طرز تهیه ساندیچ مغز و زبان مقوی و لذیذ
ساندویچ مغز و زبان از جمله غذاهای سنتی و یک ساندویچی است که در کمتر کشوری جز ایران یافت میشود. این ساندویچ گران ترین و خوشمزه ترین ساندویچ موجود در رستوران ها است. اگر شما هم مثل من عاشق بافت نرم گوشت زبان و مزه ی خاص مغز هستید، پیشنهاد میکنم حتما ساندویچ مغز و زبان را تهیه کرده و از مزه ی آن نهایت لذت را ببرید.
روش تهیه ساندیچ مغز و زبان
ساندویچ مغز و زبان یک ساندویچ ویژه و پرکالری می باشد و ساندویچ گرانی محسوب می شود. تهیه ساندویچ مغز و زبان به راحتی در منزل ممکن است. در ادامه طرز تهیه ی ساندویچ مغز و زبان را با شما به اشتراک میگذاریم.
همچنین برای یادگیری طرز تهیه ساندویچ گوشت ریش ریش شده می توانید به مینویسم مراجعه کنید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مغز و زبان
زبان | 200 گرم |
مغز | 1 عدد بزرگ |
نان باگت | 2 عدد |
پیاز | 100 گرم |
قارچ | 6 عدد |
فلفل دلمه | 50 گرم |
ذرت | 30گرم |
گوجه فرنکی | 3 عدد متوسط |
خیارشور | 3 عدد متوسط |
پنیر پیتزا | به میزان دلخواه |
نمک و فلفل سیاه و آویشن | به میزان دلخواه |
سس قرمز | به میزان دلخواه |
سس مایونز | به میزان دلخواه |
دستور پخت ساندویچ مغز و زبان
زمان مورد نیاز: 40 دقیقه
- پختن زبان
در قابلمه ای زبان را همراه با آب و پیاز خلالی میریزیم و اجازه میدهیم کاملا بپزد. نیم ساعت قبل از خاموش کردن نمک و فلفل سیاه را میریزیم. برای ساندویچ مغز و زبان، گوشت زبان باید به طور کامل پخته و نرم شود.
- آماده کردن مغز
مغز را به مدت نیم ساعت با آب و کمی پیاز و نمک و فلفل در قابلمه ای میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. بعد از اینکه پخت، به اندازه ی حبه های قند خرد کرده و کنار میگذاریم.
- خرد کردن فلفل دلمه و پیاز
فلفل دلمه و پیاز را نگینی و خیلی ریز خرد میکنیم. هر چه ریز تر خرد شوند بهتر است. هر کدام را جداگانه در ظرفی میریزیم و کنار میگذاریم.
- خرد کردن قارچ
در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ مغز و زبان، قارچ ها را ورقه ای تقریبا ضخیم خرد کرده و کنار میگذاریم.
- خرد کردن گوشت زبان
گوشت پخته شده ی زبان را ورقه ای و نازک برش میدهیم و در گوشه ای کنار میگذاریم تا برای این ساندویچ آماده باشد.
- خرد کردن گوجه فرنگی و خیارشور
گوجه فرنگی را ورقه ای خرد میکنیم. تا برای سرو شدن ساندویچ مغز و زبان استفاده کنیم.
- پختن مواد ساندویچ مغز و زبان
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار داده و کمی روغن مایع در آن میریزیم. پیاز را ریخته و سرخ میکنیم. فلفل دلمه ها را میریزیم و کمی که تفت خورد، ذرت را ریخته سپس زبان را اضافه کرده و کمی روی حرارت هم میزنیم. این قسمت،مرحله ی اصلی در دستور پخت ساندویچ مغز و زبان است.بعد از زبان مغز را ریخته و کمی که هم زدیم، قارچ را اضافه میکنیم. و مواد را مخلوط کرده و شعله را روی حرارت کم قرار میدهیم. وقتی قارچ کمی نرم شد، آویشن و فلفل سیاه را به میزان تقریبا زیاد به همراه نمک به مواد میزنیم . دوباره حرارت را زیاد میکنیم. پنیر پیتزا را میریزیم و زمانی که پنیر پیتزا ذوب شد، خاموش میکنیم.
- آماده کردن ساندویچ مغز و زبان
نان ها را برمیداریم و از وسط برش میدهیم. کمی ترکیب دو سس را به نان ها میزنیم. خیارشور و گوجه فرنگی را در آن ها میچینیم و مواد را اضافه میکنیم.نوش جان
نکات پخت ساندویچ مغز و زبان
- برای خوشمزه تر شدن ساندویچ مغز و زبان، از زبان گوساله استفاده کنید.
- میتوانید در این ساندویچ پنیر پیتزا را حذف کنید.
- برای خوشمزه تر شدن و پرترشدن ساندویچ مغز و زبان، کمی هم کالباس خرد شده ی دلخواه را همراه با قارچ اضافه کنید.
- برای ریزتر شدن پیاز های این ساندویچ، پیاز را از وسط به دوقسمت تقسیم کنید و سپس هر طرف را برداشته و ابتدا چندین برش عمودی و یک برش افقی بدهید و خرد کنید.
- در ساندویچ مغز و زبان نیازی به زیاد سرخ شدن پیاز نیست.
- دلیل اضافه کردن پیاز، از بین بردن بوی زهم زبان و مغز است.
- اگر چند برگ کاهو به ساندویچ مغز و زبان اضافه کنید خوشمزه تر میشود.
- ذرت در ساندویچ مغز و زبان، قابل حذف شدن است.
پیشنهاد میشود بخوانید :
طرز تهیه ساندویچ کالباس برای تولد