ممکن است خوش شانس باشید و آب به درون گوشی راه پیدا نکرده باشد. اما در عین حال احتمال دارد که آب وارد پورت شده باشد. در این صورت حتما باید آب را خارج کرد.

اگر گوشی شما هوشمند باشد کار راحت تر است. چرا که خودِ گوشی آلارم می دهد که رطوبت وارد دستگاه شده است. در گوشی های قدیمی تر هم کار چندان سخت نیست. اگر آب وارد گوشی بشود بخار پشت اسکرین جمع شده و به راحتی قابل تشخیص است. همراه ما باشید تا مراحل خارج کردن آب از گوشی و خشك كردن گوشي خيس شده را با شما در میان بگذاریم و بگوییم چگونه گوشی خیس را خشک کنیم.

فرقی ندارد گوشی شما زیر باران مانده باشد یا اتفاقی داخل استخر افتاده باشد. با کمک راهنمایی های این بخش می توانید خیلی راحت آب داخل گوشی را خارج کنید.

نکات ساده برای بیشتر نگه داشتن شارژ گوشی را بلد باشید.

خشک کردن گوشی خیس شده با دستمال حاوی الیاف میکروفایبر

براي خشك كردن گوشي خيس شده، پورت شارژ گوشی را به سمت پایین نگه داشته و گوشی را خیلی آرام تکان دهید تا آب از آن خارج شود. لازم نیست گوشی را خیلی محکم تکان داده و روی سطحی سفت بزنید. فراموش نکنید که در این صورت ممکن است اسکرین آسیب ببیند. پس از این محل امنی پیدا کنید و گوشی را آنجا قرار دهید تا به مرور زمان خشک شود. بهتر است گوشی را به صورت ایستاده به جای تکیه دهید؛ طوری که پورت شارژ به سمت پایین باشد. گوشی باید حداقل 1 ساعت در این شرایط بماند.

خشک کردن گوشی خیس شده

بررسی آسیب های احتمالی

اگر گوشی شما ضد آب باشد می توانید دوباره از آن استفاده کنید. البته اگر همچنین آب در گوشی مانده باشد باید مدت زمان بیشتری صبر کنید. باید به این نکته هم اشاره کنیم که خیلی ها از روش های دیگری هم برای خشک کردن گوشی استفاده می کنند. بیشتر این روش ها به گوشی آسیب می رسانند.

انتقال شارژ باتری بین دو گوشی

گوشی خیس را شارژ نکنید

به هیچ وجه نباید گوشی را که به تازگی خیس شده را به پریز برق بزنید تا شارژ شود. البته گوشی های جدید تر با شارژر های وایرلس شارژ شده و بی دردسر هستند. این را هم بگویم که برخی گوشی ها در صورت وجود آب آلارم داده و اجازه شارژ شدن نمی دهند.

شارژ کردن گوشی که درون پورت آن آب وجود دارد باعث آسیب دائمی به گوشی می شود. بنابراین بهتر است مدتی با آن کار نکنید یا ریسک کار کردن گوشی با شارژ پایین را بپذیرید. چرا که شارژ کردن گوشی خیس یعنی خراب شدن دائمی تلفن همراه شما.

باز هم به این نکته اشاره می کنم که می توان گوشی را با شارژر های وایرلس شارژ کرد. فقط توجه داشته باشد که هیچ کابلی نباید به پورت گوشی وصل شود.

از خشک کردن گوشی با برنج پرهیز کنید

یکی از مرسوم ترین روش ها برای خشک کردن گوشی، قرار دادن آن در برنج و یک شب صبر کردن است. باید بدانید که روش های بهتری هم برای خشک کردن گوشی هست. قرار دادن گوشی در برنج باعث می شود که آلودگی وارد پورت شود. این آلودگی ها هرگز از گوشی شما خارج نمی شوند. جرم های وارد شده به پورت باعث می شوند کم کم شارژ کردن گوشی سخت شود.

ذرات ریز برنج وارد سیستم گوشی شده و ریسک آسیب دائمی به گوشی را بالا می برند. بنابراین قرار دادن گوشی در برنج رطوبت آن را از بین می برد اما از طرفی هم باعث آسیب به سیستم شده و اصلا توصیه نمی شود.

خشك كردن گوشی با سشوار ممنوع

ممکن است وسوسه شوید تا برای زودتر خشک شدن گوشی از منبع گرمایشی مانند سشوار استفاده کنید. این متد باعث می شود دمای گوشی بیش از اندازه بالا برود. علاوه بر این دمای بالای سشوار باعث می شود آب بخار شده اما مواد معدنی در گوشی بمانند و سیستم داخلی گوشی را با مشکل رو به رو کنند. البته شانس اینکه بعد از گرم کردن با سشوار گوشی کار کند خیلی بالاست اما در عین حال درصد آسیب به گوشی را هم باید در نظر گرفت.

حرف آخر

همان طور که در این مطلب اشاره شد خارج کردن آب از داخل گوشی آسان است اما در هر صورت امکان آسیب دیدن گوشی و از کار افتادن دائمی آن هم بالاست. برخی اوقات هم آب آنقدر وارد گوشی می شود که بهتر است در کل دستگاه خود را عوض کنید.

گوشی های جدیدتر ضد آب هستند البته نه کاملا! بهتر است گوشی را از آب دور نگه دارید. بهترین روش برای خشک کردن گوشی تکان دادن آن و صبر کردن است تا گوشی در هوای آزاد خشک شود.

مطلب پیشنهادی:

مدل های گوشی آیفون به ترتیب عرضه

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.