طرز تهیه ساندیچ مغز و زبان مقوی و لذیذ

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ساندویچ مغز و زبان از جمله غذاهای سنتی و یک ساندویچی است که در کمتر کشوری جز ایران یافت میشود. این ساندویچ گران ترین و خوشمزه ترین ساندویچ موجود در رستوران ها است. اگر شما هم مثل من عاشق بافت نرم گوشت زبان و مزه ی خاص مغز هستید، پیشنهاد میکنم حتما ساندویچ مغز و زبان را تهیه کرده و از مزه ی آن نهایت لذت را ببرید.

روش تهیه ساندیچ مغز و زبان

ساندویچ مغز و زبان یک ساندویچ ویژه و پرکالری می باشد و ساندویچ گرانی محسوب می شود. تهیه ساندویچ مغز و زبان به راحتی در منزل ممکن است. در ادامه طرز تهیه ی ساندویچ مغز و زبان را با شما به اشتراک میگذاریم.

همچنین برای یادگیری طرز تهیه ساندویچ گوشت ریش ریش شده می توانید به مینویسم مراجعه کنید.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مغز و زبان

زبان 200 گرم
مغز1 عدد بزرگ
نان باگت2 عدد
پیاز100 گرم
قارچ6 عدد
فلفل دلمه50 گرم
ذرت30گرم
گوجه فرنکی3 عدد متوسط
خیارشور3 عدد متوسط
پنیر پیتزابه میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه و آویشنبه میزان دلخواه
سس قرمزبه میزان دلخواه
سس مایونزبه میزان دلخواه

دستور پخت ساندویچ مغز و زبان

زمان مورد نیاز: 40 دقیقه

  1. پختن زبان

    در قابلمه ای زبان را همراه با آب و پیاز خلالی میریزیم و اجازه میدهیم کاملا بپزد. نیم ساعت قبل از خاموش کردن نمک و فلفل سیاه را میریزیم. برای ساندویچ مغز و زبان، گوشت زبان باید به طور کامل پخته و نرم شود.

  2. آماده کردن مغز

    مغز را به مدت نیم ساعت با آب و کمی پیاز و نمک و فلفل در قابلمه ای میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. بعد از اینکه پخت، به اندازه ی حبه های قند خرد کرده و کنار میگذاریم.

  3. خرد کردن فلفل دلمه و پیاز

    فلفل دلمه و پیاز را نگینی و خیلی ریز خرد میکنیم. هر چه ریز تر خرد شوند بهتر است. هر کدام را جداگانه در ظرفی میریزیم و کنار میگذاریم.

  4. خرد کردن قارچ

    در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ مغز و زبان، قارچ ها را ورقه ای تقریبا ضخیم خرد کرده و کنار میگذاریم.

  5. خرد کردن گوشت زبان

    گوشت پخته شده ی زبان را ورقه ای و نازک برش میدهیم و در گوشه ای کنار میگذاریم تا برای این ساندویچ آماده باشد.

  6. خرد کردن گوجه فرنگی و خیارشور

    گوجه فرنگی را ورقه ای خرد میکنیم. تا برای سرو شدن ساندویچ مغز و زبان استفاده کنیم.

  7. پختن مواد ساندویچ مغز و زبان

    تابه ای را روی حرارت ملایم قرار داده و کمی روغن مایع در آن میریزیم. پیاز را ریخته و سرخ میکنیم. فلفل دلمه ها را میریزیم و کمی که تفت خورد، ذرت را ریخته سپس زبان را اضافه کرده و کمی روی حرارت هم میزنیم. این قسمت،مرحله ی اصلی در دستور پخت ساندویچ مغز و زبان است.بعد از زبان مغز را ریخته و کمی که هم زدیم، قارچ را اضافه میکنیم. و مواد را مخلوط کرده و شعله را روی حرارت کم قرار میدهیم. وقتی قارچ کمی نرم شد، آویشن و فلفل سیاه را به میزان تقریبا زیاد به همراه نمک به مواد میزنیم . دوباره حرارت را زیاد میکنیم. پنیر پیتزا را میریزیم و زمانی که پنیر پیتزا ذوب شد، خاموش میکنیم.

  8. آماده کردن ساندویچ مغز و زبان

    نان ها را برمیداریم و از وسط برش میدهیم. کمی ترکیب دو سس را به نان ها میزنیم. خیارشور و گوجه فرنگی را در آن ها میچینیم و مواد را اضافه میکنیم.نوش جان

نکات پخت ساندویچ مغز و زبان

  • برای خوشمزه تر شدن ساندویچ مغز و زبان، از زبان گوساله استفاده کنید.
  • میتوانید در این ساندویچ پنیر پیتزا را حذف کنید.
  • برای خوشمزه تر شدن و پرترشدن ساندویچ مغز و زبان، کمی هم کالباس خرد شده ی دلخواه را همراه با قارچ اضافه کنید.
  • برای ریزتر شدن پیاز های این ساندویچ، پیاز را از وسط به دوقسمت تقسیم کنید و سپس هر طرف را برداشته و ابتدا چندین برش عمودی و یک برش افقی بدهید و خرد کنید.
  • در ساندویچ مغز و زبان نیازی به زیاد سرخ شدن پیاز نیست.
  • دلیل اضافه کردن پیاز، از بین بردن بوی زهم زبان و مغز است.
  • اگر چند برگ کاهو به ساندویچ مغز و زبان اضافه کنید خوشمزه تر میشود.
  • ذرت در ساندویچ مغز و زبان، قابل حذف شدن است.

پیشنهاد میشود بخوانید :

طرز تهیه ساندویچ کالباس برای تولد

دستور تهیه ساندویچ رپ

ساندویچ گوشت با سس قارچ خوشمزه

کالری انواع ساندویچ

نظرات