آبلیمو تلخ شده چیکار کنم (روش گرفتن تلخی آبلیمو)
خوردن آبلیموی تازه و خوشمزه می تواند حال ما را جا بیاورد و به همین دلیل خیلی از افراد ترجیح می دهند آبلیمو را خودشان تهیه کنند. اما تلخ شدن آبلیموی تازه یکی از رایج ترین اتفاقاتی است که بعد از گرفتن آبلیمو با آن مواجه می شویم و حالا سوال بسیاری از افراد این است که آبلیمو گرفتم تلخ شده چیکار کنم. روشهای گرفتن تلخی آبلیمو متفاوت است اما اگر می خواهید با بهترین روش گرفتن تلخی آبلیمو آشنا شوید، این مطلب را دنبال کنید.
راههای گرفتن تلخی آبلیمو
پوست لیمو حاوی روغن است که در اثر اکسید شدن می تواند بر طعم لیمو اثر بگذارد و آنرا تلخ کند. این اتفاق زمانی تشدید می شود که آبگیری لیمو با دستگاه های مخصوص انجام شود و هسته و پوست لیمو جدا نشود.
اگر بعد از زحمت و زمان زیادی که صرف گرفتن آبلیموی تازه کرده اید، متوجه تلخی آبلیمو شده اید، به هیچ عنوان نگران نباشید. روش هایی برای گرفتن تلخی آبلیمو وجود دارد که می تواند آبلیموی شما را شیرین و خوشمزه کند. علاوه بر آشنایی با نحوه گرفتن تلخی آبلیمو تازه، در مینویسم می توانید چند ترفند آشپزی جدید و کاربردی را دنبال کنید.
گرفتن تلخی آبلیمو با هویج
استفاده از هویج یکی از بهترین روش ها برای گرفتن تلخی آبلمیو است. طعم شیرین هویج می تواند تلخی آبلیمو را به خود جذب کند.
برای رفع تلخی آبلیمو با هویج، تعدادی هویج را پوست کنده و بدون اینکه خرد کنید، داخل آبلیمو بیاندازید. اجازه دهید هویج ها به مدت 24 ساعت داخل آبلیمو بماند، سپس آنها را خارج کرده و آبلیمو از صافی رد کنید و به آن کمی نمک بزنید.
نکته: در رفع تلخی آبلیمو با هویج، تعداد هویج هایی که باید استفاده کنید، به وزن لیموها بستگی دارد. به عنوان مثال برای 10 کیلو لیموترش تازه، از 3 عدد هویج استفاده کنید.
گرفتن تلخی آبلیمو با نمک
برای رفع تلخی آبلیمو با نمک، مقداری نمک را به آبلیموی تازه اضافه کرده و آنرا داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید. (در گرفتن تلخی آبلیمو با نمک، توجه داشته باشید که مقدار نمک زیاد نباشد.)
همیشه پیشگیری بهترین کار است. در کنار روشهای گرفتن تلخی آبلیمو که در بالا ذکر شد، نکاتی برای جلوگیری از تلخ شدن آبلیمو وجود دارد که رعایت آنها می تواند مانع از تلخ شدن آبلیمو تازه شود.
- اگر می خواهید آبلیموی تازه ای که گرفته اید تلخ نشود و خوشمزه بماند، بهتر است آبلیمو را در زمان کوتاهی مصرف کنید.
- برای جلوگیری از تلخ شدن آبلیمو، از نگهداری آبلیمو در ظروف پلاستیکی خودداری نمایید. بهتر است آبلیمو تازه را داخل بطری شیشه ای بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
- برای اینکه آبلیمو برای زمان طولانی، خوشمزه و خوشرنگ باقی بماند، بهتر است آنرا در محل تاریک و به دور از نور نگهداری کنید. (استفاده از شیشه با رنگ تیره هم می تواند به خوشرنگ ماندن آبلیمو کمک کند.)
روش های موثر برای تازه نگه داشتن آبلیمو
نکاتی برای جلوگیری از تلخ شدن آبلیمو
- به غیر از راهکارهایی که برای گرفتن تلخی آبلیموی تازه وجود دارد، در خرید لیمو تازه دقت کنید لیموها پوست نازک و بدون لک داشته باشند، آبدار باشد (سنگین تر باشد) و البته اندازه زیاد بزرگی نداشته باشد.
- هنگام آبگیری لیموها نیز آنها را شسته و اجازه دهید پوست آنها به خوبی خشک شود.
- اگر لیموها را بر زده اید، هرچه سریعتر برای گرفتن آب آنها اقدام کنید تا تلخ نشود.
- برای خوشرنگ تر شدن آبلیمو می توانید دور شیشه آن را بپوشانید تا نور به آن نرسد.